Sinefiase!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Gia ta oil jets gia na deis an exoun allaksei, anoikse to kapo kai deksia mprosta apo to psigeio opos koitas einai to tampelaki ma ton arithmo plaisiou tou autokinitou. Pano apo to deutero i to trito arithmo tha prepei na iparxei mia pontarisia (mia koukida) opou dixnei oti exoun ginei allagi sta oil jets. Se periptosi pou den exoun ginei i Honda einai ipoxreomeni xoris kamia oikonomiki epibarinsi na ta allaksei (mpainei stin eggiisi logo anaklisis).
Και εγώ νομίζω ότι το 8/2002 είναι πολύ αργά. Αν δεν κάνω λάθος όλα τα f/l έχουν αλλαγμένα oil jets (ήταν μία από τις αλλαγες μαζί με το γυάλινο τζάμι, διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση, ζάντες, διακοσμητικά στοιχεία κλπ κλπ κλπ)
μολις μιλαγα με Σαρακακη, σχετικα με τα oil jets και τον θορυβο που περιγραφω σε αλλο μου post.
στο δικο μου τουτου δεν εχουν αλλαχτει τα oil jets
αλλα θα μου τα αλλαξουν ΔΩΡΕΑΝ
και τα μπουζι (αν και τα εχω αλλαξει απο μονος μου πριν 10.000 χλμ)
αυτο που μου ειπε ειναι να το προσεχω και να μην το σκιζω!!! αρα παιδες οσοι δεν εχουν τα νεα jets των 4 τρυπων να πανε να αλλαξουν το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!!!!
οσον αφορα τον θορυβο, που κανει οταν επιβραδυνω, δεν κανει ζημια πουθενα παρα μονο ..θορυβο!!! που ομως διορθωνεται εαν το θελω...φαντοζομαι με μεγαλο κοστος ομως!!!
στο δικο μου τουτου δεν εχουν αλλαχτει τα oil jets
αλλα θα μου τα αλλαξουν ΔΩΡΕΑΝ
αυτο που μου ειπε ειναι να το προσεχω και να μην το σκιζω!!! αρα παιδες οσοι δεν εχουν τα νεα jets των 4 τρυπων να πανε να αλλαξουν το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!!!!
οσον αφορα τον θορυβο, που κανει οταν επιβραδυνω, δεν κανει ζημια πουθενα παρα μονο ..θορυβο!!! που ομως διορθωνεται εαν το θελω...φαντοζομαι με μεγαλο κοστος ομως!!!
Axxx parolo pou den exw parapono me to s-aki mou arxizw na anathewrw (dystyxws) gia to an to s2000 theoreitai aprovlimatisto aftokinhto!
Den nomizw oti yparxei user edw mesa pou na mhn eixe pote antimetwpisei to paramikro provlima me to aftokinhto!
Den nomizw oti yparxei user edw mesa pou na mhn eixe pote antimetwpisei to paramikro provlima me to aftokinhto!
Originally Posted by vtec-man' date='Dec 16 2005, 08:17 AM
Axxx parolo pou den exw parapono me to s-aki mou arxizw na anathewrw (dystyxws) gia to an to s2000 theoreitai aprovlimatisto aftokinhto!
Originally Posted by VAG' date='Dec 19 2005, 01:56 AM
Αυτό είναι σχετικό φίλε μου. Για στημένο αυτοκίνητο 240 ίππων είναι απροβλημάτιστο αλλά σαν ειδικό αυτοκίνητο που απευθύνεται σε γνώστες θέλει τακτική συντήρηση και προσοχή. Μην νομίζεις ότι αυτός που θα δώσει 50 Ε για καινούργιο S με 7ετή εγγύηση θα απασχοληθεί με οτιδήποτε από αυτά.
Αλλά όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο από το εξωτερικό σε μισή σχεδόν τιμή και εκτός εγγύησης ε κάποια προβλήματα ή έξτρα μικροσυντηρήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι, ιδίως εάν κυνηγάς το αυτοκίνητο