Βελτιωση s2000
Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 29 2009, 11:01 PM
Kai giati theleis 2500E gi ayto ?
Ρε παιδιά, δε μπορούμε να λέμε, να μη βάλω κομπρέσσορα μπροστά, γιατί χαλάει η αναλογία βάρους (που κατά τη γνώμη μου με σωστή ευθυγράμμιση, μάλλον μπορουν να αντιμετωπιστούν οι περίεργες τάσεις του αυτοκινήτου..) και δε θα στρίβει καλά και μετά να ακούω για νίτρα..
Χρειάζονται τα νίτρα στο στρίψιμο..???
Αν ναι, να πάω να βάλω..
Βέβαια να δω πόσο θα πατάω το γκάζι μου αφού ήδη μαμά το S2000 ποτέ μα ποτέ δε μ'εχει αφήσει από δύναμη!!
Όταν ένα αυτοκίνητο, πατάς το γκάζι πάνω στη στροφή και υπερστρέφει, τότε σημαίνει πως έχει δύναμη!
Εμένα ακόμη και με πάνω από 200 μου το κάνει αυτό το πράγμα..
Άρα αν μιλάμε για στρίψιμο με το S2000 ξεχνάμε μετατροπές, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το σασμάν μας και εκμεταλλευόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο τo οφέλιμο πεδίο στροφών..6.000-9.000.. και εκει δε θα λείψει η δύναμη από κανέναν..
Τώρα, αν το θες για ευθείες το αυτοκίνητο, το πρώτο στάδιο είναι γενικά για γέλια.. θα ρίξεις ένα σκασμό λεφτά και θα κερδίσεις 10-15 αλογα... SO WHAT..?
Αν σου λείπει δύναμη, θα πας σ'ενα κιτάκι rotrex να τελειώνεις.. (που είναι και πιο ελαφρύ, νομίζω..
)
To group buy με την KW Variant3 είχε γίνει την εποχή που η λίρα έπεσε σε σχεδόν ισοτιμία 1-1 με το ευρό και πήραμε και 4 σετ, που σημαίνει πως είχαν περιθώριο καλύτερης τιμής..συμπερασματικά ήταν μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν πρόκειται να ξανασυμβεί μάλλον (μιας και μετά από 2-3 εβδομάδες, ανέβασαν τις τιμές στην αγγλία για να τις εξομοιώσουν με της υπόλοιπης ευρώπης* στην KW ανέβηκε 250-300 λίρες μέσα σε 1.5 μήνα)..
Αυτή την τιμή, δε νομίζω πως θα την ξαναδούμε ποτέ..
Πάντως σε σχέση με την tein, είναι αρκετά πιο φιλική για οδήγηση στο δρόμο..
Όχι πως είναι κακή η tein σαν εταιρεία, αλλά οι αναρτήσεις της είναι πολύ σκληρές για αυτοκίνητα με σκλήρές αντιστρεπτικές όπως το hondακι μας..για mx5 είναι κορυφή, για παράδειγμα..
Χρειάζονται τα νίτρα στο στρίψιμο..???
Αν ναι, να πάω να βάλω..
Βέβαια να δω πόσο θα πατάω το γκάζι μου αφού ήδη μαμά το S2000 ποτέ μα ποτέ δε μ'εχει αφήσει από δύναμη!!
Όταν ένα αυτοκίνητο, πατάς το γκάζι πάνω στη στροφή και υπερστρέφει, τότε σημαίνει πως έχει δύναμη!
Εμένα ακόμη και με πάνω από 200 μου το κάνει αυτό το πράγμα..
Άρα αν μιλάμε για στρίψιμο με το S2000 ξεχνάμε μετατροπές, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το σασμάν μας και εκμεταλλευόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο τo οφέλιμο πεδίο στροφών..6.000-9.000.. και εκει δε θα λείψει η δύναμη από κανέναν..
Τώρα, αν το θες για ευθείες το αυτοκίνητο, το πρώτο στάδιο είναι γενικά για γέλια.. θα ρίξεις ένα σκασμό λεφτά και θα κερδίσεις 10-15 αλογα... SO WHAT..?
Αν σου λείπει δύναμη, θα πας σ'ενα κιτάκι rotrex να τελειώνεις.. (που είναι και πιο ελαφρύ, νομίζω..
)To group buy με την KW Variant3 είχε γίνει την εποχή που η λίρα έπεσε σε σχεδόν ισοτιμία 1-1 με το ευρό και πήραμε και 4 σετ, που σημαίνει πως είχαν περιθώριο καλύτερης τιμής..συμπερασματικά ήταν μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν πρόκειται να ξανασυμβεί μάλλον (μιας και μετά από 2-3 εβδομάδες, ανέβασαν τις τιμές στην αγγλία για να τις εξομοιώσουν με της υπόλοιπης ευρώπης* στην KW ανέβηκε 250-300 λίρες μέσα σε 1.5 μήνα)..
Αυτή την τιμή, δε νομίζω πως θα την ξαναδούμε ποτέ..
Πάντως σε σχέση με την tein, είναι αρκετά πιο φιλική για οδήγηση στο δρόμο..
Όχι πως είναι κακή η tein σαν εταιρεία, αλλά οι αναρτήσεις της είναι πολύ σκληρές για αυτοκίνητα με σκλήρές αντιστρεπτικές όπως το hondακι μας..για mx5 είναι κορυφή, για παράδειγμα..
package kontrakias se fasi ka8e triti krifi kai tetartes basilopoulo den eimai gt einai kai anousio kai ksenerwma na rixnoun stin Sara kati vlaxoi me ibiza fr kai polo gt...opos eipa prin goustaro strofes kai poulao tin psixi mou sto diaolo gia sfines...ekei den xreiazesai parapano dinami apo to s se kamia periptosi...alla genika oti kai na exeis to variesai kai 8es kati parapano...ayto einai olo den kaigomai ki olas...to mono pou epigei einai i anarthsh gt exei 78k km kai prepei na figei...afou den paizei twra endexomeno group buy kserei kaneis kamia alli fninoteri alla kali lisi?i an exete sto nou sas kamia metaxeirismeni...eimai foititis vlepete kai oi xorigoi den nio8oun apo kw klp...