to s mamisio den kei tipota
exo kani to amaksi telios mama kai exo poulisi ola ta pragmata extos apo to cooler kit tis spoon pou to exo bgali kai to poulao ,sto thema mas tora den polikounao to amaksi mias kai mamisio kai me apli benzini pou tou bazo apo tote pou to ekana mamisio den to poli goustaro, meta pragmatakia pou ixa epano to amaksi itan pragmatika alou ,tora diskoleuome na kano akoma kai pantilikia ,milame gia tromeri diafora ,ala auto pou mou exi kani entiposi ine oti os mamisio to amaksi den kei tipota isos na ftei oti den to poli veteciazo ala mou fenete pio ikonomiko kai apo to atos kai den sizitame kan gia to 206 pou brosta sto s kei san evo ,milame oti to amaksi kei toso ligo pou anisixo oti kati den pai kala ,simera piga apo xalandri rafina meta mati meta baribobi meso dionisou kai pali xalandri anixtos dikabalos ixa bali ena 20 kai pige sti mesi otan girisa ixe kapsi 2 grames
ega piga xalkida kai irtha,kai to pataga pou kai pou stin ethniki kai mou kapse miso deposito.pasws nai an pigeneis normal den kaiei tpt.an vteciazeis gamiseta.irema padws eixa paei apo to p.faliro sto lagonisi kai girisa kai pesane 3 mpares.
Gia peite re Paides kai se emas pou den exoun akoma S2K , diladi an eisai sinexos se V-Tec poso kaiei.????? Posa litra .???
Einai toso asymforo osa ena STi i Evo?? Opou aposo ksero kai exo diabasei mporoun na ftasoun kai mexri 30 litra ana 100 km.....
???
Einai toso asymforo osa ena STi i Evo?? Opou aposo ksero kai exo diabasei mporoun na ftasoun kai mexri 30 litra ana 100 km.....
???
Pedia to s2k den kei sxetika tipota. Ego me 20 litra vgazo peripou 230 xlm. se odigisi se aftokinitodromo, me 140-160 xlm/ora, ke kapies e3arsis se e[arxiako dromo. Oson afora tin poli, eki ime sta peripou 160-190 xlm. me tin idia posotita venzinis, v-power panta.
Trending Topics
Λοιπόν, ένα είναι σίγουρο: Για Χαλκίδα και πίσω το S καίει μισό τεπόζιτο
, όπως λέει και ο george και επιβεβαιώνω και εγώ ως μόνιμος κάτοικος της περιοχής κατά τους θερινούς μήνες. Για να ακριβολογούμε, βέβαια, το ΣΚ που μας πέρασε ναι μεν έκαψα μισό τεπόζιτο, αλλά έκανα και 220 χλμ, την πιο πολλή ώρα ανοικτός, και με μία ανάβαση Ριτσώνας χθες το απόγευμα, και κάτι βόλτες προς Δήλεσι μερια (εξ ου και τα 220 χλμ).
Παρατηρώ ότι το χειμώνα παίζω σταθερά στα 10 - 11λ/100 χλμ και αυτό περιλαμβάνει κίνηση στην πόλη και περιοδικά σκισίματα. Το καλοκαίρι είμαι πιο κοντά σε 11 - 12, με το ίδιο στυλ οδήγησης, αλλά λόγω κλιματισμού και ακόμη περισσότερο λόγω ανοιχτής οροφής, με την οποία υπάρχει μία αισθητή, για μένα, μείωση στις επιδόσεις (αναμενόμενο).
For the record, έχω την εντύπωση ότι πιο πολύ καίει το S σε μία ώρα μέσα στην πόλη 1η-2α-3η παρά σε μία ώρα σκισίματος σε μία ορεινή διαδρομή. Άλλωστε, δεν ξέρω κανένα που από τη στιγμή που το ανάβει μέχρι που το σβήνει πηγαίνει με 9άρες (ξέρω πολλούς που θα ήθελαν, αλλά δε γίνεται, ευτυχώς έχει και τον κόφτη στις 6 όσο είναι κρύο).
Αλλά εμένα τι με νοιάζει η κατανάλωση, αφού πάντα 50
, όπως λέει και ο george και επιβεβαιώνω και εγώ ως μόνιμος κάτοικος της περιοχής κατά τους θερινούς μήνες. Για να ακριβολογούμε, βέβαια, το ΣΚ που μας πέρασε ναι μεν έκαψα μισό τεπόζιτο, αλλά έκανα και 220 χλμ, την πιο πολλή ώρα ανοικτός, και με μία ανάβαση Ριτσώνας χθες το απόγευμα, και κάτι βόλτες προς Δήλεσι μερια (εξ ου και τα 220 χλμ).Παρατηρώ ότι το χειμώνα παίζω σταθερά στα 10 - 11λ/100 χλμ και αυτό περιλαμβάνει κίνηση στην πόλη και περιοδικά σκισίματα. Το καλοκαίρι είμαι πιο κοντά σε 11 - 12, με το ίδιο στυλ οδήγησης, αλλά λόγω κλιματισμού και ακόμη περισσότερο λόγω ανοιχτής οροφής, με την οποία υπάρχει μία αισθητή, για μένα, μείωση στις επιδόσεις (αναμενόμενο).
For the record, έχω την εντύπωση ότι πιο πολύ καίει το S σε μία ώρα μέσα στην πόλη 1η-2α-3η παρά σε μία ώρα σκισίματος σε μία ορεινή διαδρομή. Άλλωστε, δεν ξέρω κανένα που από τη στιγμή που το ανάβει μέχρι που το σβήνει πηγαίνει με 9άρες (ξέρω πολλούς που θα ήθελαν, αλλά δε γίνεται, ευτυχώς έχει και τον κόφτη στις 6 όσο είναι κρύο).
Αλλά εμένα τι με νοιάζει η κατανάλωση, αφού πάντα 50