ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Esprit,Aug 27 2007, 09:16 AM
Εχουν κάτι οι ιδιοκτήτες των bmw, δεν ξερω τι αλλά και εγω το ευχαριστιόμουνα τρελλά όταν πίνανε τσαγάκι απο το κομπρεσοράτο μιατακι μου διάφορα επιδεικτικά Ζ4. Πολλές φορές να μου παίζουν τα φώτα να κάνω δεξιά, να κάνω ότι δε βλέπω να τους αφήνω να πλησιάζουν και μετά πάρτυ! Θα μου λείψει από το μιάτα μου αυτη η ροπή που είχα λόγω κομπρέσορα αλλά με το S2K που θάχω σε λίγο θα είμαι ένα level πιο πάνω σε όλα και ας μην είμαι τόσο γρήγορος. Δεν αντχω άλλο να περιμένω....
Και καλά θα κάνεις για να αυξάνονται τα γρήγορα συνεχώς.
Παιδιά το S είναι αλλού έτσι? Το χάζευα εχθές παρκαρισμένο σ΄ενα μαγαζι και προσπαθούσα να βρω κάτι που να με χαλάει στην εμφάνισή του. Δε βρήκα τίποτα ευτυχώς!!!!!
Originally Posted by MANOS,Aug 28 2007, 11:10 AM
Φαντάζομαι πως και το S για κομπρέσορα θα το πας σίγουρα....
Παιδιά το S είναι αλλού έτσι? Το χάζευα εχθές παρκαρισμένο σ΄ενα μαγαζι και προσπαθούσα να βρω κάτι που να με χαλάει στην εμφάνισή του. Δε βρήκα τίποτα ευτυχώς!!!!!
Ρε εχετε τρελαθει;
ps: Εγω μερικες φορες πιανω τον εαυτο μου να κοιταω το S και να λεω απο μεσα μου ποιανου κωλοφαρδου ειναι. Λιγο μετα συνηδητοποιω οτι ειναι δικο μου. Γιαυτο και τωρα τοσο καιρο που το εχω στερηθει ειμαι στα προθυρα της καταθλιψης
ps: Εγω μερικες φορες πιανω τον εαυτο μου να κοιταω το S και να λεω απο μεσα μου ποιανου κωλοφαρδου ειναι. Λιγο μετα συνηδητοποιω οτι ειναι δικο μου. Γιαυτο και τωρα τοσο καιρο που το εχω στερηθει ειμαι στα προθυρα της καταθλιψης
Κοίτα να δεις σύμπτωση, και μένα μου έκανε το ζόρικο μία μπέμπα χτες αλλά μόλις άκουσα το εξαπετάλουδο και κατάλαβα τι ήταν βυθίστηκα στο κάθισμά μου, ανέβασα κι άλλο λίγο το ράδιο και σε λίγο ήμουν σπίτι με αλώβητο ηθικό.
Βέβαια, αυτό άλλαξε άρδην όταν, μετά από λίγο, μίλησα με Λίτσα (Α ρε Λίτσα...)
Βέβαια, αυτό άλλαξε άρδην όταν, μετά από λίγο, μίλησα με Λίτσα (Α ρε Λίτσα...)