My new Project
To πήρα απόφαση
Μετά την Ιταλία το Sακι φοράει νέο μοτέρ 2.4 turbo. Έχω ήδη μαζέψει τα πράγματα. Όλα τα υπόλοιπα θα μείνουν ως έχουν (GT35R κτλ). Σκοπός δεν είναι η απόλυτη ιπποδύναμη αλλά ένα all-around αυτοκίνητο με μεγάλη ιπποδύναμη και ροπή από χαμηλά για καθημερινές ευχάριστες μετακινήσεις. Ταβάνι τα 500whp λόγω ήσυχης εξάτμισης, μπεκ και τρόμπας τα οποία δε θέλω να αλλαχτούν. Τα έχουμε φτιάξει όλα, λείπει ένα 2.4 turbo και ένα 2.4 compressor (το οποίο δεν πολυσυνιστώ).
Πωλείται rebuilded μοτέρ F20C (14.000 χλμ) με 2mm head gasket έτοιμο για τούρμπισμα
Μετά την Ιταλία το Sακι φοράει νέο μοτέρ 2.4 turbo. Έχω ήδη μαζέψει τα πράγματα. Όλα τα υπόλοιπα θα μείνουν ως έχουν (GT35R κτλ). Σκοπός δεν είναι η απόλυτη ιπποδύναμη αλλά ένα all-around αυτοκίνητο με μεγάλη ιπποδύναμη και ροπή από χαμηλά για καθημερινές ευχάριστες μετακινήσεις. Ταβάνι τα 500whp λόγω ήσυχης εξάτμισης, μπεκ και τρόμπας τα οποία δε θέλω να αλλαχτούν. Τα έχουμε φτιάξει όλα, λείπει ένα 2.4 turbo και ένα 2.4 compressor (το οποίο δεν πολυσυνιστώ). Πωλείται rebuilded μοτέρ F20C (14.000 χλμ) με 2mm head gasket έτοιμο για τούρμπισμα
Originally Posted by package,Mar 29 2009, 09:06 AM
Αν υποθέσουμε οτι πάμε το απόλυτο, για τι νούμερα μιλάμε με 2,4 και Gt35r?
Originally Posted by gzob,Mar 29 2009, 10:24 PM
Μετα βίας 600whp. Και αυτό δύσκολα με 0.63AR. Τα άλογα αυτά έρχονται και με 2λιτρο μοτέρ αλλά τα κυβικά είναι κυβικά. Καμία σχέση σε σπουλάρισμα, απόκριση και γενικά απόδοση off-boost.
Trending Topics
Γιώργο,μια ερώτηση:
Άν εγώ σου δώσω το '03 μου και το θέλω "F24C" σαν εκείνο που είδα στο youtube[media]2 [/media]
πόσα θα μου κοστίσει να το δώσω και να το πάρω μετά απο(όσο)καιρό έτοιμο???...
Καινούριο μοτέρ ή στο υπάρχον??
Άν δεν μπορείς να απαντήσεις στο main,στείλε μου Pm...
Άν εγώ σου δώσω το '03 μου και το θέλω "F24C" σαν εκείνο που είδα στο youtube[media]2 [/media]
πόσα θα μου κοστίσει να το δώσω και να το πάρω μετά απο(όσο)καιρό έτοιμο???...
Καινούριο μοτέρ ή στο υπάρχον??
Άν δεν μπορείς να απαντήσεις στο main,στείλε μου Pm...