ΑΚΡΙΒΕΙΑ & ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΘΗΝΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
Χωρίς σάλιο πούτσ@.
Εγώ βάζω και 100άρα Racing ή BP...
Δυστυχώς με το πρόγραμμα δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς...Το μόνο παρήγορο,είναι οτι απο τα 1,5 Ευρώ το λίτρο που έδινα πρίν έτσι κι αλλιώς,το πολύ να πάρει 20 λεπτά πάνω το λίτρο...
Άμα πάει στα 2 Ευρώ(όπως έχω γράψει και σε άλλο thread),απλά θα τα κλειδώσω στο γκαράζ.Δεν δίνω αυτού του είδους τα λεφτά,όσο κι αν αγαπάω τη μακροζωία του κινητήρα και τη καλύτερη καύση και μπλα μπλα μπλα.Το μόνο που θα καίγεται σωστά είναι η τσέπη μου.
Εγώ βάζω και 100άρα Racing ή BP...
Δυστυχώς με το πρόγραμμα δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς...Το μόνο παρήγορο,είναι οτι απο τα 1,5 Ευρώ το λίτρο που έδινα πρίν έτσι κι αλλιώς,το πολύ να πάρει 20 λεπτά πάνω το λίτρο...
Άμα πάει στα 2 Ευρώ(όπως έχω γράψει και σε άλλο thread),απλά θα τα κλειδώσω στο γκαράζ.Δεν δίνω αυτού του είδους τα λεφτά,όσο κι αν αγαπάω τη μακροζωία του κινητήρα και τη καλύτερη καύση και μπλα μπλα μπλα.Το μόνο που θα καίγεται σωστά είναι η τσέπη μου.
Originally Posted by ManosS2k,Mar 2 2010, 08:45 AM
Το συγκεκριμενο πρατηριο που βαζω εγω κ ο ΤΙΝΤ ειναι ιδιοκτητο της εταιριας Aegean κ οσες φορες κ αν εχω βαλει ειναι ΤΟΠ!
Έτσι εξηγούνται οι χρόνοι που έκανες εκείνο το βράδυ
Μαμά σου λέει ύστερα
http://www.ypan.gr/flash_fuel/ath/ath.htm
Σελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Διαλέξτε την περιοχή που μένετε, τύπο βενζίνης που θέλετε
εκ δεξιών , και αφήστε την αναζήτηση να σας οδηγήσει
στα οικονομικότερα πρατήρια τα οποία σημειωτέον ότι δεν έχουν
νοθευμένη βενζίνη .......
Η σελίδα ενημερώνεται πολύ τακτικά !
Σελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Διαλέξτε την περιοχή που μένετε, τύπο βενζίνης που θέλετε
εκ δεξιών , και αφήστε την αναζήτηση να σας οδηγήσει
στα οικονομικότερα πρατήρια τα οποία σημειωτέον ότι δεν έχουν
νοθευμένη βενζίνη .......
Η σελίδα ενημερώνεται πολύ τακτικά !
παιδιά δεν ξέρω τι λέει η ενημέρωση των αγροτών,αλλά στην κάθοδο της Πειραιώς(από Αθήνα προς Πειραιά ),μετά την Χαμοστέρνας,υπάρχουν νομίζω οι χαμηλότερες τιμές. Έχει διάφορα πρατήρια,τα έχω τσεκάρει πολλές φορές (χρόνια τώρα). Ελίν για απλή αμόλ. (Ταύρος) και cyclon (στη στροφή για λαχαναγορά) και απλή και 100άρα ,τα πιο φτηνά και η βενζίνη καλή...δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Το cyclon απ το πρωί μέχρι το απόγευμα,έχει γκομενάκια που σερβίρουν....

ΟΧΙ δεν εχω βενζιναδικο....