Λιπαντικά - Καύσιμα - Χημικά Πρόσθετα Συζητηση σχετικα με λιπαντικα, καυσιμα και χημικα προσθετα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ

Old Feb 1, 2010 | 03:47 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Reply
Old Feb 1, 2010 | 04:02 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Απλά για το αρχείο...πριν λίγο έριξα μια ματιά στα Eneos 5-40 μου που έχω βάλει πριν από 3.000 χλμ και δεν έχει κάψει τίποτα...

Τώρα, για δυναμόμετρα κλπ, μη με ρωτάτε, δεν ξέρω πόσα άλογα βγάζει κλπ..απλά όπως είπα και παραπάνω, με έψησε αυτός ο παλιοΚινέζος.. διάβαζα από δω κι από εκεί πως η Eneos είναι κορυφαία εταιρεία και συνεργαζόταν και με την ομαδα της honda στη Formula1, λέω, τιμόνι τρέλό είμαι κι εγώ, σε εμένα απευθύνεται η εταιρεία και τα έβαλα για να μην τρέχω και στο Λαμπριανίδη που είναι στου διόλου το κέρατο σε σχέση με το πού μένω..
Reply
Old Feb 1, 2010 | 04:26 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Eγώ έχω να πω ότι χρησιμοποιώ ένα ξεχωριστό χαρμάνι 4/5 Honda με 1/5 Castrol δικής μου έμπνευσης και έχω δει διαφορά και στην κατανάλωση (δηλαδή εκεί που πριν έκαιγε μόνο Χόντα τώρα καίει και ολίγο Γκαστρόλ) αλλά και στο χρώμα του καπνού που βγάζει όταν τσιμπάει (είναι λίγο πιο τυρκουάζ αλλά δυστυχώς δεν το φχαριστιέμαι εγώ αλλά ο τυχερός που είναι πίσω μου στο δρόμο).
Reply
Old Feb 1, 2010 | 04:33 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by ntz,Aug 27 2009, 05:52 AM
Τα φοράω εδώ και 1000 περίπου χλμ. (το 0-50). Πριν φόραγα αυτά που πρότεινε η J's, ELF 0-40. Πρώτη παρατήρηση ήταν η θερμοκρασία λαδιού, η οποία ήταν κατά 5-7 βαθμούς χαμηλότερη. Στην πίστα επέδειξαν πολύ ικανοποιητική λειτουργία, ακόμα και στο td του Ιουλίου με τα 40αρια. Ως τώρα δεν έχει κάψει τίποτα και η υφή του φαίνεται οτι κρατάει καλά.

Αυτά για πρώτες εντυπώσεις.
Είχα κάνει αυτό το ποστ όταν τα είχα πρωτοβάλει. Δεν ξέρω από χαρακτηριστικά κλπ. Αυτά που έγραφα τότε, ισχύουν στο έπακρο. Τα έχω 5.000 χλμ, έκανα 98 γύρους στις Σέρρες και η διαφορά στη θερμοκρασία λαδιού είναι πολύ σημαντική και εμφανής. Επίσης στις Σέρρες λόγω γνωστών προβλημάτων πίεσης σε αμάξια φίλων, πειραματικά έβλεπα και πίεση λαδιού, όπου και πάλι έδειξαν υποδειγματική λειτουργία. Προσωπικά θα τα ξαναβάλω με κλειστά ματιά.
Reply
Old Feb 1, 2010 | 04:35 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Οποτε το πορισμα βγηκε. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ για το αμαξι σας.... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και για την τσεπη σας ΒΑΛΤΕ ΤΑ, αλλιως μεινετε στα Motul, Redline κτλ.
Reply
Old Feb 1, 2010 | 04:36 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Θεοδόση ολοκληρώσαμε?

Να σκουπιστούμε τώρα?
Reply
Old Feb 1, 2010 | 04:38 AM
eddiex's Avatar

Τελειωνετε γιατι τρεχουν πολλα θεματα τωρα τελευταια και πρεπει να κλεινουμε σιγα σιγα....
Αντε, εγω κανω την δουλεια των Co σημερα.... Πφφφφ, πηγαν ολοι για βρουβες and I have to clean up the mess...
Reply
Old Feb 1, 2010 | 05:38 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

@Gremakis Θα μεγαλωσεις αγορι μου και θα τη δεις αλλιως τη ζωη, δεν πειραζει. Και για να μαθεις να διαβαζεις, δεν εγραψα πουθενα οτι βαζω Redline, αλλα εδωσα ενα παραδειγμα για συγκριση.

Φιλε s4drift ειλικρινα θελω να βαλω κατι καλυτερο στο αυτοκινητο μου αν υπαρχει. Αλλα απο ο,τι φαινεται δεν υπαρχει. Σχετικα με αυτο ποιυ εγραψες πριν, το 0w ειναι το "βαρος" στην κρυα εκκίνηση και το 50 σε θερμοκρασια λειτουργιας. Δεν σημαινει οτι το λιπαντικο δουλευει απο φασμα 0 ως 50. Ξεκιναει με 0 στην εκκινηση και μεσα σε λιγη ωρα φτανει στο 50. (αυτα χοντρικα)

@ΝΤΖ Αυτα που παιζουν ρολο ειναι η πιεση σε συγκεκριμενες στροφες και φυσικα η θερμοκρασια. Τι πιεση έβλεπες και σε τι στροφες; Ειχες μετρησει ξανα πιεση/θερμοκρασια με λεπτοτερο λαδι;

@Eddiex Μη γινεσαι "παπαγαλακι". Δεν βγηκε κανενα τετοιο πορισμα.
Reply
Old Feb 1, 2010 | 05:41 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by Taseas,Feb 1 2010, 04:38 PM
@Eddiex Μη γινεσαι "παπαγαλακι". Δεν βγηκε κανενα τετοιο πορισμα.
Καλα...
Reply
Old Feb 1, 2010 | 05:47 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Δεν σου το λεω κακοπροαιρετα. Απλως δεν βγηκε κανενα τετοιο συμπερασμα...
Ο ορος ειναι "χρηματιστηριακος", για τον φιλο μου τον Λαλακη που ειναι golden boy...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:57 PM.