ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΥΣΙΜΑ
Originally Posted by kordelinos' date='Dec 28 2008, 12:31 PM
παιδια που μπορω να βρω μαμα λαδια για το μοτερ??να τα αγορασω δηλ απο αθηνα και να τα βαλω χαλκδα..18 ευρω το λιτρο εχουν??
Πάντως αυτή η τιμή που αναφέρεις Κορδελίνο, πρέπει να είναι τιμή που χρεώνει αυτός που σου κάνει την αλλαγή αν τα ψωνίσεις απο εκεί.
Αλλιώς, όπως φαντάζομαι θα γνωρίζεις, επισκέψου μια την Trade Wind και εκεί θα βρεις πολλά και διάφορα λάδια (μάλιστα μερικά αρκετά γνωστά) με τιμές που ποικίλουν απο 8-12ευρώ/946ml.
Προσωπική μου γνώμη.... αν δεν βρεις τα μαμά σε φθηνή τιμή τότε πήγαινε με κάτι άλλο απο εκεί.
Άλλη μιο ερώτηση παιδιά.
Εδώ και κανένα μήνα που κοιτάζω το site της Tradewind, δεν μπορώ να βρω το λάδι της Amsoil για το S. Μετά απο πληροφορία απο τον Fun
το λάδι είναι το European 100% Synthetic 5W-40 Motor Oil (AFL) αλλά όταν πήρα να ρωτήσω μου είπαν ότι για να μην υπάρχει στο site σημαίνει ότι τους έχει τελειώσει και ότι θα έρθει πάλι με την επόμενη παραλαβή. Βέβαια αυτό ακόμα δεν έχει αλλάξει και έχω μπει σε σκέψεις μήπως βάζατε κάποιο απο τα άλλα που υπάρχουν εκεί.
Επίσης θυμάται κανείς την τιμή/λίτρο για τα Amsoil?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εδώ και κανένα μήνα που κοιτάζω το site της Tradewind, δεν μπορώ να βρω το λάδι της Amsoil για το S. Μετά απο πληροφορία απο τον Fun
το λάδι είναι το European 100% Synthetic 5W-40 Motor Oil (AFL) αλλά όταν πήρα να ρωτήσω μου είπαν ότι για να μην υπάρχει στο site σημαίνει ότι τους έχει τελειώσει και ότι θα έρθει πάλι με την επόμενη παραλαβή. Βέβαια αυτό ακόμα δεν έχει αλλάξει και έχω μπει σε σκέψεις μήπως βάζατε κάποιο απο τα άλλα που υπάρχουν εκεί. Επίσης θυμάται κανείς την τιμή/λίτρο για τα Amsoil?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κωνσταντίνε τα ίδια λάδια τα έχει και ο Γιώργος ο Ζόμπολας ή αλλιώς (gzob). Δεν ξέρω πόσο τα δίνει ο Γιώργος αλλά δεν πιστεύω καμιά διαφορά μεγάλη και εγώ αν δεν βιαζόμουνα όταν ήταν να τα ψωνίσω και ήταν δίπλα μου, από το Γιώργο θα τα έπαιρνα. Πάρτον ένα τηλέφωνο. Με την έκπτωση από το Club δεν νομίζω ότι θα αξίζει να περιμένεις να τα πάρεις από Tradewind
[quote name='S2000_FUN] Κωνσταντίνε τα ίδια λάδια τα έχει και ο Γιώργος ο Ζόμπολας ή αλλιώς (gzob). Δεν ξέρω πόσο τα δίνει ο Γιώργος αλλά δεν πιστεύω καμιά διαφορά μεγάλη και εγώ αν δεν βιαζόμουνα όταν ήταν να τα ψωνίσω και ήταν δίπλα μου' date=' από το Γιώργο θα τα έπαιρνα. Πάρτον ένα τηλέφωνο. Με την έκπτωση από το Club δεν νομίζω ότι θα αξίζει να περιμένεις να τα πάρεις από Tradewind [/QUOTE']
Thanks for the info Χρηστάρα
Θα το κοιτάξω απο Δευτέρα που θα ανοίξουν.
Thanks for the info Χρηστάρα
Θα το κοιτάξω απο Δευτέρα που θα ανοίξουν.
Originally Posted by Stradale' date='Jan 2 2009, 03:09 AM
Πολύ καλό λάδι είναι και το 8100 της motul.
Το MOTUL 8100 ECO-NERGY 5W30 ή το MOTUL 8100X-CESS 5W40 ?
An kai egw mexri twra ebaza 300v 10w40 sthn epomeni allagh pou einai konta tha dokimasw ta 8100 5w40 giati apo osa exw diabasei telika einai ladi gia every day use kai oxi kathara racing.
Bgainoun kai pio fthna kiolas
Bgainoun kai pio fthna kiolas