Περίεργος κόφτης.
Πάντως ήταν πολύ spooky έτσι όπως έγινε.
Κωνσταντίνε μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά στο πάτα-άσε έκανε ακριβώς σαν να "πνίγετε" το μοτέρ.
Λευτέρη αυτό ψυλλιάστηκα και εγώ γιατί έχω ακούσει ότι κάνουν διακοπές το 00-03 όταν έχουν λίγο καύσιμο, αλλά τις περίμενα λιγότερο έντονες.
Α τίποτα δηλαδη...
Κωνσταντίνε μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά στο πάτα-άσε έκανε ακριβώς σαν να "πνίγετε" το μοτέρ.
Λευτέρη αυτό ψυλλιάστηκα και εγώ γιατί έχω ακούσει ότι κάνουν διακοπές το 00-03 όταν έχουν λίγο καύσιμο, αλλά τις περίμενα λιγότερο έντονες.
Δεν ειναι τιποτα το πολυ πολυ να κολλησει
Δεν γίνεται να έχεις πιο ελεύθερο φίλτρο, ελεύθερη εξάτμιση και το μοτέρ να "πνίγεται". Το αντίθετο γίνεται, να στεγνώνει. Όσο ελευθερώνεις καύσιμα, προσθέτεις αέρα τότε το AF μικραίνει.
Όσο δίνεις καύσιμο είναι που συμβαίνει αυτό που λες.
Εν τέλη μάλλον "στέγνωμα" είναι αλλά με άλλο τρόπο (low fuel).
Απλά για αυτό έβαλα το φατσόνι
Όσο δίνεις καύσιμο είναι που συμβαίνει αυτό που λες.
Εν τέλη μάλλον "στέγνωμα" είναι αλλά με άλλο τρόπο (low fuel).

Απλά για αυτό έβαλα το φατσόνι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Stradale, πραγματικα μερικες φορες αναρωτιεμαι αν οδηγεις αλλο αυτοκινητο και οχι S2000 με οσα γραφεις. Βεβαια, τωρα που το σκεφτομαι μηπως μιλας για το EVO τελικα?
Εμενα μετα απο ρυθμιση βαλβιδων (βεβαια στο ιδιο σερβις αλλαξα και δισκο πλατο) τρωει πολυ γρηγορα κοφτη... δλδ τι εννοω... το κοκκινο λαμπακι πανω απο το 9 (το shift light ) μου φαινετε οτι αναβει πολυ γρηγορα και δεν προλαβαινω να κανω αλλαγη δευτερα-τριτη χωρις να σκασει ο κοφτης... δλδ πριν μου φαινοταν οτι αναβε 2-3 φορες και αλλαζα ενω τωρα αναβει 2-3 και τρωω κοφτη την ωρα που παω να αλλαξω...
Λετε να στροφαρει ελαφρως πιο γρηγορα λογο ρυθμισης?
Λετε να στροφαρει ελαφρως πιο γρηγορα λογο ρυθμισης?