Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

διακοπες κατα την εκκινηση

Thread Tools

Old Sep 3, 2009 | 03:21 AM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia
Default διακοπες κατα την εκκινηση

γεια σας παιδια.
αντιμετωπιζω 1 προβληματακι οταν ξεκιναω απ' τις 1000 στροφες. δεν εχει σημασια αν εχω 1η 'η 2α 'η 3η... πρωτα το αυτοκινητο ανεβαζε κανονικα στροφες, εδω και λιγο καιρο κανει διακοπες σε σημειο να σβησει ακομα και με την 1η. νομιζα οτι ηταν μπουζι, αλλαξα τιποτα. μετα ελεγα απο βενζινη επειδη εβαζα 95ron παλι τιποτα. αν εχει ξανασυμβει σε καποιον ας με διαφωτισει γιατι ετσι οπως παει θα φαω το δισκο νωρις απ' το πολυ συμπλεκταρισμα, ασε που φαινομαι και σαν newton..μονο το N μου μενει να βαλω πισω τουλαχιστο να μη ξεφτιλιζομαι..
Reply
Old Sep 3, 2009 | 03:22 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Μπορει να ειναι φιλτρο βενζινης αν δεν το εχεις αλλαξει.Μην ξαναβαλεισ 95αρα καλυτερα.
Reply
Old Sep 3, 2009 | 03:26 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Αυτο που λεει ο Μακης ειναι πολυ πιθανο και κανε και ενα καθαρισματακι στην πεταλουδα
Reply
Old Sep 3, 2009 | 03:41 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by george.alex,Sep 3 2009, 02:21 PM
γεια σας παιδια.
αντιμετωπιζω 1 προβληματακι οταν ξεκιναω απ' τις 1000 στροφες. δεν εχει σημασια αν εχω 1η 'η 2α 'η 3η... πρωτα το αυτοκινητο ανεβαζε κανονικα στροφες, εδω και λιγο καιρο κανει διακοπες σε σημειο να σβησει ακομα και με την 1η. νομιζα οτι ηταν μπουζι, αλλαξα τιποτα. μετα ελεγα απο βενζινη επειδη εβαζα 95ron παλι τιποτα. αν εχει ξανασυμβει σε καποιον ας με διαφωτισει γιατι ετσι οπως παει θα φαω το δισκο νωρις απ' το πολυ συμπλεκταρισμα, ασε που φαινομαι και σαν newton..μονο το N μου μενει να βαλω πισω τουλαχιστο να μη ξεφτιλιζομαι..
Εχεις κανει ελεγχο να δεις αν ο map sensor ειναι στη θεση του σωστα? Εκτος απο αυτο διαβασε και αυτο το post.

Reply
Old Sep 3, 2009 | 05:53 AM
leader's Avatar
20 Year Member

From: Athens, Greece

Απ το στόμα μου το πήρες μάριε, εγώ δεν πήρα όλο το καπάκι με το ενσωματωμένο tireup αλλα προληπτικά άν και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα έβαλα ένα μικρό tire up.
Reply
Old Sep 4, 2009 | 04:01 AM
george.alex's Avatar
Registered User

ευχαριστω για τις απαντησεις.
gre165-makis το ειχα σκεφτει το φιλτρο και το ειπα στην αντιπροσωπεια τησ honda αλλα μου ειπαν οτι δεν αντιμετωπιζει προβλημα απ τις 55000km..
για τα μπεκ σκεφτηκα και πηγα σε 1 ηλεκτρολογο που μου ειπε για καθαρισμο.
πραγματικα κατατοπιστικο το post μαριε.θα δοκιμασω οσα μπορεσω μονος μου και τα υπολοιπα σε καποιο "ειδικευμενο" (???) τεχνικο...
Reply
Old Sep 4, 2009 | 05:00 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

έχεις αλλάξει ποτέ μπουζί..????
Reply
Old Sep 4, 2009 | 05:05 AM
george.alex's Avatar
Registered User

ναι uma chikara. πριν 200km ngk ιριδιου..δε θυμαμαι code ομως.
Reply
Old Sep 4, 2009 | 05:07 AM
george.alex's Avatar
Registered User

ειχα το ιδιο προβλημα σε 1 freelander κι οταν αλλαξα μπουζια ολα ok! το hondaki ομως δε μου 'κανε το χατηρι να συνελθει
Reply
Old Sep 4, 2009 | 05:43 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Κάτι περίεργα έχουν ακουσθεί κατα καιρούς για τα ιριδίου? Η κάνω λάθος ρε παιδιά...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:27 AM.