ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ποιου χρονου ρεεεεε? Αφου απο τωρα εχεις αρχισει να μαζευεις!!!
Πότε θα το πάρω απόφαση να τα βάλω είναι το θέμα.Ασε γιατί πονούσε που έβλεπα την αγάπη μου μέσα στο συνεργείο να περνάνε καλώδια και σωλήνες κτλπ που χρειαζόντουσαν. Που να κξεκινήσουν τα relocation.....Ασε να ηρεμήσω πρώτα. Το επόμενο βήμα είανι η αλλαγή τροχαλίας να δούμε την πίεση που περιμέναμε και όχι τα 0.58 bar. Αλλά άσε να το μάθουμε πρώτα έτσι
Originally Posted by S2000_FUN,May 21 2009, 07:50 AM
Εχτές επιστροφή από βάρκιζα που είχα βγει βόλτα να δοκιμάσω το κομπρεσσέρ και να φάω ένα παγωτό
Χρηστοοοοοοοοο .........
Και να σκεφτείς ότι εγώ προσωπικά δεν ξέρω καν τι δύναμη έβγαλες
Καλορίζικο φίλε και καλά ραψίματα
Originally Posted by S2000_FUN,May 20 2009, 11:50 PM
Εχτές επιστροφή από βάρκιζα που είχα βγει βόλτα να δοκιμάσω το κομπρεσσέρ και να φάω ένα παγωτό
Πετυχαίνω βουλιαγμένης να κυνηγιούνται Ζ4Μ με ένα Punto GT με τρελή μπούκα πίσω και 15 χιλιάδες μπαρόμετρα και χριστουγεννιάτικα στολίδια στην κολώνα του οδηγού. Είχε κίνηση και δεν μπορούσα να σταθώ δίπλα από κανένα για κανονικό άνοιγμα. Σε ψευτοάνοιγμα που κάναμε με το pounto έφυγα αέρα. Στο φανάρι σταματάει δίπλα, χαμογελάμε και οι 2, μου λέει να κατεβάσω το τζάμι και με ρωτάει.....τουρμπάτος ή κομπρεσσοράτος?? Κομπρεσσοράτος του λέω, γελάμε ξανά και φύγαμε.
Φαίνεται είχε συναντήσει και άλλα S πειραγμένα
Πετυχαίνω βουλιαγμένης να κυνηγιούνται Ζ4Μ με ένα Punto GT με τρελή μπούκα πίσω και 15 χιλιάδες μπαρόμετρα και χριστουγεννιάτικα στολίδια στην κολώνα του οδηγού. Είχε κίνηση και δεν μπορούσα να σταθώ δίπλα από κανένα για κανονικό άνοιγμα. Σε ψευτοάνοιγμα που κάναμε με το pounto έφυγα αέρα. Στο φανάρι σταματάει δίπλα, χαμογελάμε και οι 2, μου λέει να κατεβάσω το τζάμι και με ρωτάει.....τουρμπάτος ή κομπρεσσοράτος?? Κομπρεσσοράτος του λέω, γελάμε ξανά και φύγαμε.
Φαίνεται είχε συναντήσει και άλλα S πειραγμένα

Ημουν κι εγω εξω! να παιρνεις τηλ οταν κατεβαινεις απο τα μερη μας! εκεινη την μερα πετυχα και τον ξυλινο εξω! ηταν η βραδεια των κομπρεσσερ!!!
Σαν τους τιμωρούς αισθάνομαι.......βγήκαμε έξω παγανιά να πάρουμε κεφάλια..