Spoon etc
loipon paidia bika grigora grigora twra to prwi gia to thema mas kai brika kapoia pragmatakia...prwton brika to duct oso eipame opwte den exoume para na kanoume ena group buy...kai deuteron to filtro exei 120 lires koinws peripou 170-180 eurw xwris metaforika opwte + 20-30 eurw...ara den aksizei...gia agora apo eksw...twra an broume kati apo u.s ok to sizitame..egw tha psaksw kai apo u.s kai blepoume...
Opwte milame opwte thelete na ksekinisoume me to duct na to parageiloume giati o tasos eipe oti to 2bdomado tha to fame....mi mas parei kana mina...!!!
Perimenw nea sas.....
kwn/nos
Opwte milame opwte thelete na ksekinisoume me to duct na to parageiloume giati o tasos eipe oti to 2bdomado tha to fame....mi mas parei kana mina...!!!
Perimenw nea sas.....
kwn/nos
Κων/νε εγω μεσα ειμαι. Συναντιομαστε και το παραγγελνουμε. Κοιταξα κι εγω στο ebay και βγαινει 115$, δλδ. 88 Euros εκαστος.
Για το φιλτρο βλεπουμε. Αν βρουμε καμια καλη τιμη απ'εξω το περνουμε αλλιως ο καθενας το βλεπει μονος του.
Τασο για ποια μοντελα ειπες οτι εχει λιγη βαβουρα για να μπει το scoop?
MY 04'+ ?
Για το φιλτρο βλεπουμε. Αν βρουμε καμια καλη τιμη απ'εξω το περνουμε αλλιως ο καθενας το βλεπει μονος του.
Τασο για ποια μοντελα ειπες οτι εχει λιγη βαβουρα για να μπει το scoop?
MY 04'+ ?
kosta tha kanoume tin agora me to palikari to psilo pou exi bali to psigio sto 04 pou exi alla distixos den thimame to onoma tou... einai entaksi tipos kai einai gati aytos tha mas boithisi gia tin agora .... tha kanoume auto pou ipame xthes
tha paris to lap kai tha ta paragiloume apo eki me to palikari min kanoume kinisis moyf
ego elega gia pempti na pame se ena internet cafe na ppoume kai tis malakies mas na pioume kai to cafedaki kai na kanoume tin paragelia opaaaa
tha paris to lap kai tha ta paragiloume apo eki me to palikari min kanoume kinisis moyf
ego elega gia pempti na pame se ena internet cafe na ppoume kai tis malakies mas na pioume kai to cafedaki kai na kanoume tin paragelia opaaaa
Trending Topics
Ότι κανονίσετε είμαι μέσα αρκεί να το ξέρω λίγο νωρίτερα για να μπορώ να έρθω. Η ιδέα με το internet cafe μου αρέσει..... Αυτό που ανέβασε ο leftis δείχνει καλό. Φίλε μου Δημήτρη air duct αγοράζουμε, όχι S.....