ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by package,Nov 1 2008, 06:01 PM
Εγώ που ακόμα σκέφτομαι την 5η που έβαλα?
Εγώ πάλι το απόγευμα αφού είχα τρομοκρατήσει τον κεντρικό του Αγ.Στεφάνου βγήκα εθνική προς Βαρυμπόπη...
Εκεί λοιπόν με είχε μπανίσει απο πριν ένας τυπάκος, μαυροντυμένος, πάνω σε ένα -να δεις πως τα λένε- αυτα τα Suzuki...τα γρήγορα μωρε....
Βγαίνω απο δεξιά λωρίδα, ανοίγω 2α και πάνω που κουμπώνω 3η έχω φάει καμιά κολώνα στο νερό. Βγάζω κυάλια
και τον βλέπω να εξαφανίζεται με σφήνες κτλ.
Λίγο πιο κάτω και πριν την BP με περιμένει στην μεσαία... Έχω πάρει φόρα, έχω φορέσει τα φτερά του αρχηγού στο κεφάλι (ήμουν και ανοιχτός και ανέμιζαν
) και στην αλλαγή 4ης προς 5η που φτάνω δίπλα του, τον βλέπω κοιτάζει καθρεφτάκι, σκύβει λίγο, ανοίγει γκάζι και παμε πάλι πορνό...
Εγώ προσωπικά μέσα απο τα κυάλια μου νομίζω ότι πηγαίναμε φτερό-φτερό και μέσα απο το αμάξι δεν φαίνονται και καλά αυτά μωρέ...
Αααα ναι.... Hayabusa το λέγανε....
Εκεί λοιπόν με είχε μπανίσει απο πριν ένας τυπάκος, μαυροντυμένος, πάνω σε ένα -να δεις πως τα λένε- αυτα τα Suzuki...τα γρήγορα μωρε....
Βγαίνω απο δεξιά λωρίδα, ανοίγω 2α και πάνω που κουμπώνω 3η έχω φάει καμιά κολώνα στο νερό. Βγάζω κυάλια
και τον βλέπω να εξαφανίζεται με σφήνες κτλ. Λίγο πιο κάτω και πριν την BP με περιμένει στην μεσαία... Έχω πάρει φόρα, έχω φορέσει τα φτερά του αρχηγού στο κεφάλι (ήμουν και ανοιχτός και ανέμιζαν
) και στην αλλαγή 4ης προς 5η που φτάνω δίπλα του, τον βλέπω κοιτάζει καθρεφτάκι, σκύβει λίγο, ανοίγει γκάζι και παμε πάλι πορνό...
Εγώ προσωπικά μέσα απο τα κυάλια μου νομίζω ότι πηγαίναμε φτερό-φτερό και μέσα απο το αμάξι δεν φαίνονται και καλά αυτά μωρέ...
Αααα ναι.... Hayabusa το λέγανε....
Originally Posted by package,Nov 1 2008, 10:12 AM
Αυτο το porsche το θέλω πάλι από βδομάδα. Ποιος το γνωρίζει το παιδί?
Originally Posted by JS RACING,Nov 1 2008, 01:40 PM
yiannako??? eise etimos ti les gia tetarti eise mesa???
Αρκεί να μου φέρεις κάτι σωστό.
Σε έχει φοβηθεί λίγο το μάτι μου ρε παιδί μου εσένα.
Κάτι το ότι θα πάρεις Mitsubishi
,κάτι ότι θα ΦΕΡΕΤΕ m3 να περάσει τον Πέτρο
[QUOTE=yiannakos,Nov 2 2008, 10:40 PM] Πάντα μέσα
orea yiannako mou to amaksi pou tha sou fero kanei isaksioun xronous pou ekanes ke esi sto power car!!! mono pou esi tous ekanes se asfalto xalia me poli spiniarizma eno autos se asfalto telia!!!
tora ipostirizis oti eise 394 strofalo xaxaxaxa!!! entaksi more oti nanai!!
esi mano mou tha erthi gia filiko patima to kitrino kompreser elpizo o filos na mporesei na kanonisei na mas to ferei na doume diafores!!!
prosopika pisteua oti o yiannakos tha pexti poli asxima me to turbo!!!
kai o manos tha eine mprosta apo to kitrino auta ta oliga dikies mou apopsis!!!
eidomen!!!
tora ipostirizis oti eise 394 strofalo xaxaxaxa!!! entaksi more oti nanai!!
esi mano mou tha erthi gia filiko patima to kitrino kompreser elpizo o filos na mporesei na kanonisei na mas to ferei na doume diafores!!!
prosopika pisteua oti o yiannakos tha pexti poli asxima me to turbo!!!
kai o manos tha eine mprosta apo to kitrino auta ta oliga dikies mou apopsis!!!
eidomen!!!