Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old Jun 13, 2009 | 07:58 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Μ'αρεσει η περιγραφη σου Χρηστο! Μπραβο, παντα τετοια!
Old Jun 14, 2009 | 02:36 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by S2000_FUN,Jun 13 2009, 05:08 PM
Εχθές το βράδυ Βουλιαγμένης γυρνώντας σπίτι βλέπω ένα ΤΤ καινούριο (δεν ξέρω περισσότερα στοιχεία) να χώνεται αριστερά δεξιά στα αυτοκίνητα.Κάνει και μια εκκίνηση μόνος του σε ένα φανάρι που σταματήσαμε πρώτοι μαζί. Εγώ δεν έδινα σημασία. Τελικά λίγο πριν την ευθεία της βούτας έρχεται και μου κολλάει προκλητικά από πίσω και να με πηγαίνει προφυλακτήρα. Κατεβάζω μια 2αρα πατάω γκάζι και περνάω 2-3 αυτοκίνητα κάνοντας μανούβρες αφού είχε λίγο κίνηση. Οταν ξανακοίταξα τον καθρέπτη μου δεν μπορούσα να τον δω πουθενά . Μετά τη βούτα έρχεται και ξανακάθεται πάλι δίπλα μου και πηγαίνε δίπλα μου με την ίδια ταχύτητα. Πατάει και πατάω αμέσως....για λίγο πηγαίναμε μαζί αφού με το που πάτησα άρχισε ο "κώλος" να χορεύει ζεμπέκικο και να εκσφεντονίζεται το αμάξι μπροστά αλλά γράφοντας τα λάστιχα συνέχεια.Με το που βρήκαν πρόσφυση τα λάστιχα αφού κούμπωσα 3η απλά τον ξαναέχασα. Δικάβαλος αυτός, δικάβαλος εγώ. Στο φανάρι μου λέει ο τύπος να κατεβάσω το παράθυρο γελώντας. Φίλε είσαι "φτιαγμένος" με ρωτάει? Βλέπω έχεις εξατμίσεις και τί άλλο έχεις? Του λέω είμαι κομπρεσσοράτος και μου λέει "αει καλά, για αυτό... Χαβαλές πάντως έγινε και μια χαρά ήταν τα παιδιά
Μπραβο ρε Χρησταρα!!!! Ξετρυπησε τους ολους τους προκλητικους τετιμποϊδες!!!!
Old Jun 15, 2009 | 01:53 PM
kyriakoss2000t's Avatar
Registered User

fun πετυχα το punto που λεγαμε στο λαιμο..δεν μου λεγες κανα αριθμο τζοκερ καλυτερα...τελος παντων εγινε ενα πατημα απο δευτερες κ κουμπομα τριτης σε τεταρτη ημουν καπου στα 4 με 5 αμαξια μπροστα κ αφησα μετα...μετα μου πε να παμε βουτα εκκινηση(για πιο λογο δεν ξερω)αλλα ηταν στρουμφ απεναντι!!κ πηρα τον πουλο.....
Old Jun 15, 2009 | 10:10 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

fun πετυχα το punto που λεγαμε στο λαιμο..δεν μου λεγες κανα αριθμο τζοκερ καλυτερα.
Καλά την επόμενη θα πω αριθμό να έχεις μπλοκάκι και στυλό

Μπράβο ρε Κυριάκο!!!!!Ετσι να ακούω τέτοια. Το αυτοκίνητό σου είναι πολύ δυνατό και δεν περίμενα διαφορετικό αποτέλεσμα

Λοιπόν μετά την επιστροφή από Λαιμό πήγα Γλυφάδα. Κατά τις 1:30 φεύγοντας από εκεί ξεκίνησε ο "πόλεμος". Στο φανάρι βγαίνοντας για Βουλιαγμένης έρχεται και κάθεται δίπλα μου ένα boxter S και με κοίταζε προκλητικά Ανάβει το φανάρι και φεύγει με πατιλίκια. Εγώ φυσικά δεν ξεκίνησα απλά σκέφτηκα ότι θα τον τιμωρήσω παρακάτω. Στο επόμενο φανάρι έρχεται και κάθεται και ένα Ibiza τουρμπάτο και ένα Focus ST πειραγμένο αφού ακουγόταν η τουρμπίνα που φούσκωνε. Πρώτα πρώτα τιμώρησα το Boxter αφού κολάει σε κάτι αυτοκίνητα περνάω και έρχεται και κάθεται από πίσω μου και είμασταν δεξιά λωρίδα. Ανάβει φλας και πάει να με προσπεράσει από αριστερά και πατάω. Ε αυτό ήταν... το έπιασε το νοήμα με μια δευτέρα άσχετα αν χόρευε το αμάξι λόγω οδοστρόματος . Μετά ξεκίνησαν τα πατήματα των 3 αυτών αυτοκίνήτων μεταξύ τους Το πιο δυνατό ήταν το Ιbiza. Στη βούτα φεύγει το ibiza μπροστά και μου κάνουν χώρο στο κέντρο το Boxter και το Focus και πατάμε.Το Focus κρατήθηκε για λίγο αφού το δικό μου τώρα τελευταία του αρέσει να κουνάει τον "κώλο" του και να προσπαθεί να βρει πρόσφυση. Ε να μην τα πολυκλογώ φάνηκε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Πιο κάτω πετυχαίνω το ibiza το οποίο ήρθε και στήθηκε από πίσω μου και με πήγε προφυλατήρες για να πατήσω. Εεεεεε αυτό έγινε τελικά και απλά απομακρυνόταν στον καθρέπτη μου . Τέλος είπα φτάνει. Να χαλαρώσει λιγάκι και το αμάξι. Και μετά απολάβανα πατήματα από στάση του focus με το ibiza.
Το ρεζουμέ είναι ότι πάμε καλά αλλά κάτι πρέπει να κάνω με την πρόσφυση αφού στα πατήματα τους δίνω έστω και λίγες στιγμές χαράς μέχρι να βρω πρόσφυση
Old Jun 15, 2009 | 10:16 PM
Sportster's Avatar
Registered User

