ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
ρε δεν εχω προβλημα με το χρηστο ισα ισα το καλυτερο παιδι.απλα θελω να ανοιξω με ενα κομπρεσορατο γενικα να ανοιξω με κατι εστω και με πρωτο σταδιο ατμοσφαιρικο με διαφορα 2 ταχυτητων διοτι με μια διαφορα με ενα μαμα που ανοιξα τυχαιο ειχαμε κολωνα εγω τριτη αυτος δευτερα και στην τεταρτη ειχαμε ηδη μια κολωνα.αντε καντε κατι ολο λογια απο εδω.και θελω το γιαννακο βιντεοληπτη.αλλα σε μενα γιαννακε οταν με τραβας να εχεις την μεγαλη πιεση χιχιχιχι για σιγουρια καταλαβες εσυ τωρα.αντε κανονιστε να γινει της τρελλης.αντε χρηστο κανονισε τιποτα σημερα το βραδακι και μετα φαγητο για να χωνεψουμε τα αποτελεσματα.αντε φανταστειτε ενα δρομο γεματο s2000 και να κανουμε πατηματακια,αντε να βλεπω συμμετοχες.
Originally Posted by cpt,Jul 21 2009, 12:20 AM
ρε δεν εχω προβλημα με το χρηστο ισα ισα το καλυτερο παιδι.απλα θελω να ανοιξω με ενα κομπρεσορατο γενικα να ανοιξω με κατι εστω και με πρωτο σταδιο ατμοσφαιρικο με διαφορα 2 ταχυτητων διοτι με μια διαφορα με ενα μαμα που ανοιξα τυχαιο ειχαμε κολωνα εγω τριτη αυτος δευτερα και στην τεταρτη ειχαμε ηδη μια κολωνα.αντε καντε κατι ολο λογια απο εδω.και θελω το γιαννακο βιντεοληπτη.αλλα σε μενα γιαννακε οταν με τραβας να εχεις την μεγαλη πιεση χιχιχιχι για σιγουρια καταλαβες εσυ τωρα.αντε κανονιστε να γινει της τρελλης.αντε χρηστο κανονισε τιποτα σημερα το βραδακι και μετα φαγητο για να χωνεψουμε τα αποτελεσματα.αντε φανταστειτε ενα δρομο γεματο s2000 και να κανουμε πατηματακια,αντε να βλεπω συμμετοχες.
; Gran Turismo 5 prologue και θα ανοίγεις και με Ferrari.Δεν ξέρω αν έχει Gear Tech tuning shop. Νιομίζω ότι θα το βάλουν στο φουλ version.
Originally Posted by cpt,Jul 21 2009, 08:20 AM
ρε δεν εχω προβλημα με το χρηστο ισα ισα το καλυτερο παιδι....
Αφού το ξέρουμε όλοι πως τον μισείς τον Χρήστο και θέλεις να τον ράψεις.
Καλά κάνεις βέβαια , γιατί δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι.......
Αύριο Πέτρο μου θα σε πάρω τηλ. Να βγούμε παρέα παγανιά
να κάνουμε καμιά αλητεία
Originally Posted by yiannakos,Jul 21 2009, 01:25 AM
Αύριο Πέτρο μου θα σε πάρω τηλ. Να βγούμε παρέα παγανιά
να κάνουμε καμιά αλητεία

να κάνουμε καμιά αλητεία

Άυριο λέει θα βγούνε. Τετάρτη. Που είπα ότι έχω κομμωτήριο.
Τυχαίο;