ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ
Ρε συ Uma, μπας και εχεις σπουδάσει κανένα Marketing?
Θα μου πεις γιατί ρωτάω....
Απλά, γιατί με τόση διαφήμηση στην ENEOS, άνετα σε προσλαμβάνουν σε καθήκοντα PR Manager για την Ελλάδα.
Και στο κάτο κάτω ξέρεις τι λένε... μάθε τέχνη και αφησέ την και άμα πέινάσεις πίασε την
Θα μου πεις γιατί ρωτάω....
Απλά, γιατί με τόση διαφήμηση στην ENEOS, άνετα σε προσλαμβάνουν σε καθήκοντα PR Manager για την Ελλάδα.
Και στο κάτο κάτω ξέρεις τι λένε... μάθε τέχνη και αφησέ την και άμα πέινάσεις πίασε την
Καμία σχέση..με αρχιτεκτονική ασχολούμαι και αυτή ακόμη τη σπουδάζω..
(παραπάνω έγραψα το λόγο που επέλεξα το Eneos.. Το 5-40 προσωπικά μου κοστίζει όσο το Redline και οι βενζίνες για να κατέβω Ν.Κόσμο να το πάρω..Δοκίμασα Eneos και έμεινα ικανοποιημένος..άρα, δε βρίσκω κάτι το περίεργο..
Δε μιλάω για το 0-50 που η τιμή του είναι όντως εξωφρενική..και το λάδι είναι εντελώς άχρηστο σε όποιον δε λιώνει στις πίστες, ή δε βγαίνει κάθε βράδυ να το σπάει στις κόντρες..-για να πω κι εγώ τη μλκια μου
)
Κάτι τελευταίο όμως και θα μείνω σε αυτό...
Εμπιστεύομαι το ENEOS....
... μέχρι την τελευταία του σταγόνα....
(παραπάνω έγραψα το λόγο που επέλεξα το Eneos.. Το 5-40 προσωπικά μου κοστίζει όσο το Redline και οι βενζίνες για να κατέβω Ν.Κόσμο να το πάρω..Δοκίμασα Eneos και έμεινα ικανοποιημένος..άρα, δε βρίσκω κάτι το περίεργο..
Δε μιλάω για το 0-50 που η τιμή του είναι όντως εξωφρενική..και το λάδι είναι εντελώς άχρηστο σε όποιον δε λιώνει στις πίστες, ή δε βγαίνει κάθε βράδυ να το σπάει στις κόντρες..-για να πω κι εγώ τη μλκια μου
)Κάτι τελευταίο όμως και θα μείνω σε αυτό...
Εμπιστεύομαι το ENEOS....
... μέχρι την τελευταία του σταγόνα....
Originally Posted by gre165-makis,Feb 1 2010, 09:08 AM
Χαχαχχαχαχαχαχα..γεια σου ρε Τασουλη κοσμογυρισμενε φιλοσοφε..Που θα παει θα μεγαλωσω και εγω και οταν με το καλο μεγαλωσω και γινω 25 οπως εσυ,μακαρι να την δω αλλιως την ζωη,να πιασω το νοημα της και να ασχολουμαι με το αν τα ENEOS εχουν καταλληλο ιξωσες για S2000..
Δεν εγραψα πουθενα οτι βαζεις redline.Eγραψα οτι εχεις διαβασει γι αυτα.Μαθε να διαβαζεις και να μιλας ομορφα λοιπον και γενικοτερα αστο αυτο το στυλακι σε μενα.
Μεχρι τοτε θα συμφωνησω με τον φιλο μου τον Γιαννη και θα προτεινω τα ηδη υπαρχοντα,γνωστα,καταλληλα λαδια για το S και αλλαγη καθε 5.000χλμ.
Δεν εγραψα πουθενα οτι βαζεις redline.Eγραψα οτι εχεις διαβασει γι αυτα.Μαθε να διαβαζεις και να μιλας ομορφα λοιπον και γενικοτερα αστο αυτο το στυλακι σε μενα.
Μεχρι τοτε θα συμφωνησω με τον φιλο μου τον Γιαννη και θα προτεινω τα ηδη υπαρχοντα,γνωστα,καταλληλα λαδια για το S και αλλαγη καθε 5.000χλμ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ
Τάσο, αν τυχόν δεν σε ακούσει και αναφερθεί ξανά στο πρόσωπο σου, κάνε καθρεφτάκι (αλλα προσοχή να είναι "σε όλο μου το σώμα")!!Για μένα έπιανε κάθε φορά στις πρώτες τάξεις του δημοτικού!
Ώρες ώρες νομίζω ότι θα θέλαμε kinderkartener εδω μέσα
Δεν νομίζω ότι κανείς απο τους 2 έχει κάτι να χωρίσει με τον άλλον οπότε both of you chill out και πιείτε ένα Amita Motion!
Τάσο, αν τυχόν δεν σε ακούσει και αναφερθεί ξανά στο πρόσωπο σου, κάνε καθρεφτάκι (αλλα προσοχή να είναι "σε όλο μου το σώμα")!!Για μένα έπιανε κάθε φορά στις πρώτες τάξεις του δημοτικού!
Ώρες ώρες νομίζω ότι θα θέλαμε kinderkartener εδω μέσα
Δεν νομίζω ότι κανείς απο τους 2 έχει κάτι να χωρίσει με τον άλλον οπότε both of you chill out και πιείτε ένα Amita Motion!