Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

Προβληματισμός.....

Thread Tools

Old Oct 17, 2007 | 02:24 AM
dims2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN,Oct 17 2007, 02:19 AM
Αν διαβάσεις ένα από τα προηγούμενα post μου θα δεις ότι δεν είναι θέμα κόστους για μένα η ρύθμιση βαλβίδων αλλά αξιοπιστίας στο μηχανικό που θα την κάνει. Και ξαναρωτάω τον είδατε το Σταμάτη να κάνει τη ρύθμιση σύμφωνα με το manual ή μόνος του??
poio manual diladi esu an metras kati kathe mera thes vivliaraki gia na to kaneis?
ekei ta ruthmizoune ola kai den varaei den kanei tipota rwtise ton! kai ta s pairnoun polu apo valvides
Reply
Old Oct 17, 2007 | 02:33 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Ρε παιδιά, ήρεμα.

Dims2k είναι λογικό ο S200FUN να είναι επιφυλακτικός αφου πάει για πρώτη φορά και όλοι ξέρουμε ότι πολλά παιδιά την έχουν πατήσει με τα συνεργεία όπως και εμείς οι ίδιοι.
Το θέμα δεν είναι το κόστος, είναι το αν πραγματικά χρειάζονται ρύθμιση. Το να αλλάζω κάτι προληπτικά το δέχομαι αλλά αν ρωτάς τη γνώμη μου που ρύθμισα τις βαλβίδες τελικά όπως έπρεπε (θέλω να πιστέυω δηλαδή) δεν είδα διαφορά. Εσύ τις έχεις ρυθμίσει για άλλη χρήση, με άλλα πράγματα κ.λ.π.

Δεν είναι κακό που προβληματίζεται... νομίζω δηλαδή...
Reply
Old Oct 17, 2007 | 02:35 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

poio manual diladi esu an metras kati kathe mera thes vivliaraki gia na to kaneis?ekei ta ruthmizoune ola kai den varaei den kanei tipota rwtise ton! kai ta s pairnoun polu apo valvides
Δεν αντιλέγω για αυτό ρωτάω. Βέβαια φίλε μου τι να ρωτήσω? Πιστεύεις εσύ ότι θα μου έλεγε ναι αν δεν ήξερε καλά ή αν δεν ακολουθούσε τη διαδικασία σωστά?

Εσύ που τις ρυθμίζεις κάθε 15.000χλμ βλέπεις διαφορά? Σου λέει ο Σταμάτης ότι πράγματι καποιες ή όλες έχουν ξεριθμιστεί μέσα σε τόσο λίγα χιλιόμετρα? Τις ακούς να χτυπάνε? Πες μου για να καταλάβω και εγώ
Reply
Old Oct 17, 2007 | 02:37 AM
dims2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Oct 17 2007, 02:33 AM
Ρε παιδιά, ήρεμα.

Dims2k είναι λογικό ο S200FUN να είναι επιφυλακτικός αφου πάει για πρώτη φορά και όλοι ξέρουμε ότι πολλά παιδιά την έχουν πατήσει με τα συνεργεία όπως και εμείς οι ίδιοι.
Το θέμα δεν είναι το κόστος, είναι το αν πραγματικά χρειάζονται ρύθμιση. Το να αλλάζω κάτι προληπτικά το δέχομαι αλλά αν ρωτάς τη γνώμη μου που ρύθμισα τις βαλβίδες τελικά όπως έπρεπε (θέλω να πιστέυω δηλαδή) δεν είδα διαφορά. Εσύ τις έχεις ρυθμίσει για άλλη χρήση, με άλλα πράγματα κ.λ.π.

Δεν είναι κακό που προβληματίζεται... νομίζω δηλαδή...
mano den uparxei alli ruthmisi epeidi eisai 1o stadio i eisai mama. to diko mou prin ruthmisw itane polu sfixto sto pws anevaze strofes ekei eida diafora
Reply
Old Oct 17, 2007 | 02:41 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Πες τα ρε Μανο

Και με τη μηχανή μου είδα πολλά, και από πολλά συνεργεία μέχρι να καταλάβω τι πραγματικά χρειζότανε και ποιος έκανε σωστή πραγματικά δουλειά, ακούω και τη δική σου εμπειρία Μάνο και το σκέφτομαι.

Το S είναι όπως μια γυναίκα. Θέλει καιρό για να το μάθεις. Βέβαια σε αυτό το θέμα έχουμε αποκτήσει μια εμπειρία και ξέρουμε πώς να το χειριστούμε τώρα πλέον, έτσι δεν είναι Μάνο??
Reply
Old Oct 17, 2007 | 02:47 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Το S δεν συγκρινετε με γυναικα. Το S το σκιζεις και δεν μιλαει. Το βραδυ που το πας για βολτα δεν λεει "Αχ, αγαπη μου ειμαι κουρασμενη". Δεν εχει ποτε περιοδο. Χυνεις μεσα συνεχεια και δεν παιζει για βγεις μπαμπας. Δεν χρειαζεται τιποτα αλλο εκτος απο Βενζινη. Ουτε ποτακια, ουτε φαγακια και σκατακια. Το S ειναι κορυφη! Και εχει τον πιο υπεροχο κωλο και τον κουναει οπως καμια αλλη!

...ΤΕΛΟΣ!
Reply
Old Oct 17, 2007 | 02:48 AM
dims2k's Avatar
Registered User

ase to diko mou emena mou eipe oti itane sfixtes polu alla to diko sou sta tosa xlm sigoura tha exei ksefugei apo tis ruthmiseis kane oti theleis. sou fainetai periergo se kainourgio amksi na ruthmiszeis valvides alla exoun kai merika elatwmata ta hondakia kaneis den einai teleios
Reply
Old Oct 17, 2007 | 02:49 AM
dims2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex,Oct 17 2007, 02:47 AM
Το S δεν συγκρινετε με γυναικα. Το S το σκιζεις και δεν μιλαει. Το βραδυ που το πας για βολτα δεν λεει "Αχ, αγαπη μου ειμαι κουρασμενη". Δεν εχει ποτε περιοδο. Χυνεις μεσα συνεχεια και δεν παιζει για βγεις μπαμπας. Δεν χρειαζεται τιποτα αλλο εκτος απο Βενζινη. Ουτε ποτακια, ουτε φαγακια και σκατακια. Το S ειναι κορυφη! Και εχει τον πιο υπεροχο κωλο και τον κουναει οπως καμια αλλη!

...ΤΕΛΟΣ!
eisai korufi
Reply
Old Oct 17, 2007 | 02:49 AM
Psilos's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by eddiex,Oct 17 2007, 02:47 AM

...ΤΕΛΟΣ!
Reply
Old Oct 17, 2007 | 02:53 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by dims2k,Oct 17 2007, 02:37 AM
mano den uparxei alli ruthmisi epeidi eisai 1o stadio i eisai mama. to diko mou prin ruthmisw itane polu sfixto sto pws anevaze strofes ekei eida diafora
Δεν υπάρχει αλλη ρύθμιση επειδή είσαι 1ο στάδιο αλλά επειδή θέλεις άλλο βύθισμα.....
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:42 PM.