ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
παιδια πως εξηγηται το γεγονος οτι πηγα σε αντιπροσωπεια honda εδώ στη Χαλκίδα και μου άλλαξαν τα λάδια βάζωντάς μου valvoline 10-40??είναι καλό τώρα αυτό??τί να βαλω??μίλησα με τον χρήστο(s2000 fun)και μου είπε οτι είναι λάθος τέτοια λάδια..δεν θα έπρεπε να μου βάλουν honda λαδια??τα πλήρωσα και 65 ευρώ.. και όταν πηγα να π'αρω 1 κιλο σημπληρωμα το πήρα 6,5ευρώ... έπρεπε να μου βάλουν 10κιλα στο μοτερ για να δικαιωλογηθουν τα 65 ευρώ που μου πηραν αν το πάμε αναλογικά...και κάτι άσχετο..για τακακια μου είπαν 102ευρώ χωρις εργασία..καλα είναι??ποσο παιζουν Αθηνα??
Λίτρα,όχι κιλά.
Στο θέμα μας τώρα.Τα λάδια είναι μηδέν.Αν έχεις οικονομική ευχέρεια άλλαξέ τα αλλά μην φοβάσαι κιόλας.Όσο για την τιμή,να μην βγάλει και η αντιπροσωπία κάτι?Καλως ήρθες στην Ελληνική πραγματικότητα των συνεργείων.Για τακάκια δεν ξέρω γιατί δεν βάζω τα μαμά.
Στο θέμα μας τώρα.Τα λάδια είναι μηδέν.Αν έχεις οικονομική ευχέρεια άλλαξέ τα αλλά μην φοβάσαι κιόλας.Όσο για την τιμή,να μην βγάλει και η αντιπροσωπία κάτι?Καλως ήρθες στην Ελληνική πραγματικότητα των συνεργείων.Για τακάκια δεν ξέρω γιατί δεν βάζω τα μαμά.
Originally Posted by lalakis2000,Aug 22 2008, 03:26 AM
Actinf πάντα μάχιμος
.
Το καλύτερο παιδί μας πήρανε γμτ. Πάνω που είχαμε αρχίσει να δημιουργούμε στενούς δεσμούς με τη Ρωσία...
Το καλύτερο παιδί μας πήρανε γμτ. Πάνω που είχαμε αρχίσει να δημιουργούμε στενούς δεσμούς με τη Ρωσία...
Τωρα πλεον γυρναω απο κτημα σε κτημα να δω που θα γινει η δεξιωση του γαμου...