ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by S2000_FUN,Aug 5 2009, 07:08 AM
.....τους βλάκες, άκου πέρασε η μπογιά του που κατεβαίνουν κάτω να κλείσουν και να ανοίξουν κουκούλα όταν το 1999 το S είχε ηλεκτρική 
Ο Fun δε σταματά να με εκπλήσει ευχάριστα
Χώσε αγόρι μου
ΜΑΓΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
Power rangers overdrive , mystic power
Secret ίσως ?
Στην bp πάλι λοιπόν και σκάει ο γνωστός σε όλους νομίζω savas με το Subaru και μου λέει.
Γιαννακο , πατάς με civic turbo ?
Φυσικά και πατάω
Power rangers overdrive , mystic power
Secret ίσως ?
Στην bp πάλι λοιπόν και σκάει ο γνωστός σε όλους νομίζω savas με το Subaru και μου λέει.
Γιαννακο , πατάς με civic turbo ?
Φυσικά και πατάω
Λοιπόν μόλις έχει τελειώσει το διαδικαστικό θέμα της πρόκρισης για εμάς τους Ευρωπαίους (εδώ οι μη Ολυμποιακοί σκάτε ενα ειρωνικό γελάκι..) και με μαεστρία ξεγλιστράω από τη γυναίκα...
-Παω γι ύπνο...
-Ναι καλά, πας για κόντρες...!!! Μου το έλεγες από χθές..
-Πως ρε μωρό αφού είμαι με το CR-V..
-Μας έπεισες...
Τηλ στον Πακέτο και τσούπ ΟΧ εγώ κι αυτός...
Τηλ στον Γιαννακό, 10" ψήσιμο και τσούπ ΒΡ οι 3 μας...
Κανονίζει πάτημα Πακέτος με Corsa OPC 1o στσδιο και εγώ με Γιαννακό Camera Car (ΕΓΩ λέμε...)
Σε κάθε πάτημα με το που κούμπωναν 4ες ο Πακετ μάζευε δυνατά αλλα πάντα πριν γίνει η ανατροπή έκοβε το Corsa τη μια λο΄γω προπορευόμενου και την άλλη λόγω... έλα μου ντε...
Μετά στα δικά μας....
-Παω γι ύπνο...
-Ναι καλά, πας για κόντρες...!!! Μου το έλεγες από χθές..
-Πως ρε μωρό αφού είμαι με το CR-V..
-Μας έπεισες...
Τηλ στον Πακέτο και τσούπ ΟΧ εγώ κι αυτός...
Τηλ στον Γιαννακό, 10" ψήσιμο και τσούπ ΒΡ οι 3 μας...
Κανονίζει πάτημα Πακέτος με Corsa OPC 1o στσδιο και εγώ με Γιαννακό Camera Car (ΕΓΩ λέμε...)
Σε κάθε πάτημα με το που κούμπωναν 4ες ο Πακετ μάζευε δυνατά αλλα πάντα πριν γίνει η ανατροπή έκοβε το Corsa τη μια λο΄γω προπορευόμενου και την άλλη λόγω... έλα μου ντε...
Μετά στα δικά μας....