Αφου εφυγα απο Λαιμο εχθες, γυρισα φαληρο και βγηκα μια βολτα ακομα μετα μονος...
Τιποτα το ενδιαφερον μεχρι που εφτασα βαρκιζα... βλεπω απο τον καθρεπτη μου να μου κολαει ενα οπελ gt... μολις πηγαινα να περασω το φαναρι του ζαχου... δευτερα και ανεβαζοντας σιγα σιγα στροφες εχει κολλησει προφυλακτηρες... πατημα και γεια σας! μεγαλη διαφορα... τωρα πατησε δεν πατησε δεν καταλαβα... οταν φτασαμε στο Ριμπας γυριζουμε στο φαναρι μαζι και με το που κουμπονω δευτερα χαμηλα παταει και φευγει... αμ δε σφαξανε... αστον να τρεχει μονος του! ανοιγω λιγο μετα και τον φτανω... μπαινω δεξια και στην κατηφορικη στροφη του κανω νοημα να ερθει διπλα... ερχεται και παταει, παταω κι εγω με τριτη... πατησε πρωτος και αμεσως μου εκανε 1 αυτοκινητο, στα τελειωματα της τριτης τον ειχα φτασει και πηγαινα να τον περασω και μετα απο ενα μακρυ πατιναρισμα στην τεταρτη ηταν λες και πατησε φρενο... μπορει και να πατησε τι να πω, μεγαλη διαφορα... με το παιδι δε μιλησαμε καν, ηταν ολη την ωρα με κλειστα παραθυρα φιμε, κι εγω αμεσως μετα στο τελειωμα της κατηφορας εβγαλα φλας και εστριψα για βαρη δεξια...
Old Jun 15, 2009 | 10:18 PM
Sportster's Avatar
Registered User

χαχαχα... οσην ωρα εγραφα εγραφες κι εσυ!!! η βραδια των κομπρεσσερ εχθες!!!
ρε παιδι μου να μην μπορουμε να συγχρονιστουμε να ειμαστε καμια βολτα εξω παρεα!!!

EDIT
ΥΓ τα boxster&cayman S τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ειναι πολυ δυνατα και βγαζουν πολυ καλα την δυναμη τους... ειχα βρει ενα cayman S μια μερα και αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι ψηλα αν και υστερει σε δυναμη εναντι του δικου μου Σ παει πολυ καλα... απο 2α παντως μεχρι 5η η διαφορα υπερ του κομπρεσερ στα 9πσι (μεχρι εκει και λιγοτερα βλεπω) ειναι αρκετη...
Old Jun 15, 2009 | 10:20 PM
energetic's Avatar
Registered User

Δελτιο κοντρας πρεπει να βγαλουμε.

Μπραβο παιδια, παντα τετοια. Χρηστο, να το κρυωνουμε το αμαξι που και που.
Old Jun 15, 2009 | 10:52 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by Sportster,Jun 16 2009, 06:18 AM
!!! η βραδια των κομπρεσσερ εχθες!!!
Κάθε μέρα είναι γιορτή

Μπράβο σε Χρήστο, Κυριάκο και Ανδρόνικο
Old Jun 15, 2009 | 10:55 PM
energetic's Avatar
Registered User

Εγω παντως στο τελος ανοιξα με τον vtecas τη κουκουλα. Ο φουκαρας εχασε με διαφορα, διοτι ακομα φοραει το hardtop.
Old Jun 15, 2009 | 11:31 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Γυρνουσαμε με Λιχουδη χθες απο το Λαιμο....
Πρωτον, σε ολη τη διαδρομη απο το παρκινγκ στο Λαιμο μεχρι και το φαναρι με πηγαινε κλασικα προφυλακτηρα αν και ειχαμε το πολυ σαραντα χιλιομετρα
Δευτερον, πετυχαμε ενα μινι φτιαγμενο το οποιο εκανε το λαθος να ανοιξει απο πισω μου και τιμωρηθηκε με φλογα απο αλλαγη 2ας σε τριτη....
Μετα ηταν ενα 911 4S πηγαινε τον Λιχουδη προφυλακτηρα και τοτε ο Λιχουδης εκανε κατι σφηνες που το Πορκι τα βρηκε σκουρα και εκοψε... του κολησα κι εγω να γελασουμε αλλα επρεπε να στριψω Αλιμου
Κατι OPC και κατι τετοια ουτε καν ανοιγαν

All times are GMT -8. The time now is 04:20 AM.