Mπλοκ κινητηρα
Τα 02 και μετά έχουν τα σωστα πιτσιλιστήρια. Τώρα για το honing και το dummy plate δεν ξέρω αν ισχύει. Πάντως αν ισχύει είναι φοβερό για μοτέρ μαζικής παραγωγής. Dummy plate χρησιμοποιούμε πάντα στα block που φτιάχνουμε και έχουμε δει σημαντική βελτίωση. Ενδεικτικά στο μοτέρ του cpt με 12.5 συμπιεση και κάθε μέρα, όλη μέρα στην κόντρα, δεν καίει πάνω από 100gr/1000km.
Καλά αυτό με τις βίδες αλάζει με κόστος 50-60 ευρώ από hardtopguy το θέμα είναι να μήν έχει κάνει κάποια ζημιά μέχρι να αλάξει, αν και δεν είναι τόσο επίφοβο.
Γιώργο για το dummyhead είναι αλήθεια το έχω διαβάσει σε δελτίο τύπου της honda αν δεν κάνω λάθος, και τέλος γιατί εκπλήσεσε, τα b18c είχαν polish αυλών στο χέρι, ένας απ τους λόγους που τα έκανε τα πιό roaring vtec...
Γιώργο για το dummyhead είναι αλήθεια το έχω διαβάσει σε δελτίο τύπου της honda αν δεν κάνω λάθος, και τέλος γιατί εκπλήσεσε, τα b18c είχαν polish αυλών στο χέρι, ένας απ τους λόγους που τα έκανε τα πιό roaring vtec...
To hand polishing γινόταν μόνο στα πρώτα Β18C-R. Μετά έγινε με CNC. Και νομίζω (μπορεί να κάνω και λάθος) ότι το S2k παρήχθη πιο μαζικά από τα IntegraR. Όπως και να 'χει, και τα δύο είναι εντυπωσιακά από πλευράς προσοχής στη λεπτομέρεια για κάτι που παράγεται ευρέως. Honda...
Thread
Forum
Replies
Last Post