ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by ManosS2k,May 27 2009, 10:20 AM
Αστυνομικος: "Παιδια εχει δροσιά εδω περα κ μαζευτήκατε?
Αστυνομικός: "Επειδή είστε εδω γι'αυτο που νομιζω μην το επιχειρήσετε γτ με την 2ρη κληση θα ερθει διμοιρία"

Αστυνομικός: "Επειδή είστε εδω γι'αυτο που νομιζω μην το επιχειρήσετε γτ με την 2ρη κληση θα ερθει διμοιρία"

Originally Posted by Nabu,May 27 2009, 08:44 AM
Φυσικά δεν έλειπε ο Μάης απο την Σαρακοστή Κ.Dimitrisss

Την αλλη εβδομαδα που θα βαλω και το a-class στην πιστα να δεις
Καλα περαμε χτες με ωραια κουβεντουλα και πλακιτσα,ειδαμε και κατι ενδιαφερον με ασπρη επικαλυψη...
Τον πακετο τον περιμενα με το swift να καναμε τιποτα αλλα δεν μας εκανε την τιμη να ερθει και ο Γιαννακος δε μας παιζει λεγοντας δικαιολογιες για νιτρα και τετοια
Χθες βραδι γυρνωντας απο το Λαιμο (μη με φατε, ηθελα να κανω μια βολτα απλα και βρηκα τα παιδια, δεν ειχα κανονισει κατι
) πετυχα ενα Saxo και πατησαμε αλλα εφαγε αρκετα θα λεγα και μετα πατησα με ενα TypeR μαυρο πολυ καλο και εχασα ενα αμαξι περιπου.
Βεβαια μου εκανε πουστια γιατι ενω μαρσαρε να φυγουμε αυτος ξεκινησε χαλαρα και πατησε μετα. Ηταν δυνατο οπως το ειδα και μου ειπε Full πρωτο σταδιο...
Αυτο το "full" ειναι το κερασακι
εννοει δλδ ταβανι χαχαχαχαχαχα
) πετυχα ενα Saxo και πατησαμε αλλα εφαγε αρκετα θα λεγα και μετα πατησα με ενα TypeR μαυρο πολυ καλο και εχασα ενα αμαξι περιπου. Βεβαια μου εκανε πουστια γιατι ενω μαρσαρε να φυγουμε αυτος ξεκινησε χαλαρα και πατησε μετα. Ηταν δυνατο οπως το ειδα και μου ειπε Full πρωτο σταδιο...
Αυτο το "full" ειναι το κερασακι
εννοει δλδ ταβανι χαχαχαχαχαχα