Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

Κολλημα Εξατμισης Τιτανιου

Thread Tools

Old Mar 21, 2009 | 09:33 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece
Default Κολλημα Εξατμισης Τιτανιου

Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιος εξατμισας που να κολλαει εξατμησεις τιτανιου??? Υπαρχουν δοκιμασμενα αποτελεσματα για το αν διαρκει και κατα ποσο αξιοπιστο ειναι?
Reply
Old Mar 21, 2009 | 01:48 PM
soundcrash's Avatar
Registered User

Εγω κολλησα τιτανιου εξατμιση με τικ..
με οξυγονο και ηλεκτροκοληση μην δοκιμασεις.
Reply
Old Mar 21, 2009 | 03:28 PM
Sportster's Avatar
Registered User

Ειναι στο Αργος καποιος ο οποιος συνεργαζεται και με τα παιδια στην Rspec και κολλαει τιτανιο, κολλησε προσφατα σε ενανφιλο την εξατμιση του j's που την εσκισε...

Υπαρχει και καποιος στο Φαληρο που ειχα παει προσφατα και με TIG μου εκανε κολληση σε μασιφ κραμα αλουμινιου... μου ειπε οτι κολαει οτι μεταλλο θες...
Reply
Old Mar 22, 2009 | 12:49 AM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Υπαρχει και ο Turbo Welding(Βαγιανος Χρηστος) στην Νικαια.Καρακουλουξη 72 & Ικονιου.Εγω εκει την κολλησα την δικια μου.Βεβαια δεν την εχω ακομα τεσταρει σε συνθηκες πολεμου(εκκινησεις απο 7.500 και αλλαγες με μισο συμπλεκτη) αλλα οταν ειδα την κολληση ηταν απλα εργοστασιακη.Πολλη καλη δουλεια(πιστευω οτι οι γνωστες γνωριζουν πολυ καλα τη δουλεια του Χρηστου).Ελπιζω Μαριε να μην θεωρηθει διαφημιση,να βοηθησω θελω.
Reply
Old Mar 22, 2009 | 05:56 AM
maniatis's Avatar
Registered User

Originally Posted by Sportster,Mar 22 2009, 01:28 AM
Ειναι στο Αργος καποιος ο οποιος συνεργαζεται και με τα παιδια στην Rspec και κολλαει τιτανιο, κολλησε προσφατα σε ενανφιλο την εξατμιση του j's που την εσκισε...

Υπαρχει και καποιος στο Φαληρο που ειχα παει προσφατα και με TIG μου εκανε κολληση σε μασιφ κραμα αλουμινιου... μου ειπε οτι κολαει οτι μεταλλο θες...
Μηπως γνωριζεις περισσοτερες πληροφοριες, διευθυνση στο περιπου, κανενα τηλεφωνο κτλ για αυτον στο Φαληρο? Ευχαριστω.
Reply
Old Mar 22, 2009 | 06:00 AM
maniatis's Avatar
Registered User

Originally Posted by nipponS2000,Mar 22 2009, 10:49 AM
Υπαρχει και ο Turbo Welding(Βαγιανος Χρηστος) στην Νικαια.Καρακουλουξη 72 & Ικονιου.Εγω εκει την κολλησα την δικια μου.Βεβαια δεν την εχω ακομα τεσταρει σε συνθηκες πολεμου(εκκινησεις απο 7.500 και αλλαγες με μισο συμπλεκτη) αλλα οταν ειδα την κολληση ηταν απλα εργοστασιακη.Πολλη καλη δουλεια(πιστευω οτι οι γνωστες γνωριζουν πολυ καλα τη δουλεια του Χρηστου).Ελπιζω Μαριε να μην θεωρηθει διαφημιση,να βοηθησω θελω.
Ευχαριστω, θα περασω το πρωι να τον ρωτησω, μιας και μενω κοντα στη Νικαια.
Reply
Old Mar 23, 2009 | 03:04 AM
KSILINOS's Avatar

an exete ti kalosini steilte mou pm to til tou typou pou kollaeeii titanio giati exw ena trelo project sto myalo mou.......
Reply

Trending Topics

Old Mar 26, 2009 | 01:18 PM
migatronig's Avatar
Registered User

Originally Posted by Sportster,Mar 21 2009, 03:28 PM

καλησπερα σε ολουs
Eιμαι το παιδι που επισκευαζη τιs εξατμισειs τιτανιου απο το ΑΡΓΟS.
Εχω αποκλειστικοι συνεργασια με την R-SPEC
θα ηθελα να πω καποια πραγματα για αυτο το υπεροχο υλικο που λεγεται ΤΙΤΑΝΙΟ
χωρισ να θελο νε θιξω κανενα που εχει προσπαθισει να κατεργαστει αυτο το ευγενεσ μεταλο,επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου να μου φερνουν εξατισεισ σε αθλια κατασταση λεγοντασ τουσ οτι ειναι ανοξιδοτοι και οτι κολαει με αργον και διαφορα αλλα ασχετα πραγματα θα ηθελα απλα να σασ ενιμερωσω οτι πρεπει να Ξερεισ καποια βασικα πραγματα και να εχεισ κανει ΠΟΛΛΑ σεμιναρια αποκλειστικα για το ΤΙΤΑΝΙΟ
Οποιοσ θελει περισοτερεσ πληροφοριεσ να μου στειλη ΠΜ
ΤΗΛ.2751068274
Reply
Old Mar 26, 2009 | 04:13 PM
lihoudis2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by nipponS2000,Mar 22 2009, 12:49 AM
o xristakis einai filos ama theleis pes mou lefteri !!!!!!
Reply
Old Mar 27, 2009 | 06:14 AM
maniatis's Avatar
Registered User

Ευχαριστω πολυ Βαγγελη και ολα τα υπολοιπα παιδια για τη βοηθεια σας.
Δυστυχως, η μαλλον ευτυχως δεν την πηρα την εξατμηση γιατι στην ουσια εδινε μονο το τελικο με τη σωληνα που πηγαινε στο μεσαιο. Πριν το μεσαιο ειχε κοπει η σωληνα και το κομματι μεσαιο ως καταλυτη δεν το ειχε. Οποτε τι να πηγαινα να παρω? Ενα τελικο με κομμενη σωληνα χωρις μεσαιο για 500 Ευρω? Υποψην οτι σιγα σιγα μαθαινα οτι λειπουν κομματια...Ξεκινησαμε να λειπει μονο η τριγωνη φλατζα με τις 3 βιδες που βιδωνει πανω στον καταλυτη και στο τελος μου ειπε οτι θα παει στον εξατμησα του να του ενωσει με σφηχτηρες ενα μεσαιο ανοξειδωτο και ολα καλα!!! Του εξηγησα οτι ετσι οπως ειναι η εξατμηση δεν πουλειεται ουτε 200 Ευρω, εκτος αν την επαιρνε καποιος που ειχε ηδη μια ολοκληρη τιτανιου με καποιο προβλημα, αλλα και παλι δεν πιστευω πως καποιος θα εκανε πειραματα αν ειχε χρυσοπληρωσει μια ολοκληρη τιτανιου! Οποτε καταλαβαινετε οτι επαψα να χανω το χρονο μου για πραγματα χωρις νοημα!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:23 AM.