Mugen / J's Racing / Spoon Cooling mods
καλο φορετα κ απο μενα eddiex
πρόσφατα τοποθέτησα k το set από την j`s αυτό που παρατήρησα είναι ότι στην ένδειξη θερμοκρασίας στο ταμπλό πλέον ανάβουν 7 "τεραγονακια" k πριν την βελτίωση ήταν 8
(το 8 ανάβει σπανια όταν κινούμε με λίγα χλμ στην πολη)
πρόσφατα τοποθέτησα k το set από την j`s αυτό που παρατήρησα είναι ότι στην ένδειξη θερμοκρασίας στο ταμπλό πλέον ανάβουν 7 "τεραγονακια" k πριν την βελτίωση ήταν 8
(το 8 ανάβει σπανια όταν κινούμε με λίγα χλμ στην πολη)
καλα θερμοκρασια δεν καταλαβαινεις με τις μαμα τις ενδειξεις... οταν εβαλα ΑΕΜ και modifry ειδα να παιζει η ενδειξη της θερμοκρασιας... και επιτελους εβλεπα κι απο τον ΑΕΜ την πραγματικη θερμοκρασια...
εβαλα κι εγω koyo ψυγειο και τα ψιψιψωνια της j's, λιγο που το ειδαμε στο συνεργειο με το που ανεβει πανω απο 85 βαθμους ανοιγουν τα βεντιλαντερ και πεφτει παλι! πηρε 10 λιτρα το ψυγειο τι να λεμε... θεριο ολοκληρο! αν ημουν μαμα, δεν θα εβαζα τιποτα παρα μονο το ψυγειο... ετσι η θερμοκρασια δεν θα μεταβαλοταν τοσο γρηγορα προς τα πανω με το που επεφτε σε κινηση και θα κρατουσε χαμηλοτερη θερμοκρασια γενικα... το να βαλεις μονο τα ψιψιψωνια απλα το αυτοκινητο θα λειτουργει συνεχως με τα βεντιλαντερ ανοιχτα σχεδον σε κινηση...
εβαλα κι εγω koyo ψυγειο και τα ψιψιψωνια της j's, λιγο που το ειδαμε στο συνεργειο με το που ανεβει πανω απο 85 βαθμους ανοιγουν τα βεντιλαντερ και πεφτει παλι! πηρε 10 λιτρα το ψυγειο τι να λεμε... θεριο ολοκληρο! αν ημουν μαμα, δεν θα εβαζα τιποτα παρα μονο το ψυγειο... ετσι η θερμοκρασια δεν θα μεταβαλοταν τοσο γρηγορα προς τα πανω με το που επεφτε σε κινηση και θα κρατουσε χαμηλοτερη θερμοκρασια γενικα... το να βαλεις μονο τα ψιψιψωνια απλα το αυτοκινητο θα λειτουργει συνεχως με τα βεντιλαντερ ανοιχτα σχεδον σε κινηση...
Originally Posted by S2Kbaris,Jul 13 2009, 10:10 AM
στο ταμπλό πλέον ανάβουν 7 "τεραγονακια" k πριν την βελτίωση ήταν 8
Με τα τεραγονάκια έχεις δει διαφορά;
Ρωτάω γιατί εμένα το δικό μου δεν έχει και σκέφτομαι να βάλω.
Originally Posted by gre165-makis,Jul 13 2009, 11:40 PM
... στις ενδειξεις γιατι εχουν πολλες παραπανω παβλιτσες ....
Του Μπάρι έχει τεραγονάκια.
Του Ηλία έχει τιμονάκια.
Του Θοδωρή βαράκια.
Του Eddiex έχει χελωνονιντζάκια.
Του Μάριου έχει μπριζολάκια.
Του Μάνου του μεγάλου έχει κωλαράκια.
Του Λιχούδη σταδιακά σχηματίζει το λογότυπο 'Lord have mercy'.
Το μόνο κανονικό είναι του Fun που έτσι και δεν είναι αυτό που πρέπει θα το αλλάξει σίγουρα και θα έχει και 2 καβάτζα, έτσι, προληπτικά.