ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Μπραβο ρε Μανουκο...........Ο ηχος πραματικα θυμιζει μαχητικα αεροσκαφη σε απογειωση τι να πω....Μακαρι να ημουν παρων αλλα εγινε ψιλοστραβη...Αξιος και παλι αξιος.
Πραγματικο μυδραλειο το S σου...
Πραγματικο μυδραλειο το S σου...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Πριν λιγο, αφου εκανα μερικες βολτουλες
στη παραλια προς λιμανακια για δοκιμες (μολις ειχα αλλαξει -παλι- ενα ζευγαρι λαστιχα στο πισω αξονα) και μετα προς Λαιμο, ειπα στο γυρισμο να παω απο Λ.Βουλιαγμενης μεχρι το Ελληνικο. Ερχεται διπλα μου ενα RX8 στα πρωτα φαναρια και μου λεει, "φιλε σε εχω ανετα"
, του απαντω "οτι πεις φιλε μου"
. "Δεν ξερεις το nickname των RX8? Ειναι vtec killer" μου λεει.
"Κοιταξε, vtec killer για το CRV που εχω εισαι σιγουρα, αλλα αυτο εδω δε το εχεις λυπαμαι" του λεω
. "Ελα να ανοιξουμε τοτε" μου λεει. Του λεω "Σοβαρολογεις?"
. "Τωρα!" μου λεει.
Οποτε περιμενουμε να ανοιξουμε και να παταει γκαζι με κατι εξατμισεις ΝΑΑΑAA με το συμπαθειο πριν ξεκινησουμε. "Μαμα εισαι ε?"
του φωναζω. "1ο σταδιο ειμαι" απανταει. "Εγω μαμα ειμαι" λεω. Και λεει το κορυφαιο "Θα σε μαμησω με το vtec killer μου"
φωναζει και δε πιστευα στα αυτια μου! 
Βασικα ψιλο ξενερωσα και εμεινα καπως καγκελο απο την ολη συμπεριφορα του, αλλα συγκρατηθηκα για να ξεκινησουμε ταπα απο τα φαναρια με πρωτες να πεταγομαι μπροστα και αλλαγη δευτερας να εχω κανει ηδη ανετα μια καροτσα
. Στη συνεχεια απλα ανοιγα σταδιακα μεχρι που φτασαμε καπου στο φαναρι του Αγιου Νικολαου στη Γλυφαδα και εβλεπα κατι φωτακια στο καθρεφτη. Ηρθε διπλα μου και δε με κοιταζε καθολου οταν πηγα να του μιλησω.
Καλο θα ειναι να μη καβαλαμε καλαμια!
στη παραλια προς λιμανακια για δοκιμες (μολις ειχα αλλαξει -παλι- ενα ζευγαρι λαστιχα στο πισω αξονα) και μετα προς Λαιμο, ειπα στο γυρισμο να παω απο Λ.Βουλιαγμενης μεχρι το Ελληνικο. Ερχεται διπλα μου ενα RX8 στα πρωτα φαναρια και μου λεει, "φιλε σε εχω ανετα"
, του απαντω "οτι πεις φιλε μου"
. "Δεν ξερεις το nickname των RX8? Ειναι vtec killer" μου λεει.
"Κοιταξε, vtec killer για το CRV που εχω εισαι σιγουρα, αλλα αυτο εδω δε το εχεις λυπαμαι" του λεω
. "Ελα να ανοιξουμε τοτε" μου λεει. Του λεω "Σοβαρολογεις?"
. "Τωρα!" μου λεει. Οποτε περιμενουμε να ανοιξουμε και να παταει γκαζι με κατι εξατμισεις ΝΑΑΑAA με το συμπαθειο πριν ξεκινησουμε. "Μαμα εισαι ε?"
του φωναζω. "1ο σταδιο ειμαι" απανταει. "Εγω μαμα ειμαι" λεω. Και λεει το κορυφαιο "Θα σε μαμησω με το vtec killer μου"
φωναζει και δε πιστευα στα αυτια μου! 
Βασικα ψιλο ξενερωσα και εμεινα καπως καγκελο απο την ολη συμπεριφορα του, αλλα συγκρατηθηκα για να ξεκινησουμε ταπα απο τα φαναρια με πρωτες να πεταγομαι μπροστα και αλλαγη δευτερας να εχω κανει ηδη ανετα μια καροτσα
. Στη συνεχεια απλα ανοιγα σταδιακα μεχρι που φτασαμε καπου στο φαναρι του Αγιου Νικολαου στη Γλυφαδα και εβλεπα κατι φωτακια στο καθρεφτη. Ηρθε διπλα μου και δε με κοιταζε καθολου οταν πηγα να του μιλησω.
Καλο θα ειναι να μη καβαλαμε καλαμια!