Ο Βασιλιάς πέθανε...(και ξαναγεννιέται)
A,τον ξερετε???φυσικα κ ο εξυπνιδης μ ειπε να παμε Αττικη οδο να πατησουμε....οχι ρε φιλε παμε Λαμια...
Τεσπα αφου τυχαινει να τον γνωριζετε θα χαρω πολυ να μας φερετε σε επαφη.Ασε π τα πηρα κρανα γτ εκει π πηγαινα με 70-80,ηρθε κ μου κανε σφηνα με καμια 200αρια κ φαγα του κοσμου τα πετραδακια....
Τεσπα αφου τυχαινει να τον γνωριζετε θα χαρω πολυ να μας φερετε σε επαφη.Ασε π τα πηρα κρανα γτ εκει π πηγαινα με 70-80,ηρθε κ μου κανε σφηνα με καμια 200αρια κ φαγα του κοσμου τα πετραδακια....
Ο κοσμος ειδικα την νυχτα ειναι μικρος...ο τυπος ηθελε απο σταση κ φυσικα εβαλα τα γελια...2ες του ειπα παροτι σπινιαρω....αλλα εφυγε.Οποτε τον βω κ πατησουμε θα ανεβασω κιαλλο videaki.Kοιτα που τα λενε οπως θελουνε ρε πουστη μ ,και τα μαθαινουμε απο 3ους..Τεσπα,εγω εδω ανεβασα το βιντεακι μ το TDM για να γουσταρουμε
Ρε Ξύλινε, έχει γίνει τις κακομοίρας με το 997. Αν θες μπορώ να σε φέρω σε επαφή με το παιδί, αλλα να ξέρεις οτι είναι αντιιάπωνας.
Πάντως για την ιστορία, αφού έχεις άλογα, βάλε 2 semi πίσω ρε αδερφέ. Που πας με το φιτίλια?
Πάντως για την ιστορία, αφού έχεις άλογα, βάλε 2 semi πίσω ρε αδερφέ. Που πας με το φιτίλια?