Λιπαντικά - Καύσιμα - Χημικά Πρόσθετα Συζητηση σχετικα με λιπαντικα, καυσιμα και χημικα προσθετα

ΛΑΔΙΑ ΜΟTUL 8100 5-40 ΑΠΟ TRADE-WIND

Old Apr 14, 2011 | 11:13 PM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Διάβασε κανείς το ποστ μου?
ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΩΡΑ ΤΟ BARCODE ΤΩΝ TORCOOOOOOOOOOO
Reply
Old Apr 15, 2011 | 06:09 AM
rednikos's Avatar
15 Year Member
Photogenic
Liked
Loved

From: greece

λοιπον για ΗΠΑ υπαρχουν 5 διαφορετικα barcode απο κει κ περα ολα αντιστοιχιζονται .απλα θα προτιμουσα να αγωρασω ενα προιον που η συσκεβασια του θα εχει γινει σε καποιο κρατος που συγουρα θα εχουν πιο υψυλα standar.οπωσ τα motUl υπαρχουν και απο κινα περα απο γαλλια.δεν νομιζω καποιο να διαλεγε αυτα που θα εχει γινει συσκεβασια σε κινα.και ειδικοτερα οταν πουλαει 19 το λιτρο στα torco sr5.
Reply
Old Apr 15, 2011 | 08:37 AM
actinf's Avatar
Registered User

Οχι, δεν αντιστοιχίζονται ολα, κάνεις λάθος και προφανώς δεν ασχολήθηκες καν να διαβάσεις τι πόσταρα πριν.

Το barcode των TORCO είναι συγκεκριμένα UPC 12 digit. Σε αυτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΑΣ.
Δες και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Universal_Product_Code

Τα TORCO (από trade-wind) είναι made in USA, όπως ακριβώς γράφει και η συσκευασία τους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείς απλά να παραδεχτείς το λάθος σου.
Reply
Old May 5, 2011 | 03:02 AM
actinf's Avatar
Registered User

Και κάτι τελευταίο για να τελειώνει μια και καλή η παραπληροφόρηση σχετικά με τα TORCO/Tradewind.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της TORCO USA σαν αποκλειστικός διανομέας για Ελλάδα αναφέρεται η TradeWind:

http://www.torcousa.com/6-dealer/greece.html

Νομίζω ότι και με αυτό μπορούμε να το λύξουμε οριστικά το θέμα.
Reply
Old May 6, 2011 | 12:17 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Tάσο δεν αισθάνομαι καλυμμένος από την τοποθέτησή σου, βρίσκω δε προκλητική τη στάση σου.

Θα μας πεις εσύ δηλαδή πότε θα λήξουμε το θέμα;

Θα μας κάνεις κουμάντο στο φόρουμ;

Η συνέχεια στο οφ τόπικ σέξιον, πάντα με σεβασμό και ευαισθησία στους κανόνες του φόρουμ.

(Οι COs μπορούν να κάνουν τα κουμάντα τους anytime, καλημερίζω )
Reply
Old Jul 4, 2011 | 10:37 PM
taz5's Avatar
Registered User

From: Athens

Λοιπόν νεότερα σχετικά με την αυθεντικότητα των λαδιών του Λαμπριανίδη.

Φέτος ξέρετε γιατί δεν έφερε Fuchs 5w-40? Γιατί πέρυσι πήγε και αγόρασε ο επίσημος εισαγωγέας τα συγκεκριμένα λάδια και αφού τα έστειλε στο Χημείο του κράτους για ανάλυση αποδείχτηκαν 10w-40. ¨Εγιναν οι σχετικές μυνήσεις, τα απέσυρε και όταν του ζήτησε τον λόγο ο επίσημος αντιπρόσωπος τον έδιωξε κακήν κακώς.

Προσωπικά έχω βάλει και εγώ λάδια από τον συγκεκριμένο απατεώνα, Torco ,Amsoil, Fuchs, Elf κλπ αλλά μετά την επίσημη πιστοποίηση ότι μπορεί τα λάδια που αγοράζουμε να είναι από το βαρέλι δεν ξαναπατάω στο μαγαζί του. Το γύρισα σε CAstrol Magnatec 5w-40, επίσης η CAstrol βγάζει μια φοβερή βαλβολίνη διαφορικου 75w-140 GL5.

Reply
Old Jul 5, 2011 | 01:56 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by taz5
Λοιπόν νεότερα σχετικά με την αυθεντικότητα των λαδιών του Λαμπριανίδη.

