leader's 1st dynorun
Originally Posted by package,Feb 8 2010, 05:14 PM
Thanix, όποιος από εκεί θέλει πάτημα πες του για μένα.
Εσυ θα περιμενεις εμενα να πατησουμε...μια κοντριτσα που σαρεσει αλλα και ενα στροφιλικι η πιστουλα που αρεσει σε μενα ομως...
Originally Posted by Thanix,Feb 8 2010, 05:20 PM
Εσενα σε εχω δει και σε βιντεακια αμετρητα
Εσυ θα περιμενεις εμενα να πατησουμε...μια κοντριτσα που σαρεσει αλλα και ενα στροφιλικι η πιστουλα που αρεσει σε μενα ομως...

Originally Posted by package,Feb 8 2010, 05:26 PM
Περιμένω. Εγώ την τετάρτη θα πάω καρτόδρομο αφού να ανέβω προς τα πάνω για να παραλάβω ένα ταψί μπακλαβά.
και δευτερον S2000 θα εχω σε κανενα 2μηνο...οποτε θα με περιμενεις λιγο ακομη Να το πατησεις το φιλαρακι σου ομως με το opc γιατι στο βιντεακι σε μαμησε που ξεκινησατε με χαμηλες στροφες
Καποιους εδω μεσα σας παω με τα 1000....α και ειχα μια ερωτηση member πως μπορει να γινει καποιος?δν εχω δει καποιο τοπικ...ευχαριστω
Originally Posted by Thanix,Feb 8 2010, 05:29 PM
Eγω ειμαι Λονδινο ομως πρωτον
και δευτερον S2000 θα εχω σε κανενα 2μηνο...οποτε θα με περιμενεις λιγο ακομη
Να το πατησεις το φιλαρακι σου ομως με το opc γιατι στο βιντεακι σε μαμησε που ξεκινησατε με χαμηλες στροφες
Καποιους εδω μεσα σας παω με τα 1000....α και ειχα μια ερωτηση member πως μπορει να γινει καποιος?δν εχω δει καποιο τοπικ...ευχαριστω
και δευτερον S2000 θα εχω σε κανενα 2μηνο...οποτε θα με περιμενεις λιγο ακομη Να το πατησεις το φιλαρακι σου ομως με το opc γιατι στο βιντεακι σε μαμησε που ξεκινησατε με χαμηλες στροφες

Με το opc πατάμε 2ες 4000 πάντα για να δει πόσο έχει πάρει. Είμαι το προσωπικό του δυναμόμετρο.
Τώρα είναι 350 άλογα και τον προκαλώ στάση 400 ή πρώτες 400 και δεν πατάει η κότα. Ξέρω οτι διαβάζεις Ιορδάνη κοτόπουλο.