ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
καλα ορισμενοι με SLK δεν ξερουν απλα μου φαινεται... εχθες εγω γυρνωντας με προσπερναει ενα και αρχιζει σφηνες κτλ... εγω απλα τον ακολουθουσα χωρις να κανω χαζο σφηνες μεχρι που μας πετυχαινει φαναρι! ουτε που εκανα κοπο να το ξεκινησω ταπα... απλα με το που ανοιξε το φαναρι ξεκινησα κανονικα και ανοιξα... αυτος εφυγε ψιλογρηγορα αλλα μην φανταζεστε... ακομα εκει ηταν! ε στην δευτερα θα του εκανα παρεα μεσα στο αυτοκινητο αν δεν εκανε στην ακρη... μεχρι τεταρτες το χαος! μετα εκοψα και εβγαλα φλας να στριψω στο φαναρι που με το που σταματησα ανοιξε πρασινο και οπως ξεκιναω χαλαρα στριβοντας παταω και μια πρωτη και την πηρα ολη την στροφη με ντριφτ με αυτον παρεα απο πισω... νομιζω αν μη τι αλλο να καταλαβε οτι προκειται για 2 αυτοκινητα τελειως διαφορετικα!!!
Originally Posted by gzob,Dec 13 2008, 09:32 AM
Ρεεε ακόμα δεν το έφτιαξες. Κρατα το για τη σεζόν και το πουλάς άνοιξη-καλοκαίρι που πουλιούνται και πιο εύκολα τα S.
Αν είναι δυνατόν να πουλάς cabrio το καταχείμωνο....
Υ.Γ. Πέτρο θέλω να ανοίξουμε για να δούμε πόσο μπροστά είναι από ένα Φ-Ε το 2.2
NSX και πιπες ... δεν ξερω ποσα λεφτα κοστιζει αλλα σιγουρα πολλα. Μπες σε new Μ3 και μετα τα λεμε αν επιμενεις ατμοσφαιρα. Αλλιως φερε κανα supra ή skyline αν θες να εισαι διαφορετικος ή παρε το GTR το new. Ωραιο το NSX αλλα παλι πισω θα εισαι απο τα τουρμπατα των 350+ αλογων...
Originally Posted by cpt,Dec 13 2008, 09:45 AM
file stradale tha eimai panw apo treis kolones to exw dei giayto sto lew oso gia to gt to opel exoume panw apo kolona diafora an thes na kaneis tis metriseis sou
Το καθένα είναι διαφορετικό.
Ε τότε μην πατάς μαζί μου,πάτα με τον Μανο jr. που είναι Φ-Π-Ε.
Καλή κοντρούλα και αυτή.
Υ.Γ. Οσο για την 55amg την είδα την δυναμή της. Άνοιξε με ένα evo Φ-Ε και η ΔΕΗ ακόμα μαζεύει τις κολόνες που έφαγε το μερσεντε....
stradale file mou den thelw na anoiksw me kanena s 2000 dioti den uparxei epafi twra kuk\nigaw to turbo to honda na anoiksw kai mou to apofeygei oso gia s 2000 treis kolones oti kai na foraei to exw dei sou lew asto
to thema omws den einai ti kanw me ena s2000 to thema einai twra na fugei to amaksi apo panw mou opote an kapios kserei oti psaxnei gia s2000 kai ton endiaferei kati san to diko mou aksizei.oso giwrgo giato ti tha parw einai mia alli koubenta pragmatika den kserw alla to new m3 den me endiaferei gia ta lefta tou uparxoun polu kalitera opws to gtr pou eipes kai polla kalutera alla as fygei to s apo panw mou kai tha doume
Πέτρο,άσε τις 3 κολόνες σε εμένα.
Και άλλοι μου τα έλεγαν αυτά και τώρα λένε δεν είμαι Φ-Ε.
Δεν θες να ανοίξεις με εμένά?Δεκτόν,είμαι πολύ πίσω.
Δεν θες να ανοίξεις με το Μάνο?Και αυτό δεκτόν,είναι πολύ πίσω.
Λοιπόν, επειδή ΔΕΝ δεν έχω δει τι κάνει το αμάξι σου σε σχέση με ένα καλό 1st stage S2000 περιμένω να ανοίξεις με το S από το speed factory μπας και δούμε επιτέλους τι κάνει το 2.2 με ένα 1ο στάδιο.
Να ΔΟΥΜΕ λέω,και όχι να μας πεις.
Και άλλοι μου τα έλεγαν αυτά και τώρα λένε δεν είμαι Φ-Ε.
Δεν θες να ανοίξεις με εμένά?Δεκτόν,είμαι πολύ πίσω.
Δεν θες να ανοίξεις με το Μάνο?Και αυτό δεκτόν,είναι πολύ πίσω.
Λοιπόν, επειδή ΔΕΝ δεν έχω δει τι κάνει το αμάξι σου σε σχέση με ένα καλό 1st stage S2000 περιμένω να ανοίξεις με το S από το speed factory μπας και δούμε επιτέλους τι κάνει το 2.2 με ένα 1ο στάδιο.
Να ΔΟΥΜΕ λέω,και όχι να μας πεις.