ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
Συμφωνώ κι εγώ. Δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα αυτού του είδους τα πρόσθετα και προσωπικά θεωρώ ότι συνέβαλαν σε ένα μεγάλο ποσοστό στο κόλλημα των ελατηρίων των εμβόλων σ' ένα από τα προηγούμενα μοτέρ μου. Ήταν κι αυτό ένα από τα λάθη που έχω κάνει στο παρελθόν.... Αλλά έτσι είναι, η γνώση πληρώνεται....κι ενίοτε ακριβά....Τέλος πάντων. Προσωπικά δεν βρίσκω και τον λόγο για να βάλει κανείς όλα αυτά τα χημικά μέσα στο μοτέρ. Να κερδίσει τι δηλ? Άλογα ή ροπή? Να γελάσω τώρα ή μετά? Αν τώρα κάποιος σκέφτεται ότι ίσως έτσι δώσει παράταση ζωής και καλής λειτουργίας στον κινητήρα του (Όπως εγώ...) σίγουρα δεν είναι αυτός ο τρόπος. Ας βάζετε καλά λάδια (Υπάρχουν αρκετές καλές μάρκες στην αγορά με λάδια κατάλληλα για το S) πιο τακτικά και να είστε σίγουροι ότι έχετε βοηθήσει έτσι πάρα πολύ την σταθερή απόδοση και την διάρκεια ζωής του κινητήρα σας.
Originally Posted by Taseas,Feb 27 2008, 12:51 PM
Paidia gnwmh mou einai na mhn peiramatizeste me ta ladia. Gia kivwtio proteinw ta MTF ths Honda kai den vlepw logo na ta alla3ei kapoios..
είναι 25λιτρο αυτό που δίνει ο αγαπημένος μας αντιπρόσωπος.
Αν το άλλαζα στην αντιπροσωπεία θα έπρεπε να είμαι από πάνω τους να δώ τί θα βάλουν
γιατί δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη.
Originally Posted by Taseas,Feb 28 2008, 12:25 AM
Egw pou to allaza athn antiprosopeia sta Giannena pairnane 2 litra apo to 25ari pou les kai mou xrewnane 2 litra...
Kapoia stigmh tha prepei na kaneis to 1o service kai na valeis synthetika. Proteinw na tous pas esy ta ladia pou theleis na valeis kai na synexiseis me auta. An den tous ta pas tha anagazesai kathe fora na vazeis auta pou exoun autoi.
Originally Posted by Taseas,Mar 10 2008, 05:49 AM
Kapoia stigmh tha prepei na kaneis to 1o service kai na valeis synthetika. Proteinw na tous pas esy ta ladia pou theleis na valeis kai na synexiseis me auta. An den tous ta pas tha anagazesai kathe fora na vazeis auta pou exoun autoi.
Θα το έχω υπ' οψιν.
H ΗΟNDA (sarakakis) αναφέρει στο service book ότι η πρώτη συντήρηση γίνεται στα 10.000 ή 6 μήνες. Στην προκειμένη, τέλος Μάρτη συμπληρώνω το εξάμηνο και θα πάω για το πρώτο service. Νομίζω ότι αν επιλέξω τα λάδια του Σαρακάκη δεν θα υπάρχει πρόβλημα συνεχούς διαθεσιμότητας.....
Τώρα πρέπει ν' αποφασίσω σε ποιό συνεργείο θα πάω.....Προσανατολίζομαι στην ΜΟΤΟRSYSTEM.
Nai tha yparxei provlima dioti oute autos den 3erei ti ladia kanei rebadge kai oute tha thymountai ti sou evalan thn prohgoumenh fora. Epimenw pws prepei na diale3eis esy mia marka kai na tous thn pas synexeia.