Βενζινη με 95 ή 100 οκτανια
κοιτα προιον στην αγορα που να κανει την 100αρα εστω 105 οκτανια ειναι το torco...αλλα ειναι ακριβο αν θυμαμαι 28 ευρω κανει...κ το μονο που δουλευει
ολα τα αλλα ειναι παπαντζες...κ μετα ειναι η μεθανολη
αλλα για μαμα καταστασεις τα βρισκω κ τα 2 υπερβολικα ...ειδικα το δευτερο
ολα τα αλλα ειναι παπαντζες...κ μετα ειναι η μεθανολη

αλλα για μαμα καταστασεις τα βρισκω κ τα 2 υπερβολικα ...ειδικα το δευτερο
Χάρη θα συμφωνήσω ως ένα σημείο μαζί σου. Στο να βάζεις ένα πρόσθετο για να σιγουρέψεις ότι η βενζίνη είναι 100αρα αν και εφόσον δεν είσαι σίγουρός ή σταθερός σε ένα βενζινάδικο. Όσον αφορά για τα 105 οκτάνια από την εμπειρία μου θα σου πώ ότι όσο ανεβαίνουν τα οκτάνια τόσο επιρεάζονται οι ανοχές του μοτέρ. Δεν είναι καλό να παίζουμε με την καύση. Ειδικλα σε μαμά μοτερ.Για παράδειγμα θα σου πώ ότι στους αγώνες που χρησιμοποιούμε αρκετές φορές ειδική βενζίνη (αν δεν κάνω λάθος μεταξύ 105-108 οκτανίων) κάθε 1-2 χρόνια ανοίγουμε το μοτέρ.
Το πιό safe είναι να βρείς ένα βενζινάδικο που δεν θα σου δημιουργεί πρόβλημα η βενζίνη του! Από εκεί και πέρα αν θέλεις να πειραματιστείς δικό σου είναι το αυτοκίνητο οπότε ότι θέλεις κάνεις. Απλά είπα να πώ την γνώμη μου από αυτά που έχω δεί. Χάρη να καταλάβω κάτι? αυτό (100 + πρόσθετο) το σκέφτεσαι για καθημερινή χρήση?
Originally Posted by SBIT,Aug 19 2010, 08:39 AM
....Για παράδειγμα θα σου πώ ότι στους αγώνες που χρησιμοποιούμε αρκετές φορές ειδική βενζίνη (αν δεν κάνω λάθος μεταξύ 105-108 οκτανίων) κάθε 1-2 χρόνια ανοίγουμε το μοτέρ....
Για να μην αναφέρουμε οτι θέλεις και άλλη ρύθμιση σε πρόγραμμα κλπ
Originally Posted by SBIT,Aug 19 2010, 08:18 PM
αυτό (100 + πρόσθετο) το σκέφτεσαι για καθημερινή χρήση?