ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Dorikin,Jul 2 2008, 10:32 AM
axxx mou thimizeis tis epoxes pou eixa to pug 205 rallye kai eskage san kanoni.mexri kai to teliko eixe anoiksei prin to poulisw.... 

αλλά με Μι16 μοτέρMi 16
sorry για το off topic video
Originally Posted by yiannakos,Jul 2 2008, 02:50 AM
Originally Posted by yiannakos,Jul 2 2008, 12:52 PM
Θα σκάσουμε με το γουρούνι με όρθια 

Εγω ακουγα παντως απο το 92 vtec
Συμπερασμα HONDAακιας και γεννιεσαι και γινεσαι
Κινούμενος στην περιφερειακή λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη στην Ηλιούπολη στο ρεύμα προς Μεσογείων, συναντώ BMW 335i και Αudi S3 το καινούργιο, λευκά και τα δύο, να "παίζουν" στην κίνηση. Μπήκα αμέσως στο παιχνίδι μια και ήταν σχετικά αργά (μετά τις 12 το βράδυ) και η κίνηση ήταν ελάχιστη.
Τα παιδιά πιθανότατα να ήταν και φίλοι μια και όταν αντιλήφθηκαν την παρουσια μου από τις 9άρες και το τσαμπουκαλεμένο μούτρο του Ιάπωνα στους καθρέφτες τους
άρχισαν να χοντραίνουν τις σφήνες
Με καθυστερεί ένας συμπαθής κύριος με Corolla και τα ασπράκια αρχίζουν να ξεμακραίνουν
Ευτυχώς τους έπιασε το φανάρι του Καρέα, αριστερά η 335 με ένα αυτοκίνητο πίσω της, δεξια το S3 με το Corolla να πλησιάζει πίσω του κι από πίσω εγώ!
Την ώρα που αποφασίζω να πάω δεξιότερα για να σταθώ δίπλα τους ανάβει το πράσινο και πετάγομαι από δεξιά τους.
Μόλις περνάω το φανάρι του Βύρωνα έχουν ήδη φουσκώσει οι τουρμπίνες τους και λίγο πριν το φανάρι του Σακέτα (που ευτυχώς δε λειτουργούσε!), μου έρχονται οι ασπρουλιάρηδες σε απόσταση αναπνοής
πάει λέω, αυτοί θα με περάσουν από πάνω
Ευτυχώς όμως το S βρισκόταν ήδη στα λημέρια του (βλ. στροφές)
κι επειδή όπως έχω ξαναπεί τρελλαίνεται με τέτοιους τσαμπουκάδες, άρχισαν τα όργανα

Μετά την έξοδο της κάθε στροφής, απομακρυνόμουν ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να είμαι περίπου 100 - 150μ. μπροστά στην κατηφορική ευθεία προς Παπάγου και με χλμ που δε λέγονται
Δε έφτανε αυτό, τους έπιασε και το φανάρι στου Παπάγου που εγώ πέρασα με πορτοκαλί
Όπως λέγεται και τελευταία...S2000 λέω και κλαίω, από τις τόσο δυνατές συγκινήσεις που μου δίνει αυτή η απόλυτη μηχανή οδηγικής απόλαυσης.
Αν και όταν έρθει η ώρα να το αποχωριστώ, θα το κάνω με μαύρη καρδιά...
S2000
Σόρι για το μεγάλο πόστ
Τα παιδιά πιθανότατα να ήταν και φίλοι μια και όταν αντιλήφθηκαν την παρουσια μου από τις 9άρες και το τσαμπουκαλεμένο μούτρο του Ιάπωνα στους καθρέφτες τους
άρχισαν να χοντραίνουν τις σφήνες
Με καθυστερεί ένας συμπαθής κύριος με Corolla και τα ασπράκια αρχίζουν να ξεμακραίνουν
Ευτυχώς τους έπιασε το φανάρι του Καρέα, αριστερά η 335 με ένα αυτοκίνητο πίσω της, δεξια το S3 με το Corolla να πλησιάζει πίσω του κι από πίσω εγώ!
Την ώρα που αποφασίζω να πάω δεξιότερα για να σταθώ δίπλα τους ανάβει το πράσινο και πετάγομαι από δεξιά τους.
Μόλις περνάω το φανάρι του Βύρωνα έχουν ήδη φουσκώσει οι τουρμπίνες τους και λίγο πριν το φανάρι του Σακέτα (που ευτυχώς δε λειτουργούσε!), μου έρχονται οι ασπρουλιάρηδες σε απόσταση αναπνοής
πάει λέω, αυτοί θα με περάσουν από πάνω
Ευτυχώς όμως το S βρισκόταν ήδη στα λημέρια του (βλ. στροφές)
κι επειδή όπως έχω ξαναπεί τρελλαίνεται με τέτοιους τσαμπουκάδες, άρχισαν τα όργανα

Μετά την έξοδο της κάθε στροφής, απομακρυνόμουν ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να είμαι περίπου 100 - 150μ. μπροστά στην κατηφορική ευθεία προς Παπάγου και με χλμ που δε λέγονται
Δε έφτανε αυτό, τους έπιασε και το φανάρι στου Παπάγου που εγώ πέρασα με πορτοκαλί
Όπως λέγεται και τελευταία...S2000 λέω και κλαίω, από τις τόσο δυνατές συγκινήσεις που μου δίνει αυτή η απόλυτη μηχανή οδηγικής απόλαυσης.
Αν και όταν έρθει η ώρα να το αποχωριστώ, θα το κάνω με μαύρη καρδιά...
S2000
Σόρι για το μεγάλο πόστ