Gear Tech Turbo kit
Από Δευτέρα παιδιά θα σηκώσω photos και dyno plots.
Μετά τις πρώτες βόλτες με 0.7 πίεση έχω μόνιμο lifting από το χαμόγελο. 35 κιλά ροπή στις 6000rpm. Τροχό.. Με το κοντό σαζμάν του S
Καιρός να ασχοληθώ λίγο με τα φρένα και την ανάρτηση γιατί τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά. Καθημερινά θα το δουλεύω 0.45bar -> 300 τροχό.
Γενικά απ'ότι έχω δει, stock motor, τα 380whp θεωρούνται το όριο για μοτέρ που θα αντέξει καιρό. Με 0.5bar -> περίπου 320τροχό το αμάξι ειναι ΠΟΛΥ γρήγορο και σίγουρα πολύ αξιόπιστο.
Μετά τις πρώτες βόλτες με 0.7 πίεση έχω μόνιμο lifting από το χαμόγελο. 35 κιλά ροπή στις 6000rpm. Τροχό.. Με το κοντό σαζμάν του S
Καιρός να ασχοληθώ λίγο με τα φρένα και την ανάρτηση γιατί τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά. Καθημερινά θα το δουλεύω 0.45bar -> 300 τροχό.
Γενικά απ'ότι έχω δει, stock motor, τα 380whp θεωρούνται το όριο για μοτέρ που θα αντέξει καιρό. Με 0.5bar -> περίπου 320τροχό το αμάξι ειναι ΠΟΛΥ γρήγορο και σίγουρα πολύ αξιόπιστο.
To Project ολοκληρώθηκε. Κάθησα και έφτιαξα λίγο τις καμπύλες. Παίζοντας με το boost control μπορείς να δώσεις στην καμπύλη τη μορφή που επιθυμείς. Έτσι αν για παράδειγμα κάπου έχει πολύ δύναμη το μοτέρ κόβεις πίεση και αν κάπου υστερεί, δίνεις. Στο διάγραμμα που ακολουθεί η πίεση κυμαίνεται από 0.6 μέχρι και 0.8 ψηλά.
Enjoy! Γραμμικότητα compressora με τουρμπίνα! Ι love boost control
Stock motor...

Enjoy! Γραμμικότητα compressora με τουρμπίνα! Ι love boost control

Stock motor...

mallon γιωργο με βλεπω να ερχομαι προς τα αθηνας κ μια βολτα απο το μαγαζι..