Φέτος ξέρετε γιατί δεν έφερε Fuchs 5w-40? Γιατί πέρυσι πήγε και αγόρασε ο επίσημος εισαγωγέας τα συγκεκριμένα λάδια και αφού τα έστειλε στο Χημείο του κράτους για ανάλυση αποδείχτηκαν 10w-40. ¨Εγιναν οι σχετικές μυνήσεις, τα απέσυρε και όταν του ζήτησε τον λόγο ο επίσημος αντιπρόσωπος τον έδιωξε κακήν κακώς.

Προσωπικά έχω βάλει και εγώ λάδια από τον συγκεκριμένο απατεώνα, Torco ,Amsoil, Fuchs, Elf κλπ αλλά μετά την επίσημη πιστοποίηση ότι μπορεί τα λάδια που αγοράζουμε να είναι από το βαρέλι δεν ξαναπατάω στο μαγαζί του. Το γύρισα σε CAstrol Magnatec 5w-40, επίσης η CAstrol βγάζει μια φοβερή βαλβολίνη διαφορικου 75w-140 GL5.

Υπάρχουν αποδείξεις για αυτό που λες τώρα (χημείο του κράτους-μyνήσεις) γιατί αν το έμαθες μόνο μπορεί να μην ευσταθεί. Είναι σοβαρό αυτό που λες γιατί πολλοί ψωνίζουν από Λαμπριανίδη συμπεριλαμβανομένου και μένα
Reply
Old Jul 5, 2011 | 03:00 AM
taz5's Avatar
Registered User

From: Athens

Ναι Χρήστο , στον Μάστορα που πήγα για σέρβις μου το είπε ο ίδιος ο Σπύρος και τα σχετικά χαρτιά από την ανάλυση του τα έδειξε ο αντιπρόσωπος της Fuchs. Εγώ δεν τα είδα με τα μάτια μου, αλλά δεν έχω λόγο να μην πιστέψω τον Σπύρο. Τόσα χρόνια του έχω πάει τόσα λάδια για αλλαγή και ποτέ δεν μου είπε κάτι, παρά μόνο τώρα που είδε και ο ίδιος τα χαρτιά.
Reply
Old Jul 5, 2011 | 03:19 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by taz5
Ναι Χρήστο , στον Μάστορα που πήγα για σέρβις μου το είπε ο ίδιος ο Σπύρος και τα σχετικά χαρτιά από την ανάλυση του τα έδειξε ο αντιπρόσωπος της Fuchs. Εγώ δεν τα είδα με τα μάτια μου, αλλά δεν έχω λόγο να μην πιστέψω τον Σπύρο. Τόσα χρόνια του έχω πάει τόσα λάδια για αλλαγή και ποτέ δεν μου είπε κάτι, παρά μόνο τώρα που είδε και ο ίδιος τα χαρτιά.

Δεν υπάρχει λόγος να μη σε πιστέψω απλά ρώτησα. Απλά μπαίνω σε σκέψεις μήπως είναι κάτι που δημιούργησε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος για να κατηγορήσει το Λαμπριανίδη. Προφανώς δεν θα το μάθουμε..
Reply
Old Jul 5, 2011 | 03:29 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εκτος απο τα λιπαντικα με την επωνυμια της Honda που χρησιμοποιει η "Honda Μαστορας", γνωριζω οτι ο ιδιος εχει συνεργασια με την Fuchs εδω και χρονια ως εναλλακτικη επιλογη για οποιονδηποτε πελατη θελει λιπαντικα με μικροτερο κοστος. Προφανως για να δειξει την αναλυση η ιδια η Fuchs στον Σπυρο (Honda Μαστορας), σημαινει οτι πρεπει να προεκυψε μεγαλο θεμα γενικοτερα με την εν λογω εταιρεια γνωστη ως "Λαμπριανίδης" που προανεφερε ο Τασος (taz5). Φανταζομαι οτι τα λιπαντικα της Fuchs τα προμηθευεται η ιδια η "Honda Μαστορας" απο τον επισημο αντιπροσωπο. Αν οχι, ισως η ιδια η Fuchs θελησε να ανοιξει τα ματια σε οσους τυχον προμηθευονταν τα εν λογω λιπαντικα απο "Λαμπριανίδης" εκτος κι αν υπαρχει θεμα ανταγωνισμου σε αλλο επιπεδο που δυσκολα μπορει να διευκρινιστει. Οπως και να εχει, ειναι πολυ σημαντικη η πληροφορια που ανεφερε ο Τασος και ακομη περισσοτερο ανησυχητικη.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:13 PM.