Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

Mugen / J's Racing / Spoon Cooling mods

Thread Tools

Old May 1, 2009 | 06:19 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Θελω απαντηση ΤΑΣΕΑ τωρα.... Αμαν ρε παιδια... γιατι μου το χαλατε τωρα ? Δηλαδη να παω μονο σε Mugen cooling mods?
Reply
Old May 1, 2009 | 11:44 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

o mama thermostatis theti se litourgia ta ventilater kapou stous 92.
o js px stous 82.
to koyo san alouminenio pou eine apovalei kalitera thermokrasia kai tha voithisei ta ventilater na min varane iperories to kalokeri pou tha ta vazeis mpros noritera.

ego prosopika to mama psigio to alaksa otan tripise
vevea eine kai poli omorfo to koyo

.................................................. ........
Reply
Old May 1, 2009 | 11:07 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Τα cooling mods Θεοδοση, δεν θα ειναι αρκετα για να μειωσεις το φαινομενο απωλειας ιπποδυναμης στο S2000 σε περιπτωση υψηλης θερμοκρασιας. Ο ECU οπως ειναι γνωστο ρυθμιζει τις μοιρες μολις ανεβουν υψηλα oι θερμοκρασιες του κινητηρα για τη προστασια του και μιλαμε οτι τοτε εχεις τραγικη απωλεια ιπποδυναμης. Κλασσικο παραδειγμα ειναι το γνωστο περιστατικο μεταξυ εμενα και του Σπυρου (Drifteropoulos) οπου και παραθετω παρακατω...

[QUOTE=energetic,Aug 7 2008, 10:15 AM]Λοιπον, δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση απο τα φιλικα ανοιγματα μεταξυ S2000. Χθες λοιπον, εγω και ο Drifteropoulos καναμε παιχνιδι μεταξυ μας (κοντρα με λιγα λογια).

Αφου πρωτα ειχαμε σταματησει στην ακρη του δρομου με σβηστη μηχανη στο δικο μου S και αναμμενη του Σπυρου, ο Mr. John UK τελικα πηρε την αποφαση να ερθει ως συνοδηγος στο δικο μου.
Reply
Old May 2, 2009 | 12:19 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

σιγουρα το koyo ειναι πολυ πιο ομορφο και σου δινει δυνατοτητα και για παραπανω βελτιωση οπως turbo κλπ αλλα αν κουμπωσετε ενα διαγνωστικο (εγω το εχω μονιμα)και δειτε θερμοκρασιες και αβανς θα διαπιστωσετε οτι με cooling mods ειτε εχεις μαμα ψυγειο ειτε koyo ειναι τα ιδια.η μονη διαφορα ειναι οπως λεει και ο yiannakos η συχνοτητα που αναβει το fan αλλα και αυτο παλι σε συνθηκες πολης με πολλη ζεστη.
Reply
Old May 2, 2009 | 04:01 PM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

O zompolas ap o,ti fainetai exei tis kalyteres times...

An ta pragamta einai opws ta leei o kosdali an valeis koyo mhn valeis valvida ventilater. An pali valeis ta alla mh valeis koyo.

Panw apo 71 vathmous kelsiou thewreitai oti einai enta3ei na doulepsei to autokinhto sto v-tec opote den yparxei provlima an den peftei h thermokrasia katw apo toso. Twra h veltisth thermokratisa gia v-tec den 3erw poia einai.

Isws ta paidia pou exoun cooling mods/psygeia kai organakia na mporesoun na mas diafwtisoun ligo sxetika me to ti thermoktrasies vlepoun shnithws. Epishs ena prwto stadio logw ftoxwterou migmatos kai anevasmenou avance sigoura anevazei pio poly thn thermokrasia ara ekmetaleuetai kalytera ta cooling mods. Gia mena an den peftei h thermokrasia katw apo 70 dne yparxei provlima. As mas poune ta paidia...
Reply
Old May 3, 2009 | 12:45 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by Taseas,May 3 2009, 12:01 AM
Gia mena an den peftei h thermokrasia katw apo 70 dne yparxei provlima. As mas poune ta paidia...
oxi den peftei kato apo 70
Reply
Old May 3, 2009 | 02:43 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Μου φαινεται πως θα κανω ενα πειραματακι και θα παω πρωτα για coolings mods και μετα μεσα στις ζεστες θα δω αν οντως ισχυει αυτο που λετε... Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας΄και σας ευχομαι καλο μηνα.
Reply
Old May 3, 2009 | 04:07 AM
Sportster's Avatar
Registered User

Αν δουλευεις με ΑΕΜ οπως θα δουλευω εγω, και πες οτι παιρνεις και ψυγειο, τι απο ολα τα υπολοιπα χρειαζεσαι!??! Η ταπα ας πουμε η μαμα δεν κανει στο καινουργιο ψυγειο?! Ο θερμοστατης πρεπει να αλλαχθει η απο τον ΑΕΜ τον ρυθμιζεις?! ο διακοπτης των ανεμιστηρων?!
Reply
Old May 3, 2009 | 05:32 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

τον θερμοστατη δεν μπορει να τον ρυθμισει ο aem και γενικοτερα κανενας εγκεφαλος,ανοιγει και κλεινει αναλογα με την θερμοκρασια νερου.
με τα cooling mods δεν εχω δει χαμηλοτερη θερμοκρασια απο 77βαθμους.
επισης το αβανς στο v-tec απο 23-24 παει 29-30 εχεις περιπου 6-7 βαθμους λιγοτερη θερμοκρασια εισαγωγης και περιπου 5-7 λιγοτερη στα λαδια.ολα αυτα γιατι το ψυκτικο δουλευει περιπου 10 βαθμους πιο κατω απο μαμα σε ολες τις συνθηκες.ο μονος λογος που βλεπω να δουλευει τοσο ψηλες θερμοκρασιες μαμα ειναι για να τηρει τις οδηγιες ρυπων.
επισης αν βαλει καποιος πρεπει να τα βαλει και τα 2 γιατι το oem fanswitch ανοιγει το fan στους 92-93 μεχρι να κρυωσει το ψυγειο στο μοτερ βλεπεις και 102-103 οποτε οτι ψυγειο και να βαλεις αυτο δεν το γλυτωνεις αν δεν αλλαξεις fanswitch
Reply
Old May 3, 2009 | 05:53 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

πηραμε ενα αυτοκινητο 50 χιλιαρικα και τουχουμε αλλαξει τον αδοξαστο!!!!ενα φιλτρο και μια εξατμισουλα ρε παιδια..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:25 PM.