ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by leftis,Oct 20 2009, 10:37 PM
Ειχα και ενα close encouter με τα μπλε ανθρωπακια, αλλα ολα καλα τελικα..
Ευτυχως, τελος καλο ολα καλα...
Πολυ ωραια τα πραγματα χθες, οπως παντα δλδ.
1)ΜΠραβο κ παλι στο Θαναση που φοβομουν πως αν το ΜΧ5 ηταν οντως 210 τροχο θα ηταν πισω, αλλα ευτυχως τα πραγματα ηρθαν οπως τα θελαμε
2)Πακετος κτ τον εχει μουτζωσει τελευταια κ κανει συνεχεια @@ριες!! 1τες 7.000 αχαχαχαχαχα!!! κ ερχετε κ μας λεει "Βαρεσα κοφτη 1της" αχαχαχαχχα!!! Δεν πειράζει, το Ζ4 ηταν ερκετα δυνατο με πολυ περισσοτερο ροπη + μπλοκε. Κ στο κατω κατω ειναι κ 265hp
3)Λεφτερακη σ'ευχαριστω κ παλι για τα καλα σ λογια
4)Εν τελη 60αρα vs 70αρα βγηκε ενα αποτελεσμα εστω στα Φιλτρο - Εξατμιση S να ειναι ελαχιστα πιο μπροστα η 60αρα.
P.s.Τελικα θα κρατησω την 60αρα
P.s.Αυτοι οι μπα... το εχουν παραγ@μησει μετα τις εκλογες! Σαν του Χιωτες 2-2 πανω στις μιχανες να μας σπανε τα ... νευρα
1)ΜΠραβο κ παλι στο Θαναση που φοβομουν πως αν το ΜΧ5 ηταν οντως 210 τροχο θα ηταν πισω, αλλα ευτυχως τα πραγματα ηρθαν οπως τα θελαμε

2)Πακετος κτ τον εχει μουτζωσει τελευταια κ κανει συνεχεια @@ριες!! 1τες 7.000 αχαχαχαχαχα!!! κ ερχετε κ μας λεει "Βαρεσα κοφτη 1της" αχαχαχαχχα!!! Δεν πειράζει, το Ζ4 ηταν ερκετα δυνατο με πολυ περισσοτερο ροπη + μπλοκε. Κ στο κατω κατω ειναι κ 265hp
3)Λεφτερακη σ'ευχαριστω κ παλι για τα καλα σ λογια

4)Εν τελη 60αρα vs 70αρα βγηκε ενα αποτελεσμα εστω στα Φιλτρο - Εξατμιση S να ειναι ελαχιστα πιο μπροστα η 60αρα.
P.s.Τελικα θα κρατησω την 60αρα
P.s.Αυτοι οι μπα... το εχουν παραγ@μησει μετα τις εκλογες! Σαν του Χιωτες 2-2 πανω στις μιχανες να μας σπανε τα ... νευρα
Ρε παπαρα Μάνο, στο 2 πάτημα δεν βάρεσα κόφτη και έκανα 1 αμάξι διαφορά στο πάτα. Άσχετα αν με μάζευε στα πολλά λόγω δίσκου. Στα 800 μέτρα ήμουν 1+ αμάξι μπροστά. Μετά πατήσαμε 1ες 3000 στροφές και άνοιξα κατευθείαν αν και το παιδί βάρεσε κόφτη, πιστεύω θα πηγαίναμε κόποια. 3ες 5500 στροφές μπροστά εγώ. Αυτά που ήμουν μπροστά τα κάναμε κατάβαση.
Originally Posted by ManosS2k,Oct 21 2009, 10:25 AM
Παντως για να ειμαι δικαιος με τον π@π@ρ@ που εμπλεξα, η αναβαση ηταν κανονικοτατο πατημα..
Αλλα για ρωτα τον στην καταβαση αν περασε ποτε μπροστα..

Greeklish....