AEM v2
Σκεφτομαι να βαλω την aem v2 πανω μιας και με τη σχεση ευρω δολαριου ερχεται αρκετα φτηνα απο αμερικη περιπου 200 ευρω μαζι με το shipping...με απασχολουν 2 πραγματα ομως:
1.ο κινδυνος να παρει νερα λογω του μερους που βγαινει το φιλτρο
2.διαβασα σε ενα topic απο τους αμερικανους οτι χρειαζεται να κοψεις κατι για να εφαρμοσει,ισχυει αυτο?
αλλιως λεω να βαλω μια ρεπλικα απο την carbon εισαγωγη της spoon που δουλευει μαζι με το μαμα φιλτροκουτι,αλλα και εδω διαβασα οτι μπορει να χρειαστει να κοψεις κατι για να εφαρμοσει,συν οτι ολες οι ρεπλικες που εχει στο e bay λενε οτι ειναι για μοντελα 00-02...τι διαφορες εχουν με το 04-05?
1.ο κινδυνος να παρει νερα λογω του μερους που βγαινει το φιλτρο
2.διαβασα σε ενα topic απο τους αμερικανους οτι χρειαζεται να κοψεις κατι για να εφαρμοσει,ισχυει αυτο?
αλλιως λεω να βαλω μια ρεπλικα απο την carbon εισαγωγη της spoon που δουλευει μαζι με το μαμα φιλτροκουτι,αλλα και εδω διαβασα οτι μπορει να χρειαστει να κοψεις κατι για να εφαρμοσει,συν οτι ολες οι ρεπλικες που εχει στο e bay λενε οτι ειναι για μοντελα 00-02...τι διαφορες εχουν με το 04-05?
Trending Topics
εχω εναν ξαδερφο που μενει αμερικη και μου ειπε οτι ωγαινει περιπου τοσο...και οτι αν θελω να την παρω θα μου τη στειλει και καλα σα δωρο για να μην περασει τελωνειο...τεσπα,απ οτι εψαξα δεν αξιζει να τη βαλω μονη της,και δεν ειμαι για εξατμιση τωρα...αυτα
Πάντως, έστω και με την υπερ μας ισοτιμία, τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά δεν έχω βρει πουθενά τόσο φτηνά, μη υπολογίζοντας και το πιθανό τελωνείο.
Και αναφέρομαι πάντα σε online αγορά και όχι μέσω συγγενών
Και αναφέρομαι πάντα σε online αγορά και όχι μέσω συγγενών
κοιτα στο e bay εχει αυτη τη στιγμη 300 δολλαρια δηλαδη 200 ευρω...πριν 5 μερες μου ηρθαν κατι συνεμπλοκ mugen που ειχα παραγγειλει και η μεταφορα απο αμερικη κοστισε 19 δολλαρια και 3 ευρω τελωνειο,αρα υπολογιζοντας αναλλογικα περιπου καμια 45 δολλαρια ειναι η μεταφορα απο αμερικ,δηλαδη γυρω στα 30 ευρω...οποτε συνολο230 για καινουρια aem v2...