First F24C build in Greece
eine san allo moter.......
to koitao ...... to ksanakitao ....... kai den mporo na to xonepso
kanei ena asxeto skalopati pros ta kato kapou stis 6300 kai apo 6500 travaei ton aniforo pali......... alla ti na leme pou exei parei pandou
to koitao ...... to ksanakitao ....... kai den mporo na to xonepso
kanei ena asxeto skalopati pros ta kato kapou stis 6300 kai apo 6500 travaei ton aniforo pali......... alla ti na leme pou exei parei pandou
To σκαλοπάτι είναι ένα misfire που το κάνουν που και που όσα έχουν ΑΕΜ και emanage. Αν κάναμε κι άλλο πάτημα δε θα το έκανε. Παίδες, τα γρανάζια είναι στο 0! Έχει ακόμα cam gear tuning. Απλά έφτυσα αίμα στο dyno σήμερα και δεν είχα κουράγιο. Μετά τις γιορτές ξαναμπαίνει μέσα για να γράψει το μαγικό 300! Εε, νομίζω 295.7 φτάνουν προς το παρόν
Originally Posted by gzob,Dec 16 2008, 06:34 PM
To σκαλοπάτι είναι ένα misfire που το κάνουν που και που όσα έχουν ΑΕΜ και emanage. Αν κάναμε κι άλλο πάτημα δε θα το έκανε. 

Χαχαχα. Ο Πέτρος ήταν στο μαγαζί την ώρα της δυναμομέτρησης. Είναι έτοιμος να παραγγείλει πεταλούδες, εκκεντροφόρους, hardtop και SSR ζάντες.
Χρήστο, το αμάξι το οδήγησα, ακόμα να ξεκολλήσει το χαμόγελο από τα χείλη μου. Πήγαμε και βόλτα με τον Πέτρο και εκτιμούμε ότι ακόμα και έτσι να μείνει, πρέπει να είναι 1-2 κενά μπροστα από του Πέτρου (με bodykit, φρένα 355mm μπρος-πίσω και 18αρες) στο χιλιόμετρο. Τώρα δε μπορώ να πείσω το Βαγγέλη να τα ξηλώσει. Γουστάρει να το βλέπει έτσι και δε μου πέφτει λόγος. Η δουλειά μου (δυστυχώς) αρχίζει και τελειώνει στο dyno.
Κάτι ακόμα: Το μοτέρ δουλεύει πραγματικά εργοστάσιο. Ούτε κομπιάσματα, ούτε δισταγμοί, τίποτα. Ραπτομηχανή. Παιδιά sorry για το βίντεο, είναι ξεχασμένο στο κινητό του Βασίλη. Αύριο upload. ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ πραγματικά...
Χρήστο, το αμάξι το οδήγησα, ακόμα να ξεκολλήσει το χαμόγελο από τα χείλη μου. Πήγαμε και βόλτα με τον Πέτρο και εκτιμούμε ότι ακόμα και έτσι να μείνει, πρέπει να είναι 1-2 κενά μπροστα από του Πέτρου (με bodykit, φρένα 355mm μπρος-πίσω και 18αρες) στο χιλιόμετρο. Τώρα δε μπορώ να πείσω το Βαγγέλη να τα ξηλώσει. Γουστάρει να το βλέπει έτσι και δε μου πέφτει λόγος. Η δουλειά μου (δυστυχώς) αρχίζει και τελειώνει στο dyno.
Κάτι ακόμα: Το μοτέρ δουλεύει πραγματικά εργοστάσιο. Ούτε κομπιάσματα, ούτε δισταγμοί, τίποτα. Ραπτομηχανή. Παιδιά sorry για το βίντεο, είναι ξεχασμένο στο κινητό του Βασίλη. Αύριο upload. ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ πραγματικά...

κλαψ θελω βιντεο επειγοντως