ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ J'S CARBON AIR DUCT
Kerdizeis se apokrish gaziou, opws kai an monwseis to resonator kathws kai ginetai pio eleutheros o strovilismos tou aera sto filtrokouti. To resonator einai gia na "monwnei" sygekrimenes syxnothtes hxou me apotelesma na mhn akougetai toso to roufhgma apo thn eisagwgh. Ef oson emeis vazoume skoupa mprosta kai allazei i taxythta eisrohs aera sthn eisagwgh allazoune kai oi syxnothtes ixou opote pleon einai axrhsto. Akomh kai xwris skoupa iparxei amelhtea kaliterh apokrhsh sto gazi an to monwseis. me skoupa einai must!
Poly swstes oi apanthseis poy edwse toso o Leftis oso ki o Taseas. Den exw na prosthesw tipota allo. Apla yparxei ki ena endexomeno na soy anapsei check - engine logw ths megalyterhs paroxhs aera apo to duct. Oi pithanothtes omws gia kati tetoio den einai megales.
Εγω για να ταπωσω το resonator, αφου εκοψα πρωτα το διαχωριστικο, εκοψα ενα μικρο ορθογωνιο κομματι απο αυτο το πλαστικο, και το κολλησα μετα μπροστα απο την τρυπα του resonator. Τιποτα δεν παει χαμενο! 
Καλο θα ηταν γενικα για ολη την ιστορια να χρησιμοποιησεις ενα μικρο dremel. Εγω δεν ειχα και στο κοψιμο μου βγηκε λιγο το λαδι. Βεβαια οπως ειπα και πιο πανω..ειμαι λιγο κουλος!

Καλο θα ηταν γενικα για ολη την ιστορια να χρησιμοποιησεις ενα μικρο dremel. Εγω δεν ειχα και στο κοψιμο μου βγηκε λιγο το λαδι. Βεβαια οπως ειπα και πιο πανω..ειμαι λιγο κουλος!
Μονωνεις εσωτερικα το φιλτροκουτι, για να κατεβουν λιγο οι θερμοκρασιες. Ο Τασος την ειχε κανει αυτη την παντεντα και μου αρεσε. Βεβαια εμφανισιακα μεσα το κουτι δειχνει χαλια αλλα ετσι κι αλλιως μια φορα στο τοσο το ανοιγεις.
To filtrokoyti den einai aparaithto na monvthei eswtrika. Mporei na monvthei ki exwterika. Einai nomizw kalytera giati afenos to apotelesma einai to idio ki afeteroy h esvterikh monwsh me oles tis anwmalies poy dhmioyrgei sthn eswterikh epifaneia toy koytioy einai sigoyro oti diatarassei ton omalo strobilismo toy aera pros thn petaloyda.
Εγινε χτες η τοποθετηση χωρις να κοψω το διαχωριστικο και χωρις να μονωσω το resonator και ενιωσα οτι οδηγουσα αλλο αυτοκινητο. Φοβερη αποκριση στο γκαζι και τρελλα τιναγματα απο αλλαγη σε αλλαγη. Χαλαλι τα ευρωπουλα. Προεδρε δεν μου αναψε κανενα λαμπακι ολα καλα. Ομως μηπως πρεπει να αφαιρεθει και ο οδηγος που ειναι τοποθετημενος στο επανω κομματι του φιλτροκουτιου που παει τον αερα στην μερια που βρισκεται η χοανη?
Συμφωνω αλλα με τι υλικο μπορει να γινει αυτο? Γιατι το ιδιο που αναφερω και πιο πανω δυσκολα θα μεινει κολλημενο εξωτερικα και θα φενεται και χαλια. Ισως αυτο που τυλιγουν το χταποδι κτλ να κανει..