Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

j s racing exatmisi

Thread Tools

Old Feb 5, 2007 | 08:04 AM
george s2000's Avatar
Registered User

Default j s racing exatmisi

kalispera.enas filos mou agorase s2000 04 kai psaxnei na valei pano tin dipli j s.tin dinei kaneis apo do?kenouria poso paei?
afta ta oliga.thanks.
Reply
Old Feb 5, 2007 | 08:56 AM
S_s200's Avatar
Registered User

pes tou na mpei edo...www.r-spec.gr
kainourgia exei sto site me diametro 70-60RSP sta 1680 eyro...!!!
i pes tou na parei til tin r-spec sto 210-9605549 kai na rotisei nomizo prepei na tin exoun kai etoimoparadoti..pes tou kalytera na to kanei monompouko...
Reply
Old Feb 5, 2007 | 09:33 AM
george s2000's Avatar
Registered User

tou eipa oti pio dinami tha parei monompouko alla thelei kai omorfia kiolas.ki ego simfono mazi tou.tespa.tha tou to po alla an kanenas tin dinei as pei tpt.
Reply
Old Feb 5, 2007 | 11:49 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Ε αμα θελει ομορφια να μην βαλει καθολου j's , χαλια ειναι εμφανισιακα. Ας βαλει την mugen την καινουρια. Εγω δεν ειμαι πεισμενος οτι καμια διπλη δινει πραγματικη δυναμη στο S.
Reply
Old Feb 5, 2007 | 01:04 PM
Dkall.s2000's Avatar
Registered User

3ereis ti timh exei h mugen h kainouria kamia foto exeis na dw pws einai.
Reply
Old Feb 5, 2007 | 01:29 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by Dkall.s2000,Feb 5 2007, 02:04 PM
3ereis ti timh exei h mugen h kainouria kamia foto exeis na dw pws einai.
Μητσακο ψηνεσαι για εξατμιση?
ετσι ετσι.
εβαλα το αμορτισερ κ τρυπησα κ την λαμαρινα. την πεμπτη θα το δεις που θ ανεβω πανω
Reply
Old Feb 6, 2007 | 02:17 AM
dim3's Avatar
Registered User

Geia sou file,
ontos i timi tis diplis js einai kapou sta 1680 euro .pantos kalitera na valeis tin 60R giati me tin 70R an den anoixeis mixani den tha sou dosei tin dinami pou thes. auti tin stigmi den xero kanena na poulaei js pantos i moni kanei tin megali diafora . apo tin mia dialegeis tin dipli gia to look kai apo tin ali tin moni gia pio poli dinami.
Reply
Old Feb 6, 2007 | 07:41 AM
Psilos's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by george s2000,Feb 5 2007, 09:04 AM
kalispera.enas filos mou agorase s2000 04 kai psaxnei na valei pano tin dipli j s.tin dinei kaneis apo do?kenouria poso paei?
afta ta oliga.thanks.
Για ριξε μια ματιά κι εδώ
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...0&#entry9646270

Καλή τύχη
Reply
Old Feb 6, 2007 | 07:44 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Και να υπολογίζει ότι κάνουν θόρυβο αυτές που αναφέρατε. Εγώ πάντως οδήγησα S με διπλή J's και κάνει πολύ θόρυβο, σχεδόν σαν τις INVIDIA και είναι και σα βρύσες. Πραγματικά δίνουμε τόσα λεφτά για εξατμίσεις αλλά πέραν της απόδοσης απαιτώ να είναι και όμορφη εμφανισιακά και καμία νομίζω δεν τα συνδυάζει αυτά. Θεωρώ τις δικές μου από τις πιο όμορφες αλλά δε νομίζω ότι χρειαζόταν να κάνουν τόσο θόρυβο και χωρίς καμία ουσία.
Reply
Old Feb 6, 2007 | 11:32 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Mάνο ο θόρυβος είναι μοιραία συνέπεια της απαίτησης για πιο ελεύθερη εκτόνωση των καυσαερίων. Γιατί δυστυχώς μόνο έτσι ανεβαίνει η απόδοση. Μέχρι σήμερα δεν νομίζω ότι έχει βρεθεί εξάτμιση που να δίνει επί πλέον δύναμη χωρίς να κάνει θόρυβο. Όχι μόνο για το S αλλά για οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Τώρα το αν οι υποτιθέμενες βελτιωτικές εξατμίσεις το πετυχαίνουν και σε ποιο βαθμό είναι κάτι που συζητιέται. Προσωπικά πιστεύω ότι όλες οι after market βελτιωτικές εξατμίσεις για το S2000 που είναι επώνυμων οίκων κι όχι χειροποίητες (Εκεί είναι σχεδόν σίγουρο ότι χάνεις αντί να κερδίζεις...) δίνουν μια αύξηση της ιπποδύναμης. Από το πόσο δουλεμένη κι εξελιγμένη είναι μια εξάτμιση εξαρτάται και το πόσο θα πάρεις. Το θέμα είναι ότι όλες για να δουλέψουν όπως μπορούν θα πρέπει να συνδυαστούν μ'ένα καλό χταπόδι και μια καλή εισαγωγή . Αλλιώς όπως έχω πει και παλιότερα δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε καμία ουσιαστική διαφορά στον δρόμο. Γιατί τα 2 τα 3 η τα 8 άλογα στην καλύτερη που μπορεί να δώσει από μόνη της μια εξάτμιση δεν είναι σίγουρα αρκετά για να κάνουν την διαφορά στον δρόμο. Μένει μόνο ο εκοφαντικός ήχος που κάποτε μπορεί να σε πορώνει και να σε φτιάχνει αλλά μερικές φορές σε κουράζει και σ' εκνευρίζει. Τουλάχιστον αφού δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα προσωπικά θα προτιμούσα αν είχα -όπως κι έχω- μια εξάτμιση που κάνει πολύ θόρυβο να την συνδύαζα και μ'άλλα πράγματα ώστε τουλάχιστον να πάρω ότι μπορώ από πλευράς απόδοσης. Και μιλάω φυσικά για πράγματα 1ου σταδίου. Δυστυχώς -όπως έχουμε ξαναπεί- το S για να πάρει +Hp θέλει για αρχή έναν συγκεκριμένο αριθμό πραγμάτων. Αν ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο ίσως και με μια καλή μόνο εξάτμιση τ'αποτελέσμματα να ήταν πολύ καλύτερα. Όμως το S επειδή είναι ήδη από το εργοστάσιο πολύ εξελιγμένο μια εξάτμιση δεν αρκεί. Θέλει και τα υπόλοιπα... Για το θέμα της αισθητικής θα συμφωνήσω. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει εξάτμιση που να συνδυάζει κι απόδοση κι αισθητική. Όμως πιστεύω ότι όλες συνηθίζονται. Και για μένα αν έπρεπε να ζυγίσω τα πράγματα μετράει περισσότερο το να κάνει μια εξάτμιση έναν ξεσηκωτικό θόρυβο και να βγάζει δύναμη παρά να είναι μια κούκλα και το αυτοκίνητο να σέρνεται. Κι έχω περάσει στο παρελθόν απ' αυτό το στάδιο. Κι ενώ στην αρχή έλεγα ότι είναι πολύ όμορφη και την χάζευα μετά το ξενέρωμα που έφαγα όταν γονάτισε το αυτοκίνητο ούτε που ήθελα να την βλέπω. Όλα σχετικά είναι λοιπόν...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:55 AM.