eksatmisis
@D S2000: lipon file mou, edoses tis apantisis pou epsaxna. Apo oti katalava kai apo osa exo sizitisi kata kairous mallon den lei gia xiropiiti. Opote prepi na strafo se kati allo...Pantos inai to mono pragma poy prokite na allakso sto S mou epomenos 8elo na kano tin kaliteri epilogi. 8a to kouraso poli to 8ema me tin eksatmisi!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ego mono kapoia eponimi kai apodedeigmeni sto dinamometro tha ebaza! Giauto kai ebala tin INVIDIA. Emfanisi kai ippodinami me endiefere. O ixos itan bonus opos exo ksanapei! 
Pisteuo oti i INVIDIA einai i omorfoteri dipli eksatmisi pou iparxei gia to S2000!

Pisteuo oti i INVIDIA einai i omorfoteri dipli eksatmisi pou iparxei gia to S2000!
Originally Posted by energetic' date='Jun 10 2005, 01:36 PM

Συγγνώμη που ξεθάβω αυτό το τόπικ μετά απο τόσο καιρό αλλά για να μην ξεκινάω ένα καινούργιο χωρίς λόγο και πήζει και το φόρουμ είπα να ρωτήσω εδώ. Επίσης χρησιμοποίησα το search αλλα δυστυχώς δεν βρήκα κάτι (άμεσα σχετικό) ούτε στο δικό "μας" φόρουμ αλλά ούτε και στο International.
Γνωρίζεις κανείς κάποιον καταλύτη εκτός του εργοστασιακού που να δουλεύει σωστά? Και αν ναι σε τι τιμή είναι αυτός και που θα μπορούσα να τον προμηθευτώ. Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί το αμάξι που θα πάρω δεν έχει καταλύτη και θα ήθελα να βάλω αλλά απο την άλλη δεν θέλω να πληρώσω και 1000 ευρώ που μου είπαν στην Honda...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κωνσταντίνος.
Γνωρίζεις κανείς κάποιον καταλύτη εκτός του εργοστασιακού που να δουλεύει σωστά? Και αν ναι σε τι τιμή είναι αυτός και που θα μπορούσα να τον προμηθευτώ. Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί το αμάξι που θα πάρω δεν έχει καταλύτη και θα ήθελα να βάλω αλλά απο την άλλη δεν θέλω να πληρώσω και 1000 ευρώ που μου είπαν στην Honda...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κωνσταντίνος.
Που το βρηκες ρε τρελε?
3χρονων τοπικ
Το τοπικ που ψαχνεις ειναι το ΕΙΣΑΓΩΓΗ- ΕΞΑΓΩΓΗ... περα απο αυτο ο καταλυτης που ειναι μακραν δοκιμασμενος απο πολλα παιδια κ εμενα ειναι εδω http://www.berktechnology.com/shop/product...ID=100&P_ID=425 ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ 1000ε ο μαμα καταλυτης...
3χρονων τοπικ
Το τοπικ που ψαχνεις ειναι το ΕΙΣΑΓΩΓΗ- ΕΞΑΓΩΓΗ... περα απο αυτο ο καταλυτης που ειναι μακραν δοκιμασμενος απο πολλα παιδια κ εμενα ειναι εδω http://www.berktechnology.com/shop/product...ID=100&P_ID=425 ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ 1000ε ο μαμα καταλυτης...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Thread
Forum
Replies
Last Post
kwn/nos s2000
Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners
10
Feb 26, 2007 04:47 AM