Βελτιωση s2000
Originally Posted by palioxaraktiras,Jul 2 2009, 04:52 AM
drifteropoule βγαζεις λιγο βιαστικα σιμπερασματα μου φαινεται...
package μια χαρα τα λες...αλλα μαλλον ο drifteropoulos ειναι τοσο χαρισματικος που στριβει το πεταλο και με καροτσακι απο το Βασιλοπουλο...τελος παντων,μιλησα με τον gzob και μπορω να πω οτι μου φαινεται πολυ δελεαστικη η προταση για τις zyx καθως η τιμη ειναι προσιτη και οι αναρτησεις ειναι ρυθμιζομενες και επισκεβαζονται...αν η τιμη με την τοποθετηση και τις ρυθμισεις δεν ξεφευγει μαλλον θα τις βαλλω απο βδομαδα και θα σου πω εντυπωσεις η θα στο δωσω βολτα σε καμια συγκεντρωση...thanks για τα καλα λογια περι nickname
...
...
Κοίτα, ο Drifteropoulos είναι από τα πιο καλά παιδιά και πολύ σωστός. Επειδή κατά καιρούς μπαίνουν διάφοροι και ψάχνουν να βάλουν ένα σκασμό πράγματα πάνω στο αμάξι, χωρίς να το έχουν αγοράσει καν, έγραψε αυτό που έγραψε και σωστά το έγραψε γιατί έτσι είναι. Απλά στην περίπτωση σου/μας, στο θέμα ανάρτησης, αυτό δεν ισχύει.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
palioxaraktiras, μη μου βγεις παλιοχαρακτηρας σε παρακαλω. Και τωρα που το σκεφτομαι, μου εχεις ξεφυγει. Για ελα στο παρακατω link να μας πεις περισσοτερα για τον εαυτο σου.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...post&p=16562955
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...post&p=16562955
Originally Posted by palioxaraktiras,Jul 2 2009, 06:30 AM
αλλα μαλλον ο drifteropoulos ειναι τοσο χαρισματικος που στριβει το πεταλο και με καροτσακι απο το Βασιλοπουλο..
Αυτό δεν παίζει γιατί πολύ απλά τα καροτσάκια του Βασιλόπουλου είναι μόνο για ευθείες !!!!
Originally Posted by uma_chikara,Jul 2 2009, 08:41 PM
ΧΑαχαχαχαχαχαα... είναι ο,τι πιο αστείο έχω ακούσει.. (το αστείο είναι πρόταση που περιέχει τη λέξη Βασιλόπουλος και πέταλο μαζί... είναι σα να λες ειρηνικός πόλεμος, χοντρή μουν@ρα, κλπ κλπ )
Αυτό δεν παίζει γιατί πολύ απλά τα καροτσάκια του Βασιλόπουλου είναι μόνο για ευθείες !!!!

Originally Posted by palioxaraktiras,Jul 2 2009, 05:30 PM
package μια χαρα τα λες...αλλα μαλλον ο drifteropoulos ειναι τοσο χαρισματικος που στριβει το πεταλο και με καροτσακι απο το Βασιλοπουλο...
είναι ώρα να πάρουμε και ένα καλό τιμόνι για να στρίβει κιόλας.
δε φτάνει που δώσαμε ένα σωρό λεφτά να το αγοράσουμε δε στρίβει κιόλας (μόνο του) .
Τι κολοάμαξο πήρα ρε γαμώτo μου...όλα εγώ θα τα κάνω;

χαχα