ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ - S2000 CONSUMPTION
Γεμισα την παρασκευη έχοντας κανει 480χλμ και μέτρησα συμφωνα με τα λιτρα που εβαλα καταναλωση 8,67λ/100χλμ! που είναι πάρα πολυ καλά. (τα χιλιόμετρα όλα μέσα αττική χωρίς κίνηση με λίγο εθνική μέχρι αγ. θεοδώρους...)
Κατα παραξενο τρόπο, στο προηγούμενο Σ που είχα (MY04 facelift 17' OEM wheels) δεν είχα δεί ποτέ κάτω απο 10λ/100χλμ με οσο το δυνατόν οικονομική οδήγηση... αυτό τώρα είναι MY00 με superleggera 18' 225 εμπρος 255 πίσω και έχει χαμηλότερη κατανάλωση?!?! και με φίλο που πάτησα μπέχρι 4ες πηγαίναμε τα ίδια (αυτος με 17'). δηλαδη αν του βάλω 17 ελαφριές και το ελαφρύνω λίγο (ρεζέρβα, ελαφριές εξατμίσεις, μπαταρία) θα δω 7λ/100χλμ...?!?!?!
Εχει δεί κανένας χαμηλότερη κατανάλωση απο 8λ...??!?!
Κατα παραξενο τρόπο, στο προηγούμενο Σ που είχα (MY04 facelift 17' OEM wheels) δεν είχα δεί ποτέ κάτω απο 10λ/100χλμ με οσο το δυνατόν οικονομική οδήγηση... αυτό τώρα είναι MY00 με superleggera 18' 225 εμπρος 255 πίσω και έχει χαμηλότερη κατανάλωση?!?! και με φίλο που πάτησα μπέχρι 4ες πηγαίναμε τα ίδια (αυτος με 17'). δηλαδη αν του βάλω 17 ελαφριές και το ελαφρύνω λίγο (ρεζέρβα, ελαφριές εξατμίσεις, μπαταρία) θα δω 7λ/100χλμ...?!?!?!
Εχει δεί κανένας χαμηλότερη κατανάλωση απο 8λ...??!?!
Και εγώ αυτό νομίζω, και είναι ακόμα πιο τρελλό οταν το αμάξι γενικά είναι λίγο φωρτομένο συνηθως με πράγματα (εκτός απο ρεζερβα κτλ) και εντελώς μαμά πλην των 18' που έπρεπε κανονικά να επιδρούν και αρνητικά...
480χλμ. έκανα κι εγώ μία φορά μέχρι να ανάψει το λαμπάκι.
Του έκανα τεστ κατανάλωσης όμως και το πήγαινα μόνο Εθνική οδό
με 4η και μέχρι 4000rpm για να δώ πόσο μπορεί να πάει.
Από 'κεί και πέρα συνήθως βλέπω κάτω από 360χλμ. στο ντεπόζιτο.
Του έκανα τεστ κατανάλωσης όμως και το πήγαινα μόνο Εθνική οδό
με 4η και μέχρι 4000rpm για να δώ πόσο μπορεί να πάει.
Από 'κεί και πέρα συνήθως βλέπω κάτω από 360χλμ. στο ντεπόζιτο.
Ελάχιστη κατανάλωση που έχω μετρήσει είναι 10λτ/100χλμ και μέγιστη 12λτ/100χλμ
Η μέγιστη κατανάλωση που μετρήθηκε σε περιοδικό για το S2000 ('04+), ήταν στο Drive, στο Cannonball που έκαναν στην Κρήτη και το πήγαινε ο Πατέλος όλη μέρα στο vtec. H μέτρηση έδειξε 15λτ/100χλμ
Η μέγιστη κατανάλωση που μετρήθηκε σε περιοδικό για το S2000 ('04+), ήταν στο Drive, στο Cannonball που έκαναν στην Κρήτη και το πήγαινε ο Πατέλος όλη μέρα στο vtec. H μέτρηση έδειξε 15λτ/100χλμ