ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by package,Sep 4 2008, 11:15 PM
Έπρεπε να έρ8εις. Χαμός έγινε χτές. Τόσο κόσμο προσωπικά δεν έχω ξαναδει.
Απλά να πω οτι το αμάξι μου πήρε 2 αυτοκίνητα σε σχέση με πριν.
Απλά να πω οτι το αμάξι μου πήρε 2 αυτοκίνητα σε σχέση με πριν.
Δεν είπαμε τώρα που θα ρυθμίσεις να κόψεις τα χάμπουργκερ;
H λογικη λεει πως ενα turbo S ακομα και 20-30 αλογα λιγοτερα να ειναι απο το κομπρεσσορατο πρεπει να ειναι αρκετα και ανετα μπροστα. Αυτο φαινεται καταρχην απο το powerband, κατα δευτερον εχει διαπιστωθει πολλες φορες κι απο τους Αμερικανους και εχει χιλιογραφτει, οποτε δεν θα ανακαλυψουμε τον τροχο παλι στην Ελλαδα.
Ειδικα του gzob που εχει GT35 δεν ειναι κι οτι ψοφαει στα ψηλα, τωρα με την δικη μου που ειχα την 3076 αντε να δεχτω οτι ψηλα δεν ηταν τοσο δυνατο... αλλα τωρα οσο και ψηλα να ανοιξουν το τουρμπατο θα πεταχτει , δεν υπαρχει περιπτωση και βεβαιως η διαφορα θα ανοιξει κι αλλο μετα. Ξαναλεω οτι μιλαω για σωστες αλλαγες και αυτοκινητα περιπου στα ιδια αλογα. Πιο πολυ ενδιαφερον θα ειχε ανοιγμα του gzob και του Γιαννακου imo
Ειδικα του gzob που εχει GT35 δεν ειναι κι οτι ψοφαει στα ψηλα, τωρα με την δικη μου που ειχα την 3076 αντε να δεχτω οτι ψηλα δεν ηταν τοσο δυνατο... αλλα τωρα οσο και ψηλα να ανοιξουν το τουρμπατο θα πεταχτει , δεν υπαρχει περιπτωση και βεβαιως η διαφορα θα ανοιξει κι αλλο μετα. Ξαναλεω οτι μιλαω για σωστες αλλαγες και αυτοκινητα περιπου στα ιδια αλογα. Πιο πολυ ενδιαφερον θα ειχε ανοιγμα του gzob και του Γιαννακου imo