ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by dims2k,Aug 31 2008, 10:27 PM
re giannako twra pou tha anevw lamia tha mou kanoniseis na patisw me tin kopela ekei? giati edw me ton manouli prokopi den vlepw olo upoxrewseis einai 

Ετσι ειναι οι δικηγοροι. Και για κοντρα ραντεβου πρεπει να κλεισεις.
Λεω για σημερα. Μιλαμε το βραδι Δημητρακη.
re giannako twra pou tha anevw lamia tha mou kanoniseis na patisw me tin kopela ekei? giati edw me ton manouli prokopi den vlepw olo upoxrewseis einai 

xexe edo akoma ton psaxnoun alla amaksia ke den emfanizete!!!! tora pou tha figis gia lamia tha sou pi ela na patisoume !!!xaxaxaxaxaxaxa
aston pataei me kati slk kai kati evo tora xoris kolara !!! eine apasxolimenos!!!
elpizo tin pempti na erthi ke na min do pali ta poupoula!!!

Originally Posted by JS RACING,Aug 31 2008, 10:59 PM
h kopela eine athina, dimitraki malakia pou den to skeftikame na tin kanonizame extes pou isoun edo,,, den to skeftika katholou na tin paro tilefono!!! esi pote tha eise pali edo??
Originally Posted by JS RACING,Aug 31 2008, 10:58 PM
esi perimenis na kanis kontra me ton mano??????
xexe edo akoma ton psaxnoun alla amaksia ke den emfanizete!!!! tora pou tha figis gia lamia tha sou pi ela na patisoume !!!xaxaxaxaxaxaxa
aston pataei me kati slk kai kati evo tora xoris kolara !!! eine apasxolimenos!!!
Αρχιζεις και το πιανεις το νοημα βλεπω. Ετσι ειναι οι γρηγοροι. Τους περιμενουν, δεν περιμενουν.
Και μην ξεχασω να σου πω Στεφανακο οτι την Παρασκευη εγω πηρα τηλ. τον Ψαλιδα να πατησουμε αλλα δεν μπορουσε.
Δεν μπορεις να τα ξερεις και ολα.
Και δε θελω να μου αγχωνεσαι. Ολα θα γινουν με την ωρα τους.