ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Drifteropoulos,Jun 27 2007, 09:32 AM
Στα 1.8 L εως 2.0 L από το 2000 μέχρι και το 2004.
International_Engine_of_the_Year
International_Engine_of_the_Year
Ακούς Tasea;;;
Το δικό σου δεν έχει Intenational Engine of the Year, ενώ το δικό μας έχει
Aποψε Βουλιαγμενης κατα της 1 το πρωι και ενω επεστρεφα σπιτι, πετυχα ενα Ασημι CRX Vtec (ιστορικο οντως αμαξι). Ανοιξαμε στο φαναρι, εκεινος μπροστα μου και εγω απο πισω...πρωτη δευτερα κολλητα πισω του και εκει που παω να ανοιξω αριστερα να τον περασω πανω στην τριτη, μου την πεταει...εξω! Στο επομενο φαναρι τα ειπαμε με το παιδι, δεν μπορω να πω συμπαθεστατος μου φανηκε και ομιλητικοτατος...μου ειπε οτι ειχε πανω προγραμμα, φιλτρο, εξατμιση(τρελος θορυβος). Τεσπα, στο επομενο φαναρι ειχε μπριζωθει να τα ξαναπαμε οποτε και τα ξαναπηγαμε...το γεγονος ομως οτι σε εκεινο το φαναρι ο δρομος ηταν εντελως φλουδα ειχε σαν αποτελεσμα να μου κανει με το καλημερα 1μησι αμαξι, στην τριτη μου τον ειχα φτασει αλλα και παλι επρεπε να κοψω καθως ειχαμε φτασει σε στροφη...μετα απλα πηγαιναμε χαλαρα και τα λεγαμε σαν παιδια και εμεις! Α...ξεχασα και να αναφερω οτι οσο καναμε τα δικα μας με το παλικαρι, επεμενε συνεχεια να μας τα σπαει τα α... και ενας καγκουρας με ενα Starletaki κοκκινο του 80, μα πολυ σπασαρχ...ς λεμε, αφου ειχαμε χαλαρωσει τον κραζαμε συνεχεια λεμε...
Αυταααα και αποψε...oh well!!!
p.s. μου εκανε εντυπωση παντως οτι οταν με ρωτησε τι εχω κανει στο αμαξι και του ειπα οτι ειναι εντελως μαμα, εξεπλαγη!
Μεταξυ μας, αμα ειχα ριξει λεφτα στο αμαξι και δεν περναγα απο πανω κατι τετοιες περιπτωσεις, ειλικρινα θα τραβαγα τα βυζια μου!!!
Αυταααα και αποψε...oh well!!!
p.s. μου εκανε εντυπωση παντως οτι οταν με ρωτησε τι εχω κανει στο αμαξι και του ειπα οτι ειναι εντελως μαμα, εξεπλαγη!
Μεταξυ μας, αμα ειχα ριξει λεφτα στο αμαξι και δεν περναγα απο πανω κατι τετοιες περιπτωσεις, ειλικρινα θα τραβαγα τα βυζια μου!!!
Εγω που λετε παιδια, καθως γυρνουσα απο το χωριο μου, καπου στο Μετσοβο κοντα, καθως γυρνουσα χαραλα και ωραια στο δρομο απο πισω βλεπω μια Ferrari F430 να με παιζει τα φωτα... Με κοιταει, τον κοιταω. Καταλαβαμε αμεσως τον σκοπο μας. Και εκει που λες που ειμασταν χαλαρα ξεκιναω εγω, ξεκιναει και αυτος. Ταπα στις στροφες εγω, ταπα και αυτος. 150χλμ εγω, 149χλμ αυτος απο πισω μου προφυλακτηρα. 200χλμ εγω, 199χλμ αυτος. 250χλμ εγω, 249χλμ αυτος, ακομα προφυλακτηρα με πηγαινε... Και εκει που λετε που βγαινουμε σε μια μεγαλη ευθεια και ειμαι ετοιμος να τον εξοντωσω... Γινεται η μαλακια!!!
Δεν κουμπωσε η Δευτερα...
Δεν κουμπωσε η Δευτερα...
Originally Posted by VagelakiS2000,Jun 27 2007, 02:46 PM
Φιλτατε dims2k, βασικα δεν πολυδινω πολυ σημασια σ'αυτα τα σκηνικα ασχετα αμα τα αναφερω και κατα συνεπεια οποτε τυχαινει να παιχτει καποιο σκηνικο τυχαινει να μ... . Θα επρεπε ομως να τον περασω απο πανω, αυτη ειναι η αληθεια!!! Οσο για το "εντελως μαμα" κατι σκεφτομαι να κανω και γι'αυτο...we shall see!
paides exete kamia idea pws paei to kainourgio S3? kata 90% tha valw kontra se 10 meres peripou me ena enos gnwstou mou, rolling start me 2res tha tou pw giati apo stasi fovamai poly tin tetrakinisi, min pathoume kamia zhmia...
dustuxws paei kala alla me ton sugekrimeno kairo den exeis na xaseis tipota kane ena patimataki. 1es rolaristes na ton pas psila gia na eisai konta sto vtec.
to s3 exei 37kg ropi sxedon mexri ton kofti katalavaineis oti ama eisai ektos vtec sti 2ara pou thes tha se katharisei xwris na to katalaveis
to s3 exei 37kg ropi sxedon mexri ton kofti katalavaineis oti ama eisai ektos vtec sti 2ara pou thes tha se katharisei xwris na to katalaveis
Originally Posted by valerios,Jun 29 2007, 01:13 PM
paides exete kamia idea pws paei to kainourgio S3? kata 90% tha valw kontra se 10 meres peripou me ena enos gnwstou mou, rolling start me 2res tha tou pw giati apo stasi fovamai poly tin tetrakinisi, min pathoume kamia zhmia... 

Egw me filtro kai exatmish tou exw rixei rollarista, oxi mono den mporouse na me mazepsei poy8ena, alla psilo anoixa kai th diafora pou toy eixa kanei.
Mhn to fovasai ka8olou twra poy einai kai kaolkairi kai ta turbo ysteroun kamposo.
Eidika an vreis dromo me kalh prosfysh mh distaseis na anoixete 1000metro.