ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Καλησπέρα Dennis, είμαι οπαδός Japan γενικά
Ήμουν χρόνια σε Nissan και τώρα στη Hondara
Αυτό που παρατηρώ είναι πως κάθε forum νομίζει πως έχει τα πιο πυραυλοκίνητα αμάξια.
Πιστεύω και στο forum της Hyundai θα γράφουν πως περνάνε Porsche που λέει ο λόγος...
Απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και όχι κολλημένος αν έχω Honda τα μαμάω όλα, αν έχω Nissan το ίδιο και ούτω καθεξής...
Ήμουν χρόνια σε Nissan και τώρα στη Hondara
Αυτό που παρατηρώ είναι πως κάθε forum νομίζει πως έχει τα πιο πυραυλοκίνητα αμάξια.
Πιστεύω και στο forum της Hyundai θα γράφουν πως περνάνε Porsche που λέει ο λόγος...
Απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και όχι κολλημένος αν έχω Honda τα μαμάω όλα, αν έχω Nissan το ίδιο και ούτω καθεξής...
Originally Posted by Stradale,Jan 14 2010, 09:52 AM
Εγώ και ο Dimitris_N (που έχει s και evo) λέμε πάνε μαζί,τώρα οι εβάκιδες τι θα σου πουν?παει καλύτερα το s?τι το ψάχνεις?
Δεν σε αμφισβητώ αφού έχεις κάνει τη δοκιμή.
Μου κάνει απλά εντύπωση πως έχοντας EVO IX λες πως πάει κόπια με S.
Μπορεί να κάνω και λάθος.
Από το Evo club μέχρι στιγμής δεν συμφωνούν βέβαια, ειδικά με 9άρι.
Φίλε Μέμο, όπως καταλαβαίνεις, κανείς δε γράφει για να κακολογήσει ή να μειώσει κάποιο από τα δύο αμάξια. Αντικειμενικά και τα δύο είναι πολύ δυνατά στην κατηγορία τους, RWD και AWD. Το γεγονός ότι πάνε πάνω κάτω τα ίδια δεν πρέπει να σου κάνει εντύπωση. Το ενο ξεκινάει απίστευτα αλλά το χοντα ως δικίνητο ξαναμαζεύει στα πολλά. Και σου το επιβεβαίωσαν έχοντες και κατέχοντες! Για να πάρεις μια αντικειμενική άποψη πρέπει κάποιος στο κλάμπ των ενο να έχει και τα δύο ώστε να ξέρει ακριβώς τη συμπεριφορά τους σε όλο το φάσμα.
Να σου πω την αλήθεια σε τελείως μαμά Evo έχω μπει όταν στρωνόταν.
Στο μετά τα 200χλμ Evo με εξάτμιση-φίλτρο ΜΟΝΟ (όχι προγραμμα) σε διαβεβαιώ πως τρώει αρκετά το S. Δεν κακολογώ ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Μεταφέρω μία απάντηση από Εvo club ατόφια από παιδί που είχε και S...
- "παδια εγω εθνικη ειχα πατηση μετα τα δυοδια μαλγαρων με το 8αρι μου μονο με εξάτμιση, βια βια 275 αλογα να πω, μιας και ξερουμε τα μαμα 8αρια ειναι ρεματα απο 2ες και σε καθε αλλαγή ετρωγε και ενα 1.5 κενο, ενταξει ειπαμε, μην το γαμ............. το θεμα και εγω ειχα πριν S2000 ολο spoon και δεν λεω τετοιες μαλακιες."
Στο μετά τα 200χλμ Evo με εξάτμιση-φίλτρο ΜΟΝΟ (όχι προγραμμα) σε διαβεβαιώ πως τρώει αρκετά το S. Δεν κακολογώ ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Μεταφέρω μία απάντηση από Εvo club ατόφια από παιδί που είχε και S...
- "παδια εγω εθνικη ειχα πατηση μετα τα δυοδια μαλγαρων με το 8αρι μου μονο με εξάτμιση, βια βια 275 αλογα να πω, μιας και ξερουμε τα μαμα 8αρια ειναι ρεματα απο 2ες και σε καθε αλλαγή ετρωγε και ενα 1.5 κενο, ενταξει ειπαμε, μην το γαμ............. το θεμα και εγω ειχα πριν S2000 ολο spoon και δεν λεω τετοιες μαλακιες."
Να ρωτήσω κάτι άλλο; Σε όλους απευθύνομαι.
Evo 1ου σταδίου με S2000 1ου σταδίου, υπάρχει κανείς που λέει ότι πάνε κόπια ή ότι το Evo άντε να ρίξει 1-2 καρότσια με το ζόρι; και στάση και ρολλ και στα πολλά χλμ...
Evo 1ου σταδίου με S2000 1ου σταδίου, υπάρχει κανείς που λέει ότι πάνε κόπια ή ότι το Evo άντε να ρίξει 1-2 καρότσια με το ζόρι; και στάση και ρολλ και στα πολλά χλμ...