ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by MANOS,Aug 27 2008, 03:20 AM
Με δουλευεις ρε Στεφανε?
Πλακα κανεις υποθετω.
Φιλαρακι σου ειναι το S3 και κανονιζετε πως θα χασω?
Κανε μου τη χαρη σε παρακαλω και απλα κανονισε να πατησουμε και τα αλλα θα τα κανονισω εγω.
Τα δικα σου τα ξεχασες μηπως? Οσοι παταμε ρολλαριστα παταμε φιλικα μονο? Πας καλα ή θα μας τρελανεις μεσημεριατικα εσυ και το φιλαρακι σου? Σταση με τετρακινητο? Αυτη ειναι κοντρα? Και εκανες και κοντρες?
Λυπαμαι για οσα γραφεις ειλικρινα και δεν το περιμενα. Μηπως θελει να πατησουμε στη Βουτα (στο σαπουνι) σταση 100 μετρα? Καλυτερο αυτο νομιζω.
Η λογικη που εχω Στεφανακο ειναι λογικη για καποιον που εχει πισωκινητο αμαξι με 400 αλογα και δε φοβαται να παει οσα μετρα θελετε ακομα και με πρωτη που ειναι ανυπαρκτη....
Αν εσεις εχετε μαθει με πουστιες να λετε οτι ειστε γρηγοροι τοτε ειστε ΜΑΓΚΕΣ. Μπραβο.
Η προταση λοιπον η δικη μου ειναι αυτη. Αν θελει. Αλλιως καπου θα τον πετυχω στο δρομο και τοτε θα γυρισουμε ΤΣΟΝΤΑ. Αυτα.
Και μην ξεχνας οτι ηδη μου εχουν κανει μια πουστια. Αυτα για την ιστορια για το φιλαρακο σου που τα κανονισατε ομορφα και ωραια.
Πλακα κανεις υποθετω.
Φιλαρακι σου ειναι το S3 και κανονιζετε πως θα χασω?
Κανε μου τη χαρη σε παρακαλω και απλα κανονισε να πατησουμε και τα αλλα θα τα κανονισω εγω.
Τα δικα σου τα ξεχασες μηπως? Οσοι παταμε ρολλαριστα παταμε φιλικα μονο? Πας καλα ή θα μας τρελανεις μεσημεριατικα εσυ και το φιλαρακι σου? Σταση με τετρακινητο? Αυτη ειναι κοντρα? Και εκανες και κοντρες?
Λυπαμαι για οσα γραφεις ειλικρινα και δεν το περιμενα. Μηπως θελει να πατησουμε στη Βουτα (στο σαπουνι) σταση 100 μετρα? Καλυτερο αυτο νομιζω.
Η λογικη που εχω Στεφανακο ειναι λογικη για καποιον που εχει πισωκινητο αμαξι με 400 αλογα και δε φοβαται να παει οσα μετρα θελετε ακομα και με πρωτη που ειναι ανυπαρκτη....
Αν εσεις εχετε μαθει με πουστιες να λετε οτι ειστε γρηγοροι τοτε ειστε ΜΑΓΚΕΣ. Μπραβο.
Η προταση λοιπον η δικη μου ειναι αυτη. Αν θελει. Αλλιως καπου θα τον πετυχω στο δρομο και τοτε θα γυρισουμε ΤΣΟΝΤΑ. Αυτα.
Και μην ξεχνας οτι ηδη μου εχουν κανει μια πουστια. Αυτα για την ιστορια για το φιλαρακο σου που τα κανονισατε ομορφα και ωραια.
atoma pou eine poli filoi mou mporo na sou kanoniso anigmata, opos to m3, kanena porsiko 996 turbo, ena 350z turbo ktl ktl alla den sta exo anaferei dioti den exi noima dioti eise se alla aloga!!!
alla apo tin stigmi pou bgikes ke skizis opos les ama thes mporoume na kanoume orea filika anigmata me filous, atoma pou gnorizo, opos to s2000 to kompreserato pou sou leo, ena seat leon, to m3 pou anikses ke ton eskises auta eine orea ke filika anigmata.
tora to s3 to kokkino to almera kai opiosdipote allos agnostos mazi me tin nootropia anigo opos thelo ego anigma den tha doume!!!!
ke ksekola ligo den iparxi logos na leme .....metaksis mas apo tin stigmi pou se ligo tha ertho ke tha se peraso apo pano me auto pou ftiaxno elpizo na katalabenis ta astia!!! alla panta pareksigite o graptos o logos!!! auta
pantos pes mou ama thes na kanoniso me to allo s2000 xeston auto me to kokkino s3!! paei telos!!
