ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ - S2000 CONSUMPTION
Τι διαφορές έχετε δει στην κατανάλωση στο S(μεγάλες-μικρές-καμία),μετά απο tunning κυρίως σε εισαγωγή και εξάτμηση?Τώρα απο την κατανάλωση του S μου είμαι πολύ ευχαριστημένος..πάω απο Αγια Παρασκευή -Βάρκιζα(do it) με γρήγορη οδήγηση με ψηλά τις στροφές κ κόφτες καμια φορά και καίω πήγαινε-ελα 11 λιτρα 100αρα.Οταν είχα το golf το 1.6 πιο παλιά για την ίδια διαδρομή με πάλι γρήγορη οδήγηση στις ψηλές του στροφές έκαιγα πάλι 10-11λιτρα απλής,αυτή τη φορά.Μετά απο μια σκούπα και μια εξάτμηση ελευθέρας(χειροποίητη) που του έβαλα(Στο Golf) η κατανάλωση του για την ίδια διαδρομή πήγε στα 14λίτρα.Τώρα που θα βάλω εξάτμηση στο S αναρωτιέμαι αν θα εχω πάλι τέτοιες διαφορές..Αυτοί που έχετε βάλει τι έχετε παρατηρήσει?Να πώ πως μετά απο το φίλτρο της J's που έβαλα(Στο S) η αύξηση για την ίδια διαδρομή ήταν 1λιτρο περίπου.Δηλαδή μαμά έκαιγα 10λίτρα και τώρα οπως είπα και παραπάνω καίω 11λιτρα.Οπότε για την εξάτμηση που με ενδιαφέρει τι έχετε να μου πείτε?
Εθνικη Θεσ/νικη-Αθηνα ενα ντεποζιτο 100αρα Ελιν 480χλμ με 140-170..
το περιεργο ηταν οτι το λαμπακι μου αναψε οταν εμεινε μονο μια παυλιτσα ενω παλαιοτερα μου ειχε αναψει με τρεις!
καποια φαση ειχαν εξαφανιστει οι παυλιτσες και σε μια κατηφορα καλη ξανααναψαν 2!!
σα τα alfa romeo τα 33??
το περιεργο ηταν οτι το λαμπακι μου αναψε οταν εμεινε μονο μια παυλιτσα ενω παλαιοτερα μου ειχε αναψει με τρεις!
καποια φαση ειχαν εξαφανιστει οι παυλιτσες και σε μια κατηφορα καλη ξανααναψαν 2!!
σα τα alfa romeo τα 33??
Απλά η Honda έχει κάνει το εξής κόλπο ώστε να μην μένει κανείς από βενζίνη:
Όταν ανάψει λαμπάκι μένουν τρεις παυλίτσες οι οποίες εξαντλούνται σε μια,
έπειτα σου δίνει άλλο ένα μπόνους πάλι με τρεις παυλίτσες οι οποίες ξαναεξαντλούνται. Αν δεν βάλεις και την δεύτερη φορά μένεις.
Γενικά η ακρίβεια που έχει η ενδειξη είναι πολύ καλή έως άριστη.
Όταν ανάψει λαμπάκι μένουν τρεις παυλίτσες οι οποίες εξαντλούνται σε μια,
έπειτα σου δίνει άλλο ένα μπόνους πάλι με τρεις παυλίτσες οι οποίες ξαναεξαντλούνται. Αν δεν βάλεις και την δεύτερη φορά μένεις.
Γενικά η ακρίβεια που έχει η ενδειξη είναι πολύ καλή έως άριστη.