ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Xθες βραδυ στην Βουτα γυρνοντας απο Λαιμο, μου την πεφτει civic '96 λευκο τουμπανο. Πηγα λοιπον να μπω στον πειρασμο και ν'ανοιξω, 3η 7000 του ειχα κανει 2 κενα, αλλα εκοψα αμεσως γιατι δεν ειχα καθολου ορεξη μετα τα χθεσινοβραδυνα και μπηκα στην μεσαια... 100μ. πιο κατω ειχαν και αλλο μπλοκο. Την γλυτωσα..
Μας πηγε χαλια χθες...
Μας πηγε χαλια χθες...
Ο Πετράν έκανε μια φοβερή κόντρα με ένα caymanS PDK και έμεινε πίσω μόλις 1- κενό. Το συγκεκριμένο αμάξι έχει σπείρει τον πανικό και κερνάει κολώνες και 1stage S3new, ΤΤS, boxsterS και πολλά άλλα δυνατά αμάξι. Πέτρο, απλά respect.
πολυ δυνατο το συγκεκριμενο αμαξι οντως εχει περασει τα παντα ανοιξε με ενα s3 audi,370 αλογα και του εκανε 1,5 κολωνα.με μ3 απλα η κοντρα σταματαει γρηγορα στην κολωνα,ο μακης (ιδιοκτητης)κανονισαμε να παω μαζι του για να μου πει πως παω με τον ανταγωνισμο και ανοιξαμε απο 5000 στροφες 2ερα μου εκανε στο πατα ενα αμαξι και μειναμε εκει μεχρι τεταρτες και στην αλλαγη 5ης μου εκανε ακομα μισο αμαξι η διαφορα απο δευτερες μεχρι 220 που πηγαμε 1,5 αμαξια και το ενα αμαξι εγινε στο πατα ισως ανα ανεβαινα πιο ψηλα να ηταν καλυτερα.φυσικα ο ιδιοκτητης ετριβε τα ματια του, αν ειχα και το hard top θα τον επιανα 4αρτες.
Και ειναι και σωστο παιδι και βγηκε και τα εγρπαψε ομως....
Η αλλη η κλικα ειναι που γραφει τις μαλακιες...
Περιμενω ομως
την καταλληλη στιγμη 
Πακετακο γραφεις κι εσυ ειδα
Ετσι αγορι μου, μη μας παρουν τον αερα
Η αλλη η κλικα ειναι που γραφει τις μαλακιες...

Περιμενω ομως
την καταλληλη στιγμη 
Πακετακο γραφεις κι εσυ ειδα

Ετσι αγορι μου, μη μας παρουν τον αερα