ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by blondie_s2k,Oct 19 2009, 02:57 PM
Δεν υπάρχει πιο γρήγορο απ το δικό μου!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Ελα με αυτό αυριο και θα στο αποδείξω!

Ελα με αυτό αυριο και θα στο αποδείξω!

Originally Posted by ThanasiS2K,Oct 19 2009, 11:07 PM
Ωραια θα δουμε και κοντρα σε slow motion.

Πάντα έτσι Yiannake, το καυστικό του χιούμορ είναι το σήμα κατατεθέν του, μετά έρχονται οι ατάκες του
Πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι, οδηγοντας στην παραλιακη, 3λιτρο Si coupe ερχεται με γοργους ρυθμους απο πισω.
Περναει απο δεξια, κατεβασμα σε 2α και ξεκιναει ενα μικρο κυνηγητο αναμεσα στην πρωινη κινηση.
Φαναρι, το ΒΜW καθεται στη μεσαια κι εγω απο πισω. Το πρασινο αναβει κι εγω τον περιμενω να δω τι θα κανει.
Παταει, παταω.. 1η-2α βρισκομαι στον κωλο του, 3η αλλαζω λωριδα και παω στην αριστερη και αρχιζω να μειωνω, 4η ξεκιναει το πανηγυρι, οπου του κανω 1+ αμαξι πριν πατησει φρενα και το τελειωσει...
Περναει απο δεξια, κατεβασμα σε 2α και ξεκιναει ενα μικρο κυνηγητο αναμεσα στην πρωινη κινηση.
Φαναρι, το ΒΜW καθεται στη μεσαια κι εγω απο πισω. Το πρασινο αναβει κι εγω τον περιμενω να δω τι θα κανει.
Παταει, παταω.. 1η-2α βρισκομαι στον κωλο του, 3η αλλαζω λωριδα και παω στην αριστερη και αρχιζω να μειωνω, 4η ξεκιναει το πανηγυρι, οπου του κανω 1+ αμαξι πριν πατησει φρενα και το τελειωσει...
Originally Posted by leftis,Oct 19 2009, 11:49 PM
Πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι, οδηγοντας στην παραλιακη, 3λιτρο Si coupe ερχεται με γοργους ρυθμους απο πισω.
'Ρε άντε γαμίσου σκατόφλωρε πρωινιάτικα' έπρεπε να του πείς,αν και τελικά το έκανες πολύ ευγενικά και το εμπέδωσε...χαχα