Originally Posted by JS RACING,Aug 27 2008, 03:26 AM
apo tin stigmi pou prokalis kapios eise etimos na dextis ke ti tha sou pi!!! gia na ton prokalis paei na pei oti eise etoimos na tou skisis ton pato etsi tha ekana kai ego prosopika ama prokalousa ena amaksi!!!
oso gia to ti eine kontra...eine megali istoria!!!!
tora kitaei o kathenas na anigi opos ton boleuei ke gia auto den blepoume patimata na ginonte ke oli ta exoun kai ta kitane kai oloi eine gamiades!!!
edo ali den exoun aniksi dioti den ta briskous sto meros, sta metra, ke emeis exoume mini sto pos ..me ti taxitita me ti xiliometra...min mou ta thimizeta auta...opos otan aniga me to opel gt bsr ke mou elege esi tha exis proti ego deutera eki pou tha tourmpizo ke pame...oti nanai o kathenas h otan eixa petixi ena evo 8 ke patame apo stasi mou kanei 3 amaksia ke otan pao na ton mazepso stin troxea pataei ena freno kai paraligo na skotothoume ke mou leei eee ti tha kanoume ke taksidi patisa se perasa ke telos!!!!!!
auta enoeite pos den ta leo gia na malose me kanenan sizitisi kanoume ke sta@@ mas pios ke ti ktl!!!
oso gia to ti eine kontra...eine megali istoria!!!!
tora kitaei o kathenas na anigi opos ton boleuei ke gia auto den blepoume patimata na ginonte ke oli ta exoun kai ta kitane kai oloi eine gamiades!!!
edo ali den exoun aniksi dioti den ta briskous sto meros, sta metra, ke emeis exoume mini sto pos ..me ti taxitita me ti xiliometra...min mou ta thimizeta auta...opos otan aniga me to opel gt bsr ke mou elege esi tha exis proti ego deutera eki pou tha tourmpizo ke pame...oti nanai o kathenas h otan eixa petixi ena evo 8 ke patame apo stasi mou kanei 3 amaksia ke otan pao na ton mazepso stin troxea pataei ena freno kai paraligo na skotothoume ke mou leei eee ti tha kanoume ke taksidi patisa se perasa ke telos!!!!!!
auta enoeite pos den ta leo gia na malose me kanenan sizitisi kanoume ke sta@@ mas pios ke ti ktl!!!
Δε θα κατσω να το πολυσυζητησω.
Αλλιως στο δρομο οταν τον βρω.
Επισης σκεφτομαι το σταση - 1350 μετρα.
θα σου απαντησω συντομα
Να πω και στους αλλους που βιαστηκαν να απαντησουν οτι δεν ξερουν τι ατομα ειναι αυτα και πως στηνουν τις κοντρες και το βρωμα πανε και βγαζουν μετα.
Originally Posted by actinf,Aug 27 2008, 03:27 AM
Ante kanoniste 2 kontres na telionei h istoria.
Mia me arxi kai telos apo stasi
kai mia rollarista... Ti katheste kai skate...
Mia me arxi kai telos apo stasi
kai mia rollarista... Ti katheste kai skate...
sinexizoume!!!
Originally Posted by MANOS,Aug 27 2008, 03:36 AM
Ομορφα. Το γυρισαμε τωρα στο θεωρητικο.
θα σου απαντησω συντομα
Να πω και στους αλλους που βιαστηκαν να απαντησουν οτι δεν ξερουν τι ατομα ειναι αυτα και πως στηνουν τις κοντρες και το βρωμα πανε και βγαζουν μετα.
θα σου απαντησω συντομα
Εγω ντικιντακα
προτεινω κατι αλλο.
Να φυγει πρωτος αυτος στο φαναρι και μετα να τον κυνηγησω μεχρι τη Λαμια. Οti tha figi 3-4 amaksi mprosta eine sigouro meta oti tha mazepsw eine sigouro alla tha ton perasw??? auto den kseroume!!!
Ε ευκαιρια να το δουμε.

Ε ρε τα ληγμενα γιαουρτια της ΦΑΓΕ τοτε εκαναν μεγαλη ζημια.
προτεινω κατι αλλο.Να φυγει πρωτος αυτος στο φαναρι και μετα να τον κυνηγησω μεχρι τη Λαμια. Οti tha figi 3-4 amaksi mprosta eine sigouro meta oti tha mazepsw eine sigouro alla tha ton perasw??? auto den kseroume!!!
Ε ευκαιρια να το δουμε.

Ε ρε τα ληγμενα γιαουρτια της ΦΑΓΕ τοτε εκαναν μεγαλη ζημια.