ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ - S2000 CONSUMPTION
Originally Posted by RELIGION,Oct 17 2008, 01:07 AM
Γνωριζει καποιος να μου πει ποσα λιτρα καυσιμου εχει το ρεζερβουαρ απο την στιγμη που θα αναψει το λαμπακι?
Εξαρτάται από τη διάθεση του S, την κλίση του δρόμου, την ποιότητα της βενζίνης κλπ.
Μη δίνεις σημασία ρε Μητσάρα, ο Fun κρίνει από το δικό του το αλκοολικό που με 2 παύλες τρέχει το 100άρι και μετά στρίβει στο βενζινάδικο.
Και τώρα ο Fun θα πει, 'Ναι, αλλά σημασία έχει ότι αν τρέξουμε κατοστάρι, το δικό μου θα φτάσει πιο γρήγορα'
Και τώρα ο Fun θα πει, 'Ναι, αλλά σημασία έχει ότι αν τρέξουμε κατοστάρι, το δικό μου θα φτάσει πιο γρήγορα'
Originally Posted by lalakis2000,Oct 17 2008, 02:14 AM
Μη δίνεις σημασία ρε Μητσάρα, ο Fun κρίνει από το δικό του το αλκοολικό που με 2 παύλες τρέχει το 100άρι και μετά στρίβει στο βενζινάδικο.
Χρησταρα I love u!!!
By the way, θα ερθεις στην εκδρομη?
Originally Posted by S2000_FUN,Oct 17 2008, 05:41 AM
I love you too
Είδα και απόειδα με σένα και τις υποσχέσεις σου ότι θα βάψουμε τις δαγκάνες και τελικά πήρα καινούριες μπροστά
Θα βάψουμε τις πίσω
By the way το όνομάμου είναι πρώτο στη λίστα αν θυμάμαι καλά

Βy the way, sorry, στον Lalax απευθυνομουν για την εκδρομη!
Γινεται να λειπεις ΕΣΥ???
Originally Posted by notoriouss2k,Oct 27 2008, 04:23 AM
οταν τελειωσουν και οι δυο γραμμες εχει ακομη αποθεμα το ντεποζιτο? Αυτο αναρωτιομουν μια μερα γιατι γενικα τα αυτοκινητα honda αναβουν λαμπακι μολις ο δεικτης δειξει το Ε και εχεις καμμια 50αρα χμ ακομη.
Απο τη στιγμη που σου αναβει λαμπακι μπορεις να μηδενιζεις το χιλιομετρητη και εχεις ακομα με χαλαρη οδηγηση καπου 60 χλμ.
Εγω αυτο κανω παντα για να ειμαι σιγουρος. Ελπιζω να σε βοηθησα.